2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende öyle kaynanam falan hiç almasın istiyorum bide mıç mıç çocuğu öpmelerine gıcık oluyorum karnımda güvende en azından....

Öptürme istemiyorsan eğer...
Ben de sigara içenlere öptürmeyeceğim diyorum ama, onlara nasıl diyeceğim onu bilmiyorum..[/QUOTE]

El kadar şeyi öpmesinler tabi canım virüsü var bilmemnesi var bide sağlıkocağında falan hiç kalbini dinlemediler benim kızımın neden acaba

Valla onu diğer kızlara sor, benimki daha bi kere bile oynamadı ki, hergün oynar mı hiç bilmiyorum..

ay canım sağolasınnnnn..
Menemenlik bende yaptım bu sene daha falza koycam buzluğa herşeyden çocukla annem dışarı çıkıp alamaz..bende yemeksiz kalmıyım:)

Yazdan yapınca kışın hazır yemek oluyor süper yani.. ben her sene koyarım, barbunya, fasülye, bamya falan. biz üçümüzde bamyaya bayılırız da..

Ben de sigara içenlere öptürmeyeceğim diyorum ama, onlara nasıl diyeceğim onu bilmiyorum..

El kadar şeyi öpmesinler tabi canım virüsü var bilmemnesi var bide sağlıkocağında falan hiç kalbini dinlemediler benim kızımın neden acaba[/QUOTE]

Valla benim de dinlemiceklerdi de, sabah perişandım, rüya gördüm, ağlamaktan gözerim şişmişti acıdı kadın, bi seferlik dinleyelim dedi...aile hekimliği olduktan sonra dinlemeye başlamışlar, sistem yeni daha benim bildiğim kadarıyla.

valla ben de cok büyümeden karnım dogurayım istiyom korkuyom ben öle kocaman karınlardan azcık fazla yemek yesem catlıycak gibi oluyorum.bide kocaman göbekle nasıl uyuncak valla zor geliyo..

Evet ya insan belinin sırtının ağrısından uyuyamıyo, bide koca göbekle dönemiyorsun, neyse ben fazla anlatmiim..

Yok bende bu olmaz, hareket falan yok benim tembelimde...9 ay da hareket etmicek bu gidişle, ümidi kestim...

Kuzuuuuuuu akşam akşam negatif düşünme, bu ne yok göbek, yok hareket sonra uykularından uyanacaksın onun hareketinden, babasının sırtını tekmeliycek, koca göbeğinden ayak tırnaklarını bile zor keseceksin, meraklanma bunlar çok uzak değil, pek yakında..

İnşallah dediğin gibi olur, ama bende kıskançlık var, şimdi bebeğim sırf benim, doğunca herkes görecek...Ben eminim bunalıma gireceğime..

Hırpalayarak sevenlere bende gıcık oluyorum, bebek gözle sevilir, kaynanam sıf zevkini tatmin etmek için kızımı ağzından burnundan kusturana kadar ayağında sallamıştı, bebek nefret ediyo sallanmaktan, ciyak ciyak bağırıyo, kadın benim lafıma aldırmadan ha gayret minicik çocuğu sarsıyo, en sonunda kustırdu rahatladı....

Aynen bende öyle kaynanam falan hiç almasın istiyorum bide mıç mıç çocuğu öpmelerine gıcık oluyorum karnımda güvende en azından....[/QUOTE]

sorma yaa uzağa taşındıkta rahat ettik ohh be dünya varmış
bi de alışveriş merkezlerinde filan uzun tırnaklarıyla, mikroplu ellerini bebeğin yüzüne dokunduranlar varkiii hiç izin mizin istemeden hemde

Yok negatiflikten değil de...
Ya sağlıklı olsun da, kıpırdamayıversin, zaten bu aralar, göbeğim küçüldü diye üzülüyorum, kusmalarım başladı, eşim hasta bi yandan, bi yandan taşınacağız diye uğraşıyoruz..Bunaldım herhalde...Ondan kötü kötü rüyalar görüyorum sanırım...

Aynen bende öyle kaynanam falan hiç almasın istiyorum bide mıç mıç çocuğu öpmelerine gıcık oluyorum karnımda güvende en azından....

