evet ya resmen incelmişsin..cok belli..güzelsin güzel maşallah
Ama üzülüyorum yaa, bebek kayboldu sanki içerde..
Ben doğurunca da psikolojik bunalıma girerim artık, bebeğim gitti karnımdan diyee...
Ben doğurunca da psikolojik bunalıma girerim artık, bebeğim gitti karnımdan diyee...
kuzuu bir şey kalmamış sanki...
Emin ol girmezsin
sen hele 7.aya gir, Allahım ne olur bitsinde doğurayımmm diye
naralara başlarsın, birde karnında kucaklayıp öpemiyorsunki
sevmeye doyamıyorsun kucağına gelince
Kalmadı ya, diyorum ya bugün sağlık ocağında 1 kilo almışım çıktı..Tabi tartıları doğruysa...
Kızım nerelere gitti hiç bilmiyom, göğüsler büyümeye başladı, yukarı mı çıktı ki..
öff sacmalama ..benimde göbek hiç yok..ve hiç kilo almadım..ama bebegim maşallahh epey büyük..büyük karınla alakası yok bu işin..yapısal bişey canımcım..bişeycik olmaz kuzun ii olsunda..
Emin ol girmezsin
sen hele 7.aya gir, Allahım ne olur bitsinde doğurayımmm diye
naralara başlarsın, birde karnında kucaklayıp öpemiyorsunki
sevmeye doyamıyorsun kucağına gelince
:))) normali bu bence, biz birden büyütüverdik göbekleri, bebek küçücük bir şey.
Gerçekten öyle bi sendrom olabiliomuş bebeğin karnındaki hareketlerini özleyebiliyomuşsun içinde hissetmeye alışınca bi boşluğa düşüyomuşsun ama geçici nette görmüştüm bende
kız milletin canı çekti.
Bamyalarını temizle yıka limonlu suda beklet.
O arada soğanı kıymayı kavur az salça koy.bamyayı ekle .
Normal sebze yemği gibi.
Fazla su koym üstünü az bas sın fazla karıştırmabamya sümüklenmesin:))))))
kuzucuk üzülme sen senin kızın evvel allah tosun gibi dogarrrr bizdeki dualarla
hem içeride onun yeri iyi ki pörtletmemiş annesini daha :)
bende daha kilo almadım üzülme yani bebişler evvel allah büyüyor
İnşallah dediğin gibi olur, ama bende kıskançlık var, şimdi bebeğim sırf benim, doğunca herkes görecek...Ben eminim bunalıma gireceğime..
İnşallah bulursun ama mevsimi değil....
Ya çok canın çekerse konserveyle deneyiver, nefsin körelir hiç olmazsa..
kız ben bamyayı ayıklayıp, yıkayıp pişiyiyorum , tavukla nefis olur. Ama pişerken içine 1 limon sıkıyorum. Bu arada ben hamarat kadınım kızım dondorucuda hazır domatesli falan bamya var, yakın olsak yollardım sana. Canın menemen çekerse falanda yaz domateslerinden sosum var yani aklında olsun. Anneme gelince buluşur veririm sana..
Kızlar konserve lafı çok döndü gene dayanamadım lafa daldım ama hamilelikte konserve yenmez biliyonuz dimi, bamya isterseniz kurusunu yada dondurulmuşunu deneyin. konserve yemeyin arkadaşlar..
Gerçekten öyle bi sendrom olabiliomuş bebeğin karnındaki hareketlerini özleyebiliyomuşsun içinde hissetmeye alışınca bi boşluğa düşüyomuşsun ama geçici nette görmüştüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?