Helal kız....
Ol tabi kızının arkasında...
hoşgeldin cnmm. B u saatlerde karılar coşuyor anam. Yemeğinizi neyinizi yapsanıza.. Ben ne yemek yapcam yaaaaaaaaaaa.
bencede çok erken ama çatladım işte neden böyle oldu anlamadım.. ilk hamileliğimBen geldimmmmm
zinkerbelcim selda geldi diye sevinmişindir beni görünce
İpekkkkkk daha erken değilmi çatlaklara, senin ilk hamileliğinmi? Bana biraz erken geldi...
hoşgeldin cnmm. B u saatlerde karılar coşuyor anam. Yemeğinizi neyinizi yapsanıza.. Ben ne yemek yapcam yaaaaaaaaaaa.
valla ahdım var bizim o tarafda vardır sen kızsın dur sen kızsın yapamazsın kız kımısıöle yapar mı sen kızsın onu yeme varyaaa en gıcık oldugum şeylerdi kızım olsa hiç öle olmucak
Olmasın tabi...Yetiştirmek çok önemli...
Bize de derlerdi de,sağolsun annem babamdan ayrı olduğu için, beni erkek gibi yetiştirdi...
Hatunla konsere giderdik, bilardo oynardık, her şeyi birlikte yaptık....Hep arkamda oldu...
İçinde uhde kalmasın kızının, ne isterse destek ol tabii.
niye istemiyor..ben kaynanamda yicemm...
Onlar da bizi istemiyo, bilmiyom akşam ne yapacağız, nasıl oturacağız...
ne biliyosun yemeğimizin hazır olmadığını
Aşk olsun özlemedin galiba, git yemek yapbu nası karşılama
Coşun anacım coşun yarın kucağımıza alınca bugünleri biraz arıycaz, gazıydı, uykusuydu
evt işde benimde çok içimde kalan şey var..inş. iyi bir anne oluruz hepimiz
valla ahdım var bizim o tarafda vardır sen kızsın dur sen kızsın yapamazsın kız kımısıöle yapar mı sen kızsın onu yeme varyaaa en gıcık oldugum şeylerdi kızım olsa hiç öle olmucak
niye istemiyor..
bence haftaya bamya haberi alıcaz
len ben herşeyde kazıklanıyom galiba. mustelaya da 80 lira bayıldım ne 65-70 i.
ben çıkıyorum kızlar öptum hepsinizi iyi akşamlaaar...
bamya derken ayyy canım bamya istedi.
Bak benim acıkma saatlerim öyle yemekli örnekler vermeyin.. Uğraşamam bamya ile bu saatden sonra..
:)
görüşürüz aşkım byeelen ben herşeyde kazıklanıyom galiba. Mustelaya da 80 lira bayıldım ne 65-70 i.
Ben çıkıyorum kızlar öptum hepsinizi iyi akşamlaaar...
görümcem hamile ya 2 aylık..
Eşim de bronşit oldu, bulaşır diye korkuyorlar...
bence haftaya bamya haberi alıcaz
iyi akşamlar canım..
Niyeyse, bamya yazısını görünce kesin egenin canı çeker şimdi diye düşünmüştüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?