2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

görümcen kaynanalamı oturuyor evi yokmusende hamilesin geçse sana geçer. Gidip kucaklıycak hali yok kardeşini...
Uzaktan toka yaparlar..

Birlikte oturuyorlar evet...
O yüzden zaten bu aralar gidemiyoruz, bana da diyorlar da gel bizde kal diye, nasıl bırakayım kocamı tek başına evde...Allaha emanet bişey olmaz diyorum..Ama bu gün mecbur gideceğiz, bi şekilde idare edecekler artık....

bamya derken ayyy canım bamya istedi.
Bak benim acıkma saatlerim öyle yemekli örnekler vermeyin.. Uğraşamam bamya ile bu saatden sonra..
:)

ayy benim de canım çekti. güya erkek benimki ama deli gibi ekşi yiyorum:) ben konserve alıyorum bamyayı hemen pişiyor ege, uğraştırmıyor hiç.

bamya derken ayyy canım bamya istedi.
Bak benim acıkma saatlerim öyle yemekli örnekler vermeyin.. Uğraşamam bamya ile bu saatden sonra..
:)
hiç aklımagelmediki canınızın çekeceği hay allah bende kibar yazayım pipi yazmayım demiştim

İyi akşamlar canım..

Niyeyse, bamya yazısını görünce kesin egenin canı çeker şimdi diye düşünmüştüm...

bencede çok erken ama çatladım işte neden böyle oldu anlamadım.. ilk hamileliğim

Sabah akşam nemlendirmelisin demekki cildini, zaten ne geliyosa ilk hamilelikte geliyo insanın başına,

sevilbade yazdım ama nedense yazının arasında çıktı ... hoşgeldin canım diyim tekrar...

Hoşbuldukkkk Suzicimmm

Arkadaş doğru söylüyor, o kadar para hemde bol bol sürülecek bi kreme verilirmi? Lipo diye bi krem var onu kullanmıştım ben, hemde vıcık vıcık değildi, nefret ediyorum ben karnıma bişi sürmekten ya

dün kolay yemek yaptım bugun anneme diyim buzlukta tavuk vardı çıkarıp yapsın başka bişey gelmedi aklıma

Madem annen evdeymiş ne kaygı yapıyon Ege, korkma anacığın yemeksiz bırakmaz sizi

Hoşgeldin canım...

Hoşbulduk kuzumm

ayy benim de canım çekti. Güya erkek benimki ama deli gibi ekşi yiyorum:) ben konserve alıyorum bamyayı hemen pişiyor ege, uğraştırmıyor hiç.
olabilirde evde kimse yemez ki. Bende bi başıma ..
Anneme diyimde yaparsa banada yollar..

hiç aklımagelmediki canınızın çekeceği hay allah bende kibar yazayım pipi yazmayım demiştim

yok sende bi kabahat yok anacım..
Ben bi topik açacam pis boğazlar topiği
herşeyi yemeğe yoruyorum valla.
Babamı rüyamda gördüm gizlice yemek yiyorum sabah aradım anlattım kızım rüyada bile mi diyor..

selam kızlarrrrrrrrrrrrr
herkes iyi umarııııım
bizde iyiyizzz )
hoşgeldin cnmm iyiyiz şükür bişey yok:)

anneme şunu yap demezsem ne yapsın kadın. Anca isim vercem onu pişirsin. Benim adam her yemeği yemez.

Aç bacım açç...
Beni de ekle...

yyaa demi kız napcam ben böyle..
Allahım sen bana mukayet ol yarabim

Üşenmiycen yapıcan bacım, aklında duraracağına, midende dursun

ya bana bamya tarifi versenizeee
hiç yapmadımda evde varken yapiim canım istedi :))

Haydaaaaa al bi tane daha, ipekkkkk neden dedin şimdi bamya mamya yazık ya aşeriyo millet
senin evde kuru bamyamı var, dipfirizden falanmı söylede ona göre tarif edelim

Biz de deli gibi tatlı yiyoruz, ekşi hiç birşey yemedim daha hamiş olduğumdan beri..
var bizde bir terslik:))

çoğu kimse sevmiyor bamyayı nedense ben de çok yemek seçerim ama onu acayip seviyorum. benim eşim de ilk evlendiğimizde sevmiyorum kendine kadar yap diyordu, şimdi benden çok yiyor:))

pis boğazlar topiği açarsan ilk üye ben olabilirim

üşenmem de 7,10 da eve varıyorum yemeğe başlamam 7,30 olsa pişmesi 8,30 hazırla derken 9... Kızım var bayılır osaate..
Annemede sabahtan demem lazım ki yapsın. Evde bamyam yok. Olsa koca yemez .bi ara yaparım. Sürdüm elimi bi yerlere

hakikatten bu kadar pis boğaz birarada nasıl toplanır pesssssssssss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…