2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrr valla size doyum olmaz, ben ufakkk ufakk yavaş yavaşşş kaçarrr... Kendinize ve bebişlerinizee çoook iyi bakın .. Dikkat edin.. Görüşürüzzzz... Byeeeee
byeeeeeee

ilk defa duydum karnıbaharı yedimde bamya yı duymadım bile. Diycemm sende istanbulda ne yiyosunuz siz diye başlıycan...

kız bundan da canım istedi yaaaa zaten yemekle ilgili ne duysam canım istiyoooo

ilk defa duydum karnıbaharı yedimde bamya yı duymadım bile. Diycemm sende istanbulda ne yiyosunuz siz diye başlıycan...

Yok demem, bunu herkes bilmez çünkü....
Biz herşeyi yumurtalı anlattığım şekilde kızartırız ama, havuç, kabağın çiçeği, pırasa....
İlginç gelir herkese...

ayy birce bende seni merak ettim biliyomusun.. ama aldım güzel haberlerini.. canım maşaallah yaman bebişe..
asıl yaman oğlun beni üzdü birceeee... kilo almamış, hep geriden geliyo.. aslında evet bende onu üzdüm çünkü okadar kahrettim bide ağladım ki.. sanki nee.. o yavrumda hisseti kesin..şimdi kızıyorum kendime ama o öle geçti , durduramadım kendimi.. şimdi iyim ama yamanım kilo alsın diye upğrasıyom ama almasada üzülmücem artık .. sağlıklı olsunda..

bamya kızartmasını ilk kez duydum bu mevsimde bulunur mu bamya deneyim haftasonu
ege sende bir kere kuru biber kavurması demiştin ki ben hayatımda ilk kez duymustum o gün bugündür aklımda ilk fırsatta yapacağım anneme bile tarifiini verdim :)))))))))))

Sen becerikli hatunsun canım...
Ya bir de çalışan insana zor oluyor yemek yapmak, bunlar pratik oluyor...Bi de eşler yemek seçiyorsa, sebze yedirmenin en güzel yolu...
Allah biricik kocacım yemek seçmez ne yapsam yer çok şükür ki
Al bi tane daha
kızlar gelin size koca bi tencere yapiim,
çok sevaba girerim walla

yaa bende kurusu varda aynı diğeri gibi yapılıyo hilmi çok severde

İnşallah bulursun ama mevsimi değil....
Ya çok canın çekerse konserveyle deneyiver, nefsin körelir hiç olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…