kız benmde 2 kere oldu dün bebiş oradaydı kesin dürtüm salladım gitti anında kesildi. Kesin biyerlerini soktu kasığıma.. Kovala gider.
Eşimde kızıyor çocuğu korkutma diye
rahat olanlardan aldım bi kaç tane..ama cok da almadım cünkü gün gectikce daha da büyüycek..gece yatarken sagdan sola dönerken acıyolar valla sendede varmı ?? Buarada göbegimden anlamıştın yaa bebegim erkekmiş
görüşürüz
kız benmde 2 kere oldu dün bebiş oradaydı kesin dürtüm salladım gitti anında kesildi. Kesin biyerlerini soktu kasığıma.. Kovala gider.
Eşimde kızıyor çocuğu korkutma diye
yaa benim hiç agrımamıştı kasıgım ama uff böle adet sancım gibi
anammmmmm yesin onu teyzesi.
Tabi kocakarı gibiyim ben yakamozuda bildim senide selda yı da..
Aa benimde ağrıyor hemde tutarak kalkıyorum kalktıktan sonra bırakıyorum .. çok büyüdüler.
ya ayıptır sölemesi benimkiler birde silikonlu ahahha
ağzıma girecekler yakında yatarken göğüsünden boğulan insan olucam
eskiden inanılmaz küçüktü
iyi akşamlarkızlar herkeslere iyi akşamlarrrrrrrr , öpüyorum hepinizi
napıyım acıyorrrnere kovalıyon kız çocuğu.....
Eşine katılıyorum, korkutma çocuğu....
yaa sol tarafım yaaa ayagım uyuştu gibi resmen çocuk mu orda ne uff nasıl yapılırki
öff bide emzirdikten sonra ne olcak kimbilir..yazık onlara:90::90:
pörsüyor
karnının üzerinde sönmüşş iki balon gibi:))))))))))
anammmmmm yesin onu teyzesi.
Tabi kocakarı gibiyim ben yakamozuda bildim senide selda yı da..
Aa benimde ağrıyor hemde tutarak kalkıyorum kalktıktan sonra bırakıyorum .. çok büyüdüler.
benimde gecen aksam seyim ağrıdıyaa benim hiç agrımamıştı kasıgım ama uff böle adet sancım gibi
koy kızzz bakarım ne olcek..egee üşenmesemde bende resmimi koysam benimkinide bilirmisin acaba??
Ultrason gibi kadınsın maşallah
hahaha kolaydı. Emmezse bişey olmazHayırrrrrrrrrrrr...toplarım ben onları sporla..toplayamazsam toplatırım ne edem
benimde gecen aksam seyim ağrıdıanneme sordum olur dedi ne bileyim zonk zonk zonkladı ya
Eki Görüntüle 126351
Teyzeleri size kızımı ekliyorum, 3 gün idare eder sizi, yokuz ya özlemeyin bizi...
Eki Görüntüle 126351
teyzeleri size kızımı ekliyorum, 3 gün idare eder sizi, yokuz ya özlemeyin bizi...
Eki Görüntüle 126351
Teyzeleri size kızımı ekliyorum, 3 gün idare eder sizi, yokuz ya özlemeyin bizi...
zayıfladın mı sen?? banamı öle geldi..
zayıfladın mı sen?? Banamı öle geldi..
kızım bacakları çekmişsin gzüel bacakların var..
Ohh 3 gün..
Iyi tatiller.......
nereye gidiosun kuzuuuuuuu
ayy pek şıkmışsın bugun pek beğendim maşallah)
Zayıfladım hem de çok..2 haftadır yine kusuyorum ama sürekli..O yüzden sanırım...
Bi ara göbek çok feciydi..
Eki Görüntüle 126351
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?