2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

De get leyynnn,
ege kuralları gibi kural koyacağım ha bende...
bebeler benim bebeden önce kıpraşamaz diye..
Ne oynak bebe yetiştiriyon bacım...Ne diyim, maşallah diyelim bari...

maşllah kızsa çok oynak olucak erkekse güçlü olucak demekki :):):):) sende hissedersin kuzum yakında az kaldı yaaa ben öle pek acele etmiyordum bende karnım büyüsün istiyorum nedense

ayyy bnm ınternet kafayı yedıııııı.
ya bende de lıerac var ama surmeye kıyamıom ya heryerıme sursem o 2 haftada bıterr.
bıde mustella mı ne varmıs onun fıyatı aynı ama gramı daha fazlaymıs...

sür sür unutma bende üşeniyorum bazen sonra gaza geliyorum..çatlak oluşmasından daha mı önemli diye..bitiyo bile bi kutu valla

banada sabah akşam sür dedi eczacı tabi benim bütün vücuduma sürmem gerektiği için
benimkide bitmek üzere 15 gün oldu alalı az kaldı 15 günde bir 75 lira bi kreme verirsek yandık vallahi

maşllah kızsa çok oynak olucak erkekse güçlü olucak demekki :):):):) sende hissedersin kuzum yakında az kaldı yaaa ben öle pek acele etmiyordum bende karnım büyüsün istiyorum nedense

Valla oynak kız olursa babası yandı...Zatii kızlar cilveli oluyoo..
Oğlan olsun da güçlü kuvvetli olsun bari..
Herkes kendinde olmayanı istiyor değil mi...

de get leyynnn,
ege kuralları gibi kural koyacağım ha bende...
Bebeler benim bebeden önce kıpraşamaz diye..
Ne oynak bebe yetiştiriyon bacım...ne diyim, maşallah diyelim bari...
:))))))))
oynatmayın tutun bebişleri..
Kuzumu kızdırmayın..
Tamam kuzu senin bebende oynar sinirlenmee

slm kizlaar, bende bebe yagi kullaniyorum.lierac cok duydum ama almadim.bende asiri selülit problemi var napcam bilmiyorum.kollarimda bile olusmaya basladi
bende de vardı o kollarımda ama zayıflayınca geçti . Doğumdan sonra. Ama etler sarktı(((

ben cıkıyorum hanımlar yarın yenı konular ve konuklarla bırlıkte oluruz esen kalın:))))

byeeeeeeeeeeee

Valla oynak kız olursa babası yandı...Zatii kızlar cilveli oluyoo..
Oğlan olsun da güçlü kuvvetli olsun bari..
Herkes kendinde olmayanı istiyor değil mi...

evt insanın gözü kndinde olmayanda olur zaten valla kızım olsa kapı gibi anası var arkasında babası bişey diyemez ona kız olsa var yaaaa en büyük destekçisi ben olurum :):):)

sür sür unutma bende üşeniyorum bazen sonra gaza geliyorum..çatlak oluşmasından daha mı önemli diye..bitiyo bile bi kutu valla
aklıma gelse keşke.. çıkıyor hep .. valla eşim hatırlatıyor çoğunuda, kremini sür diye.. bide bu çatlakların tedavisi de yok oluşunca geçmezmiş.. aman olmasın inş.

başta aktardan aldığım yağı kullanmıştım ama her yerim çatlıyo bacaklarımın iç kısmı kıpkırmızı
belimde yanlarda var göğüslerimde de başladı harita gibiyim
[/QUOTE]

canım yaa.. lierac al sende.. iyi diyolar ona heryerde, inş ıo duurdurur..

Ben geldimmmmm
zinkerbelcim selda geldi diye sevinmişindir beni görünce

İpekkkkkk daha erken değilmi çatlaklara, senin ilk hamileliğinmi? Bana biraz erken geldi...

ben geldimmmmm
Zinkerbelcim selda geldi diye sevinmişindir beni görünce

Ipekkkkkk daha erken değilmi çatlaklara, senin ilk hamileliğinmi? Bana biraz erken geldi...

hoşgeldin cnmm. B u saatlerde karılar coşuyor anam. Yemeğinizi neyinizi yapsanıza.. Ben ne yemek yapcam yaaaaaaaaaaa.

hoşgeldin cnmm. B u saatlerde karılar coşuyor anam. Yemeğinizi neyinizi yapsanıza.. Ben ne yemek yapcam yaaaaaaaaaaa.

işten gelince yaptım valla eşim gelincede bi pilav salata yeter sulu patates yaptım napıyım kolay dye

ben cıkıyorum hanımlar yarın yenı konular ve konuklarla bırlıkte oluruz esen kalın:))))
güle güle canım dikkat et kendine ve bebişine... görüşürz..
Ben geldimmmmm
zinkerbelcim selda geldi diye sevinmişindir beni görünce
hoşgeldinn canımmm..

İpekkkkkk daha erken değilmi çatlaklara, senin ilk hamileliğinmi? Bana biraz erken geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…