çatlak oluşumu için bişey kullanan var mı ben ara ara kakao yagı sürüyorum hatta bugün sürdüm
Gel bacım...
Seninki de güzelmiş, mum ışığında....
Valla dayımız zaten komedi, adamın suratına bak gül...
Ben desen bende öyle...
Eminim çok eğlenceli geçeceğine...
kuzu kız istemeye gider konuşur konuşur adamın kafası karışır ne diyceni şaşırır verdim gitti lanet olsun bi sus der:)))))))))))))))))))))
çatlak oluşumu için bişey kullanan var mı ben ara ara kakao yagı sürüyorum hatta bugün sürdüm
yazık yaa kız adama napsın ekmek parası .... Yoksa senlenmi uğraşır..
Uyyyyyyyy kuzum yaa çok seviyorum seni..
yazık yaa kız adama napsın ekmek parası .... Yoksa senlenmi uğraşır..
Uyyyyyyyy kuzum yaa çok seviyorum seni..
bana eczacı lierac en iyisi dedi onu verdi doğumdan sonrada kırkın çıkana kadar kullan dedi
başta aktardan aldığım yağı kullanmıştım ama her yerim çatlıyo bacaklarımın iç kısmı kıpkırmızı
belimde yanlarda var göğüslerimde de başladı harita gibiyim
lierac hergün, her banyodan sonra da kakao yagı, badem yagı vs. karışım yagımı sürüyom..ara ara da jonhson baby..en büyük korkum çatlak..buna ragmen olursa yapcak bişey yok..
yada kuzu ortalığı öyle kaynatır öyle kaynatırmış kii... herkes güler konusur veeee kızı istemeyi unuturlarmışş ..
beniiiiiiiiiiiiiii:26::26:
bende aldım lierac ama unutuyorum sürmeyi hergün.. 40 yılda bir aklıma geliyo..
bende korkuyorum çatlaktan aslında ama unutuyorum .. ayy inş. olmaz hiçbişi..
ya cnm bnmde cok kasınıyor ama ole kırmızılık yok bende aksam ılk kez surdum lıerac ama onu ben her gun sursem 1 ay yetmezz...bana eczacı lierac en iyisi dedi onu verdi doğumdan sonrada kırkın çıkana kadar kullan dedi
başta aktardan aldığım yağı kullanmıştım ama her yerim çatlıyo bacaklarımın iç kısmı kıpkırmızı
hahah bu da süper. Olurmu olur yaniyada kuzu ortalığı öyle kaynatır öyle kaynatırmış kii... Herkes güler konusur veeee kızı istemeyi unuturlarmışş ..
ben bişey sürmüyom valla bişey de yok gibi bakalım..bana eczacı lierac en iyisi dedi onu verdi doğumdan sonrada kırkın çıkana kadar kullan dedi
kıskanç sende seviyorum herkes seviyorum ben burda...beniiiiiiiiiiiiiii:26::26:
aa tabi cnm .sensiz olmazzzzzzzzzzzzzleyynn, niye öyle diyon...sefiyo bi kerem beni doktorum...
Civanım ne yapıyon diyom, iyiyim sen napıyon diyo direk...
Adam telefon numaramı bile kaydetmiş...hem özlüyodur beni...topiğe bile bi gün girmiyom, kuzu yok ortalık sessiz diye özlüyonuz beni...
ayyyyyyyyyyy bu çocuk oynuyo ayyy şimdiki hreketi daha sertti haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa annesi ycek onu yicek valla
bana eczacı lierac en iyisi dedi onu verdi doğumdan sonrada kırkın çıkana kadar kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?