2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anneme şunu yap demezsem ne yapsın kadın. Anca isim vercem onu pişirsin. Benim adam her yemeği yemez.[/QUOTE]

Hmmm anladım canım, benim adam herşeyi yediği için annem geldiğinde yemek işine hiç karışmam da ondan öyle dedim

herkesin canını çektirdiğim için özür dileyerek çıkıyorum iyi akşamlar

iyi akşamlar ipek

Bu arada kızlar, kızartması da müthiş olur, mutlaka deneyin bence...
Büyük bamyalar var ya, onlardan kızartma yapılır..
Eşim yemeğini sevmez ama kızartmasına bayılır.

taaam datlım çok mersi
şunun şurasında 1,5 senedir yemek yapıyorum kimse öğretmediki. Mantık kullanarak yemek yapan tek insanım
Kayınvalidem konserve yapmıştı onla yapçam. güzel olur diye umut ediyorummm

sümük annem sümük onlar. Kibar olmayın:)))))
benim gibi kro olun

ben ilk günkünü izlemiştim o adam neler yaptı öle yaa..müthişdi..

çok güzel şeyler yapıorlar yaaa ama varya hiç öle yarışmöacılar gibi değiller birbirlerine yardım ediyorlar falan sevdilerse 2. tabak yiyorlar falan şenşakrak falan güel yaaa

Aynen birce, benim eşimde yemezdi, şimdi benden çok yiyor bamyayı

Amannnn sen bakma bana ben sana takılmak için dedim, işiniz zor Allah yardım etsin

hakikatten bu kadar pis boğaz birarada nasıl toplanır pesssssssssss.

O topiği açarsan benide başlara yaz ege

acemi yemeği güel olur daha bi özenir insan.. Yap sen değişiklik olsun

kötü yemek yaptığım görülmemiştir (diyede bi öviiiim kendimi ) babama çekmişim :))))
haydin öptüm sizleri ben gidiiim salça aliim bide loto oyniiim belki bu hafta zengin olurum

yarın görüşürüs

suziii nasılsın? dün geçmişi okudum, üzmüşsün yaman oğlumu:)) annesi niye takıyorsun o kadar, bazen geriden gelecek bazen ilerde olacak 1 haftaya kadar normal diyor benim doktorum hep, hiç takılma. bebeğin duruş şekli de etkiliyor ölçümlerini.

kızlarrrrr valla size doyum olmaz, ben ufakkk ufakk yavaş yavaşşş kaçarrr... kendinize ve bebişlerinizee çoook iyi bakın .. dikkat edin.. görüşürüzzzz... byeeeee

kızlarrrrr valla size doyum olmaz, ben ufakkk ufakk yavaş yavaşşş kaçarrr... kendinize ve bebişlerinizee çoook iyi bakın .. dikkat edin.. görüşürüzzzz... byeeeee

kızartmasını hiç duymadım kuzu nasıl oluyor ki ? ama benim de canım fena bamya çekti çok severim

Kız bildiğin kızartma...Uzun bamyaları yıka, süz az yağda kızart..ÜZerine sarımsaklı domatesli sos dök...O kadar..

Veya, yumurta un tuz karıştır, bamyaları buna bula, ondan sonra kızart...Bu da güzel olur...

İlk anlattığım benim favorim, ikincisi kocişin..Denersen ikisinden de yap dene, hangisi hoşuna giderse ondan yaparsın ama konserveyle olur mu bilmiyom, taze olması gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…