Aynen bende öyle kaynanam falan hiç almasın istiyorum bide mıç mıç çocuğu öpmelerine gıcık oluyorum karnımda güvende en azından....
slm kızlar nasılsınz ya bişey sorucam sizin bebekler hergün oynuyomu benim hergün oynamaya başladıydı bugn büyük temizlik yaptık bugün hiç hisstemedim bide bugün rüyamda bebeğimi gördüm ilk defa bu kadar netdi mükemmel bişeymiş annelik duygusu ilk defa hissettim acaba bugün oynamaması normalmi cevaplarınızı bekliyorum kızlaaarr:))))))))
ay canım sağolasınnnnn..
Menemenlik bende yaptım bu sene daha falza koycam buzluğa herşeyden çocukla annem dışarı çıkıp alamaz..bende yemeksiz kalmıyım:)
Öptürme istemiyorsan eğer...
Ben de sigara içenlere öptürmeyeceğim diyorum ama, onlara nasıl diyeceğim onu bilmiyorum..
valla ben de cok büyümeden karnım dogurayım istiyomkorkuyom ben öle kocaman karınlardan azcık fazla yemek yesem catlıycak gibi oluyorum.bide kocaman göbekle nasıl uyuncak valla zor geliyo..
Yok bende bu olmaz, hareket falan yok benim tembelimde...9 ay da hareket etmicek bu gidişle, ümidi kestim...
İnşallah dediğin gibi olur, ama bende kıskançlık var, şimdi bebeğim sırf benim, doğunca herkes görecek...Ben eminim bunalıma gireceğime..
evet,yememeliymişiz de hiç bulamazsa diye dediydim...
Kuzuuuuuuu akşam akşam negatif düşünme, bu ne yok göbek, yok hareket sonra uykularından uyanacaksın onun hareketinden, babasının sırtını tekmeliycek, koca göbeğinden ayak tırnaklarını bile zor keseceksin, meraklanma bunlar çok uzak değil, pek yakında..
Aynen bende öyle kaynanam falan hiç almasın istiyorum bide mıç mıç çocuğu öpmelerine gıcık oluyorum karnımda güvende en azından....
ay canım sağolasınnnnn..
Menemenlik bende yaptım bu sene daha falza koycam buzluğa herşeyden çocukla annem dışarı çıkıp alamaz..bende yemeksiz kalmıyım:)
slm kızlar nasılsınz ya bişey sorucam sizin bebekler hergün oynuyomu benim hergün oynamaya başladıydı bugn büyük temizlik yaptık bugün hiç hisstemedim bide bugün rüyamda bebeğimi gördüm ilk defa bu kadar netdi mükemmel bişeymiş annelik duygusu ilk defa hissettim acaba bugün oynamaması normalmi cevaplarınızı bekliyorum kızlaaarr:))))))))
Kızlar iyi akşamlar yarın inş. Görüşürüz.
Kuzum kendini yorma bol bol yee..
Görüşürüzzzzzz
Öptürme istemiyorsan eğer...
Ben de sigara içenlere öptürmeyeceğim diyorum ama, onlara nasıl diyeceğim onu bilmiyorum..
mecbur canım hem yanlız değildim yardımcılarım çoktu ama genede gün boyu ayaktaydım ve temizlik süper bişey içim açıldı üstümden büyüüük bi yük kalktı ama ben bide bebğimi çözdüm evden dışarı çıkınca çok hareketleniyo evde uyuyo bebeğim ama bugn çok hareketsizdi takılmadım değil yani sağlıklı olsunda
selam kızlar baya kaynatmışsınız bugün :)) herkes iyi galiba, ben ev toplamakla uğraşıyorum taşınma telaşı başladı gibi ufaktan sizler nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?