görümcen kaynanalamı oturuyor evi yokmusende hamilesin geçse sana geçer. Gidip kucaklıycak hali yok kardeşini...
Uzaktan toka yaparlar..
bamya derken ayyy canım bamya istedi.
Bak benim acıkma saatlerim öyle yemekli örnekler vermeyin.. Uğraşamam bamya ile bu saatden sonra..
:)
hiç aklımagelmediki canınızın çekeceği hay allah bende kibar yazayım pipi yazmayım demiştimbamya derken ayyy canım bamya istedi.
Bak benim acıkma saatlerim öyle yemekli örnekler vermeyin.. Uğraşamam bamya ile bu saatden sonra..
:)
İyi akşamlar canım..
Niyeyse, bamya yazısını görünce kesin egenin canı çeker şimdi diye düşünmüştüm...
bencede çok erken ama çatladım işte neden böyle oldu anlamadım.. ilk hamileliğim
sevilbade yazdım ama nedense yazının arasında çıktı ... hoşgeldin canım diyim tekrar...
kızlar yazmışınız krem mrem die de o kadarcık kreme 70 küsur lira verip arada bi sürüceğinize nemlendiricili yağlı bi krem alın her gün sürün daha iyi.. Ayrıca bu çatlak genetik bişimiş. yani istediğin kadar uğraş genlerde varsa yine oluyomuş. Doğumdan sonra kırmızılıkları hala duruyosa görünümü en en aza indirilebiliniyo ama kızarıklık geçince yok tedavisi malesef.. Benim görümcem güzellik uzmanıda..
dün kolay yemek yaptım bugun anneme diyim buzlukta tavuk vardı çıkarıp yapsın başka bişey gelmedi aklıma
Hoşgeldin canım...
ayy benim de canım çekti. güya erkek benimki ama deli gibi ekşi yiyorum:) ben konserve alıyorum bamyayı hemen pişiyor ege, uğraştırmıyor hiç.
olabilirde evde kimse yemez ki. Bende bi başıma ..ayy benim de canım çekti. Güya erkek benimki ama deli gibi ekşi yiyorum:) ben konserve alıyorum bamyayı hemen pişiyor ege, uğraştırmıyor hiç.
yok sende bi kabahat yok anacım..hiç aklımagelmediki canınızın çekeceği hay allah bende kibar yazayım pipi yazmayım demiştim
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
herkes iyi umarııııım
bizde iyiyizzz)
hoşgeldin cnmm iyiyiz şükür bişey yok:)selam kızlarrrrrrrrrrrrr
herkes iyi umarııııım
bizde iyiyizzz)
sabah akşam nemlendirmelisin demekki cildini, zaten ne geliyosa ilk hamilelikte geliyo insanın başına,
hoşbuldukkkk suzicimmm
Arkadaş doğru söylüyor, o kadar para hemde bol bol sürülecek bi kreme verilirmi? Lipo diye bi krem var onu kullanmıştım ben, hemde vıcık vıcık değildi, nefret ediyorum ben karnıma bişi sürmekten ya
madem annen evdeymiş ne kaygı yapıyon ege, korkma anacığın yemeksiz bırakmaz sizi
hoşbulduk kuzumm
herkesin canını çektirdiğim için özür dileyerek çıkıyorum iyi akşamlar
olabilirde evde kimse yemez ki. Bende bi başıma ..
Anneme diyimde yaparsa banada yollar..
yok sende bi kabahat yok anacım..
Ben bi topik açacam pis boğazlar topiği
herşeyi yemeğe yoruyorum valla.
Babamı rüyamda gördüm gizlice yemek yiyorum sabah aradım anlattım kızım rüyada bile mi diyor..
ya bamya tarifi verseniseeee
yyaa demi kız napcam ben böyle..
Allahım sen bana mukayet ol yarabim
ya bana bamya tarifi versenizeee
hiç yapmadımda evde varken yapiim canım istedi :))
hiç aklımagelmediki canınızın çekeceği hay allah bende kibar yazayım pipi yazmayım demiştim
var bizde bir terslik:))Biz de deli gibi tatlı yiyoruz, ekşi hiç birşey yemedim daha hamiş olduğumdan beri..
olabilirde evde kimse yemez ki. Bende bi başıma ..
Anneme diyimde yaparsa banada yollar..
yok sende bi kabahat yok anacım..
Ben bi topik açacam pis boğazlar topiği
herşeyi yemeğe yoruyorum valla.
Babamı rüyamda gördüm gizlice yemek yiyorum sabah aradım anlattım kızım rüyada bile mi diyor..
herkesin canını çektirdiğim için özür dileyerek çıkıyorum iyi akşamlar
var bizde bir terslik:))
çoğu kimse sevmiyor bamyayı nedense ben de çok yemek seçerim ama onu acayip seviyorum. Benim eşim de ilk evlendiğimizde sevmiyorum kendine kadar yap diyordu, şimdi benden çok yiyor:))
pis boğazlar topiği açarsan ilk üye ben olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?