Ben de sigara içenlere öptürmeyeceğim diyorum ama, onlara nasıl diyeceğim onu bilmiyorum..[/QUOTE]

Ben hiç kimseye öptürmeyi düşünmüyorum, ne o öyle ya tükrük mikrop, millet hırpalasın diye doğurmuyorum ben bu çocuğu

ay canım sağolasınnnnn..
Menemenlik bende yaptım bu sene daha falza koycam buzluğa herşeyden çocukla annem dışarı çıkıp alamaz..bende yemeksiz kalmıyım:)

nedense ben dipfiriz yemeklerini sevmiyorum yahu, kaç kez koyduysam beğenmedim, menemenlik şişede seviyorum ben, birde kurutmalık hastasıyım, taze fasulyenin bile kurutması harika oluyor, bu yıl nasip olursa bende kilolarca kurutmalık yapıcam,

Normal hayatım, yorulduğunda ve üzüldüğünde bebek oynamaz, hem sen hamile hamile neden büyük temizliğe kalkışıyorsun, diyene bak bu arada

Ben de sigara içenlere öptürmeyeceğim diyorum ama, onlara nasıl diyeceğim onu bilmiyorum..

Ben hiç kimseye öptürmeyi düşünmüyorum, ne o öyle ya tükrük mikrop, millet hırpalasın diye doğurmuyorum ben bu çocuğu

nedense ben dipfiriz yemeklerini sevmiyorum yahu, kaç kez koyduysam beğenmedim, menemenlik şişede seviyorum ben, birde kurutmalık hastasıyım, taze fasulyenin bile kurutması harika oluyor, bu yıl nasip olursa bende kilolarca kurutmalık yapıcam,

Normal hayatım, yorulduğunda ve üzüldüğünde bebek oynamaz, hem sen hamile hamile neden büyük temizliğe kalkışıyorsun, diyene bak bu arada[/QUOTE]

mecbur canım hem yanlız değildim yardımcılarım çoktu ama genede gün boyu ayaktaydım ve temizlik süper bişey içim açıldı üstümden büyüüük bi yük kalktı ama ben bide bebğimi çözdüm evden dışarı çıkınca çok hareketleniyo evde uyuyo bebeğim ama bugn çok hareketsizdi takılmadım değil yani sağlıklı olsunda

mecbur canım hem yanlız değildim yardımcılarım çoktu ama genede gün boyu ayaktaydım ve temizlik süper bişey içim açıldı üstümden büyüüük bi yük kalktı ama ben bide bebğimi çözdüm evden dışarı çıkınca çok hareketleniyo evde uyuyo bebeğim ama bugn çok hareketsizdi takılmadım değil yani sağlıklı olsunda[/QUOTE]

işte bende temizliği çok severimde ondan diyene bak dedim,
kendimi hırpalamam yüzünden az kalsın erken doğuruyordum, 2 ay ilaçlarla durmuştu bebek içimde,
senin bebek gezenti olacak annesi,
aman evde uyusunda...ilerde büyük avantaj olur bu, huyu değişmezse

işte bende temizliği çok severimde ondan diyene bak dedim,
kendimi hırpalamam yüzünden az kalsın erken doğuruyordum, 2 ay ilaçlarla durmuştu bebek içimde,
senin bebek gezenti olacak annesi,
aman evde uyusunda...ilerde büyük avantaj olur bu, huyu değişmezse[/QUOTE]

hadi ya ben kendimi esirgemiyorum hiç hareketli oluymda doğuma yardımcı olsun hemde kilo almıym diyorum ya erken olursa çok üzülürüm dikkat edeyim bari hem erkek bebklerde akciğerleri geç gelişirmiş gününü tamamlasın yavrum bakalım nolcakkkk

hadi ya ben kendimi esirgemiyorum hiç hareketli oluymda doğuma yardımcı olsun hemde kilo almıym diyorum ya erken olursa çok üzülürüm dikkat edeyim bari hem erkek bebklerde akciğerleri geç gelişirmiş gününü tamamlasın yavrum bakalım nolcakkkk[/QUOTE]

İşte bende senin gibiydim, ama fazla abartmamak gerek bu hareket konusunu,
senin yine yardım edenin varmış ben hep kendim yapıyorum temizliğimi her işimi
düzgün yapan birini bulamadım, yoksa kadın alıcam temizliğe,
günlerce kendim uğraşıp yaptım ama cidden zor oluyor...

selam kızlar baya kaynatmışsınız bugün :)) herkes iyi galiba, ben ev toplamakla uğraşıyorum taşınma telaşı başladı gibi ufaktan sizler nasılsınızzzzz

selam kızlar baya kaynatmışsınız bugün :)) herkes iyi galiba, ben ev toplamakla uğraşıyorum taşınma telaşı başladı gibi ufaktan sizler nasılsınızzzzz

kolay gelsin canım. yavaş yavaş yap, birden yüklenip yorma kendini. başvuru için gittiğinizde mi ev bakacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…