2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gel bacım...
Seninki de güzelmiş, mum ışığında....
Valla dayımız zaten komedi, adamın suratına bak gül...
Ben desen bende öyle...
Eminim çok eğlenceli geçeceğine...

kuzu kız istemeye gider konuşur konuşur adamın kafası karışır ne diyceni şaşırır verdim gitti lanet olsun bi sus der:)))))))))))))))))))))

yada kuzu ortalığı öyle kaynatır öyle kaynatırmış kii... herkes güler konusur veeee kızı istemeyi unuturlarmışş ..

çatlak oluşumu için bişey kullanan var mı ben ara ara kakao yagı sürüyorum hatta bugün sürdüm

bana eczacı lierac en iyisi dedi onu verdi doğumdan sonrada kırkın çıkana kadar kullan dedi
başta aktardan aldığım yağı kullanmıştım ama her yerim çatlıyo bacaklarımın iç kısmı kıpkırmızı
belimde yanlarda var göğüslerimde de başladı harita gibiyim

yazık yaa kız adama napsın ekmek parası .... Yoksa senlenmi uğraşır..

Uyyyyyyyy kuzum yaa çok seviyorum seni..

Leyynn, niye öyle diyon...Sefiyo bi kerem beni doktorum...
Civanım ne yapıyon diyom, iyiyim sen napıyon diyo direk...
Adam telefon numaramı bile kaydetmiş...Hem özlüyodur beni...Topiğe bile bi gün girmiyom, kuzu yok ortalık sessiz diye özlüyonuz beni...

lierac :)) tamam benımkıde bundan

lierac hergün, her banyodan sonra da kakao yagı, badem yagı vs. karışım yagımı sürüyom..ara ara da jonhson baby..en büyük korkum çatlak..buna ragmen olursa yapcak bişey yok..

bende aldım lierac ama unutuyorum sürmeyi hergün.. 40 yılda bir aklıma geliyo..
bende korkuyorum çatlaktan aslında ama unutuyorum .. ayy inş. olmaz hiçbişi..

ayyyyyyyyyyy bu çocuk oynuyo ayyy şimdiki hreketi daha sertti haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa annesi ycek onu yicek valla

bende aldım lierac ama unutuyorum sürmeyi hergün.. 40 yılda bir aklıma geliyo..
bende korkuyorum çatlaktan aslında ama unutuyorum .. ayy inş. olmaz hiçbişi..

sür sür unutma bende üşeniyorum bazen sonra gaza geliyorum..çatlak oluşmasından daha mı önemli diye..bitiyo bile bi kutu valla

ya cnm bnmde cok kasınıyor ama ole kırmızılık yok bende aksam ılk kez surdum lıerac ama onu ben her gun sursem 1 ay yetmezz...
cokta pahalı bıde mutella ne varmıs oda 200 grmmıs bıde onu alıcam aradada onu surcemm

yada kuzu ortalığı öyle kaynatır öyle kaynatırmış kii... Herkes güler konusur veeee kızı istemeyi unuturlarmışş ..
hahah bu da süper. Olurmu olur yani

ben bişey sürmüyom valla bişey de yok gibi bakalım..

beniiiiiiiiiiiiiii:26::26:
kıskanç sende seviyorum herkes seviyorum ben burda...

aa tabi cnm .sensiz olmazzzzzzzzzzzzz

ayyyyyyyyyyy bu çocuk oynuyo ayyy şimdiki hreketi daha sertti haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa annesi ycek onu yicek valla

De get leyynnn,
ege kuralları gibi kural koyacağım ha bende...
bebeler benim bebeden önce kıpraşamaz diye..
Ne oynak bebe yetiştiriyon bacım...Ne diyim, maşallah diyelim bari...

başta aktardan aldığım yağı kullanmıştım ama her yerim çatlıyo bacaklarımın iç kısmı kıpkırmızı
belimde yanlarda var göğüslerimde de başladı harita gibiyim[/QUOTE]

slm kizlaar, bende bebe yagi kullaniyorum.lierac cok duydum ama almadim.bende asiri selülit problemi var napcam bilmiyorum.kollarimda bile olusmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…