ufffffffff c.teside eşi,min müdürü yemeğe gelicek c.teside geçse iyice dinlnicem
yaa kızlar rüyamda hep bebek görüyorum kendi çocughum oluyo ama tek değişmeyen şey göz rengi oluyo hep mavi gözlü görüyorum ne demek acaba???
Dinlen tabi güzelim yaa, kendini üzme..
Hep öyle olur zaten, sağlamken gelmez kmse, hamile olursun herkesin gelesi gelir..
bizim bina 22 katlı, ben 10.kattayım öğlen arası ve akşam çıkışta asansör yukarda doluyo bizim katta durmuyo ben de merdivenlerden iniyorum yavaş yavaş. bi zararı var mı ki? yani merdiven çıkmıyorum o çok yoruyo da iniyorum hergün..
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 2 ziyaretçi)
kocaminkuzusuyum,suziii+,aslihankar,MeLeKzuzum,bluebottle+,Oykum+,canali+,Hilmi_ve_Fatma+,kahveci,channel+,bodrum81+,iipekk34,sezzzz,zinkerbel+,mınıkeller+,banayaklasma,cilekcilek+,bry2005,yelkovan+,
Kızlar maşallahımız var...
sor valla.. bende sinir olurum böle şeylere ama sigortadan onun parasını alıyolar zaten .. yani işin içinde bence işini bilmeyen ezbere yapan biri var.. yoksa niye sana öle deiler anlam veremedim bende..haftaya gıdınce sorucam zaten bı daha ondan sonrada karsılamıyo derse nasıl oluo bı dıe hesp sorcam
Bu arada size demediim, ben bu akşam kız istemeye gidiyom, eşimin dayısına...
Çok konuşuyorum diye beni götürüyorlar..
yaa kızlar rüyamda hep bebek görüyorum kendi çocughum oluyo ama tek değişmeyen şey göz rengi oluyo hep mavi gözlü görüyorum ne demek acaba???
ayyy ne guzel mavı goz ınsallah cnmmm. bende dua edıom kayınvalıdemden alsın gozlerını mavı dıe:):)
bak bu arada bbek kıpırdayınca kıme benzemesını ıstıosan bebısının ona bakıcakmıssın.
kuzuyla bızım ole bı sansımız yok daha ama sen bakabılrısın fatmacımmm:)
ayyy ne guzel mavı goz ınsallah cnmmm. bende dua edıom kayınvalıdemden alsın gozlerını mavı dıe:):)
bak bu arada bbek kıpırdayınca kıme benzemesını ıstıosan bebısının ona bakıcakmıssın.
kuzuyla bızım ole bı sansımız yok daha ama sen bakabılrısın fatmacımmm:)
haftaya bugün dr'a gidiyorum oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy özledim yaaa bebikimi yaaa valla
Ben de özledim bebeğimi yaa,ama doktorum 25 inden önce gelme dedi...
Niye öyle diyon kız, bizimkiler de kıpırdıcak elbet....Bizimkiler kıpırdamıcak da, direk tekmeyle girişecekler, güç topluyorlar şimdi...
aaaaaaaaaaaa super kuzu ben cok severım ole seylerıı:):)
yaaa kuzu senmı ıstıceksınnnnn hahhahahahaha mıhtarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?