2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar rüyamda hep bebek görüyorum kendi çocughum oluyo ama tek değişmeyen şey göz rengi oluyo hep mavi gözlü görüyorum ne demek acaba???

yaa kızlar çok yüksek bu bahsettiğiniz fiyatlar.ben 2li teste hiç ücret ödemedim, üstelik özele gidiyorum.sade 40 lira muayene ücreti ödedik.emekli sandığına bağlıyız bu arada.doğum ücretini de yarın sorucam ama burda okuduğum kadarıyla (doktor ve hastane tavsiyeleri) 700 800 gibi bişeydi.
ama oğlumda ben de çok para bayılmıştım, üstelik kendi doktorumun yüzünü hiç görmedim.tam dumur olmuştum orda.bunu mutlaka konuşun doktorunuzla hastanenizle.açıkçası ben doktoruma sormuştum ama yalan söyledi bana o zamanne doğumda ne de sonrasında yüzünü görmedim kadının.felaket sömürücü üçkağıtçı bir hastane denk gelmiştim o zaman.aman dikkat edin iyice sorun herşeyi gittiğiniz hastanede doğum yapanlarla konuşun mutlaka.
yalnız ayrıntılı ultrasonda bir miktar alırlar herhalde.

Dinlen tabi güzelim yaa, kendini üzme..
Hep öyle olur zaten, sağlamken gelmez kmse, hamile olursun herkesin gelesi gelir..

neyseki arkadaş yardıma gelicek onlarda yemeğe kalıcaklar eşiyle birlikte o yönden kolay olucak zaten fazla bşey yapmayı düşüğnmüyorum yoramam kendimi

cnm ağırlaştıkça ınsan dusmekten korkuyor yoksa bısı olmaz heraldede..szen dıkkat et tutun flan yınede

haftaya gıdınce sorucam zaten bı daha ondan sonrada karsılamıyo derse nasıl oluo bı dıe hesp sorcam
sor valla.. bende sinir olurum böle şeylere ama sigortadan onun parasını alıyolar zaten .. yani işin içinde bence işini bilmeyen ezbere yapan biri var.. yoksa niye sana öle deiler anlam veremedim bende..

yaa kızlar rüyamda hep bebek görüyorum kendi çocughum oluyo ama tek değişmeyen şey göz rengi oluyo hep mavi gözlü görüyorum ne demek acaba???

ayyy ne guzel mavı goz ınsallah cnmmm. bende dua edıom kayınvalıdemden alsın gozlerını mavı dıe:):)
bak bu arada bbek kıpırdayınca kıme benzemesını ıstıosan bebısının ona bakıcakmıssın.

kuzuyla bızım ole bı sansımız yok daha ama sen bakabılrısın fatmacımmm:)

yaaaaaaaaaa bilmiodum :):)

haftaya bugün dr'a gidiyorum oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy özledim yaaa bebikimi yaaa valla

Niye öyle diyon kız, bizimkiler de kıpırdıcak elbet....Bizimkiler kıpırdamıcak da, direk tekmeyle girişecekler, güç topluyorlar şimdi...

aaaaaaaaaaaa super kuzu ben cok severım ole seylerıı:):)
yaaa kuzu senmı ıstıceksınnnnn hahhahahahaha mıhtarrr

Evett, ben isticem...
Dedemiz çok yaşlı, eşimin annanesi de pek bilmez öyle şeyler...
Ben şen şakrağım diye, vermicekleri varsa da seni görünce evet derler sen iste dediler...
Kıza dicem ama, oğlumuza boll tuzlu bi gayfe pişir bakemm diye...

Bu arada size demediim, ben bu akşam kız istemeye gidiyom, eşimin dayısına...
Çok konuşuyorum diye beni götürüyorlar..

ayy çok severim o ortamları ben .. bende gelimmm... ne güzel kız salınır erkek ezilir büzülür.. ehehehe ne makara çıkar .. benim istemem de Allah'ın emri peygamberin kavli dediler elektrikler kesildi... mum ışığında devam ettik romantik romantik.. zaten o romantiklikten babamın vermeyeceği varsada verdi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…