2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yazmışınız krem mrem die de o kadarcık kreme 70 küsur lira verip arada bi sürüceğinize nemlendiricili yağlı bi krem alın her gün sürün daha iyi.. Ayrıca bu çatlak genetik bişimiş. yani istediğin kadar uğraş genlerde varsa yine oluyomuş. Doğumdan sonra kırmızılıkları hala duruyosa görünümü en en aza indirilebiliniyo ama kızarıklık geçince yok tedavisi malesef.. Benim görümcem güzellik uzmanıda..

hoşgeldin cnmm. B u saatlerde karılar coşuyor anam. Yemeğinizi neyinizi yapsanıza.. Ben ne yemek yapcam yaaaaaaaaaaa.

Ne biliyosun yemeğimizin hazır olmadığını
aşk olsun özlemedin galiba, git yemek yap bu nası karşılama
coşun anacım coşun yarın kucağımıza alınca bugünleri biraz arıycaz, gazıydı, uykusuydu

valla ahdım var bizim o tarafda vardır sen kızsın dur sen kızsın yapamazsın kız kımısıöle yapar mı sen kızsın onu yeme varyaaa en gıcık oldugum şeylerdi kızım olsa hiç öle olmucak

Olmasın tabi...Yetiştirmek çok önemli...
Bize de derlerdi de,sağolsun annem babamdan ayrı olduğu için, beni erkek gibi yetiştirdi...
Hatunla konsere giderdik, bilardo oynardık, her şeyi birlikte yaptık....Hep arkamda oldu...
İçinde uhde kalmasın kızının, ne isterse destek ol tabii.

evt işde benimde çok içimde kalan şey var..inş. iyi bir anne oluruz hepimiz

ben kaynanamda yicemm...
Onlar da bizi istemiyo, bilmiyom akşam ne yapacağız, nasıl oturacağız...
niye istemiyor..

ay ay ayyyyyy nasılda kızarmış bana...
Yerim seniii
özlemem mi bende nerde bu kız diye girip girip baktım hep..
şükür dedim gelincede..
Ben kıskandığımdan dedim öyle..
Yoksa aaaaaaa aşkolsunn..severim seni

len ben herşeyde kazıklanıyom galiba. mustelaya da 80 lira bayıldım ne 65-70 i.

ben çıkıyorum kızlar öptum hepsinizi

bu hafta yemekteyizi izlediniz mi kılzar usta şefler yarışıyo çok haftaki çok güzel yaa normalde izlemem ama gerçek bi yemekteyiz oldu valla

ben çıkıyorum kızlar öptum hepsinizi iyi akşamlaaar...

ben çıkıyorum kızlar öptum hepsinizi iyi akşamlaaar...

İyi akşamlar canım..

bamya derken ayyy canım bamya istedi.
Bak benim acıkma saatlerim öyle yemekli örnekler vermeyin.. Uğraşamam bamya ile bu saatden sonra..
:)

Niyeyse, bamya yazısını görünce kesin egenin canı çeker şimdi diye düşünmüştüm...

len ben herşeyde kazıklanıyom galiba. Mustelaya da 80 lira bayıldım ne 65-70 i.

Ben çıkıyorum kızlar öptum hepsinizi iyi akşamlaaar...
görüşürüz aşkım byee

görümcem hamile ya 2 aylık..
Eşim de bronşit oldu, bulaşır diye korkuyorlar...

görümcen kaynanalamı oturuyor evi yokmusende hamilesin geçse sana geçer. Gidip kucaklıycak hali yok kardeşini...
Uzaktan toka yaparlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…