kızlarrrrr valla size doyum olmaz, ben ufakkk ufakk yavaş yavaşşş kaçarrr... kendinize ve bebişlerinizee çoook iyi bakın .. dikkat edin.. görüşürüzzzz... byeeeee
byeeeeeeekızlarrrrr valla size doyum olmaz, ben ufakkk ufakk yavaş yavaşşş kaçarrr... Kendinize ve bebişlerinizee çoook iyi bakın .. Dikkat edin.. Görüşürüzzzz... Byeeeee
kız bildiğin kızartma...uzun bamyaları yıka, süz az yağda kızart..üzerine sarımsaklı domatesli sos dök...o kadar..
Veya, yumurta un tuz karıştır, bamyaları buna bula, ondan sonra kızart...bu da güzel olur...
Ilk anlattığım benim favorim, ikincisi kocişin..denersen ikisinden de yap dene, hangisi hoşuna giderse ondan yaparsın ama konserveyle olur mu bilmiyom, taze olması gerekiyor...
Kız bildiğin kızartma...Uzun bamyaları yıka, süz az yağda kızart..ÜZerine sarımsaklı domatesli sos dök...O kadar..
Veya, yumurta un tuz karıştır, bamyaları buna bula, ondan sonra kızart...Bu da güzel olur...
İlk anlattığım benim favorim, ikincisi kocişin..Denersen ikisinden de yap dene, hangisi hoşuna giderse ondan yaparsın ama konserveyle olur mu bilmiyom, taze olması gerekiyor...
ilk defa duydum karnıbaharı yedimde bamya yı duymadım bile. Diycemm sende istanbulda ne yiyosunuz siz diye başlıycan...
Yok demem, bunu herkes bilmez çünkü....
Biz herşeyi yumurtalı anlattığım şekilde kızartırız ama, havuç, kabağın çiçeği, pırasa....
İlginç gelir herkese...
ızlar kuru bamyayıda aynı yapıoruz yeşili gbi m????
kuzucum söyklediğin hepsini biliyorum:
suziii nasılsın? dün geçmişi okudum, üzmüşsün yaman oğlumu:)) annesi niye takıyorsun o kadar, bazen geriden gelecek bazen ilerde olacak 1 haftaya kadar normal diyor benim doktorum hep, hiç takılma. bebeğin duruş şekli de etkiliyor ölçümlerini.
kızım mevsimi olmayan seyleri canımızı cektirmeyin beeeeeelahana aşerin, karnıbahar, kereviz
Hadi susuyoruz konuyu değiştiriyorum
sütyen almam lazım :) çok büyüdü
Allah biricik kocacım yemek seçmez ne yapsam yer çok şükür kiSen becerikli hatunsun canım...
Ya bir de çalışan insana zor oluyor yemek yapmak, bunlar pratik oluyor...Bi de eşler yemek seçiyorsa, sebze yedirmenin en güzel yolu...
Al bi tane daha
kızlar gelin size koca bi tencere yapiim,
çok sevaba girerim walla
ahahahhahaahhaaa...
Benim de, benim deeee...
bamya kızartmasını ilk kez duydum bu mevsimde bulunur mu bamya deneyim haftasonu
ege sende bir kere kuru biber kavurması demiştin ki ben hayatımda ilk kez duymustum o gün bugündür aklımda ilk fırsatta yapacağım anneme bile tarifiini verdim :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?