2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ama üzülüyorum yaa, bebek kayboldu sanki içerde..
Ben doğurunca da psikolojik bunalıma girerim artık, bebeğim gitti karnımdan diyee...

öff sacmalama ..benimde göbek hiç yok..ve hiç kilo almadım..ama bebegim maşallahh epey büyük..büyük karınla alakası yok bu işin..yapısal bişey canımcım..bişeycik olmaz kuzun ii olsunda..

Ben doğurunca da psikolojik bunalıma girerim artık, bebeğim gitti karnımdan diyee...

Emin ol girmezsin
sen hele 7.aya gir, Allahım ne olur bitsinde doğurayımmm diye
naralara başlarsın, birde karnında kucaklayıp öpemiyorsunki
sevmeye doyamıyorsun kucağına gelince

Gerçekten öyle bi sendrom olabiliomuş bebeğin karnındaki hareketlerini özleyebiliyomuşsun içinde hissetmeye alışınca bi boşluğa düşüyomuşsun ama geçici nette görmüştüm bende

Emin ol girmezsin

valla ben de cok büyümeden karnım dogurayım istiyom korkuyom ben öle kocaman karınlardan azcık fazla yemek yesem catlıycak gibi oluyorum.bide kocaman göbekle nasıl uyuncak valla zor geliyo..

öff sacmalama ..benimde göbek hiç yok..ve hiç kilo almadım..ama bebegim maşallahh epey büyük..büyük karınla alakası yok bu işin..yapısal bişey canımcım..bişeycik olmaz kuzun ii olsunda..

Kızım sen yoga falan yapıyon, normal yani...Ben yemek yiyemiyorum ki, her yediğim çıkıyor geri...Ama dediğin gibi kızım iyi olsun da, çok kilo almayayım en güzeli o..

Emin ol girmezsin

İnşallah dediğin gibi olur, ama bende kıskançlık var, şimdi bebeğim sırf benim, doğunca herkes görecek...Ben eminim bunalıma gireceğime..

:))) normali bu bence, biz birden büyütüverdik göbekleri, bebek küçücük bir şey.

kuzucuk üzülme sen senin kızın evvel allah tosun gibi dogarrrr bizdeki dualarla
hem içeride onun yeri iyi ki pörtletmemiş annesini daha :)
bende daha kilo almadım üzülme yani bebişler evvel allah büyüyor

Gerçekten öyle bi sendrom olabiliomuş bebeğin karnındaki hareketlerini özleyebiliyomuşsun içinde hissetmeye alışınca bi boşluğa düşüyomuşsun ama geçici nette görmüştüm bende

Yok bende bu olmaz, hareket falan yok benim tembelimde...9 ay da hareket etmicek bu gidişle, ümidi kestim...

İnşallah dediğin gibi olur, ama bende kıskançlık var, şimdi bebeğim sırf benim, doğunca herkes görecek...Ben eminim bunalıma gireceğime..[/QUOTE]

Aynen bende öyle kaynanam falan hiç almasın istiyorum bide mıç mıç çocuğu öpmelerine gıcık oluyorum karnımda güvende en azından....

kız ben bamyayı ayıklayıp, yıkayıp pişiyiyorum , tavukla nefis olur. Ama pişerken içine 1 limon sıkıyorum. bu arada ben hamarat kadınım kızım dondorucuda hazır domatesli falan bamya var, yakın olsak yollardım sana. Canın menemen çekerse falanda yaz domateslerinden sosum var yani aklında olsun. anneme gelince buluşur veririm sana..

kuzucuk üzülme sen senin kızın evvel allah tosun gibi dogarrrr bizdeki dualarla
hem içeride onun yeri iyi ki pörtletmemiş annesini daha :)
bende daha kilo almadım üzülme yani bebişler evvel allah büyüyor

Doktorum da, çok aşağıda diyor, göbeğime çıkamıyormuş yavrum kıpırdamadığı için...
Asıl göbeğe çıkınca şişkinlik olacakmış...Bugün sağlık ocağında bile dediler, kalbi göbekten dinleyemiyoruz, kasıktan geliyo ses diye...
Kız hiç almasam üzülmücem, benim karnım 6 aylık gibiydi, kusmaya tekrar başlayınca geri çöktü...

İnşallah dediğin gibi olur, ama bende kıskançlık var, şimdi bebeğim sırf benim, doğunca herkes görecek...Ben eminim bunalıma gireceğime..

Aynen bende öyle kaynanam falan hiç almasın istiyorum bide mıç mıç çocuğu öpmelerine gıcık oluyorum karnımda güvende en azından....[/QUOTE]

Öptürme istemiyorsan eğer...
Ben de sigara içenlere öptürmeyeceğim diyorum ama, onlara nasıl diyeceğim onu bilmiyorum..

İnşallah bulursun ama mevsimi değil....
Ya çok canın çekerse konserveyle deneyiver, nefsin körelir hiç olmazsa..

Kızlar konserve lafı çok döndü gene dayanamadım lafa daldım ama hamilelikte konserve yenmez biliyonuz dimi, bamya isterseniz kurusunu yada dondurulmuşunu deneyin. konserve yemeyin arkadaşlar..

ay canım sağolasınnnnn..
Menemenlik bende yaptım bu sene daha falza koycam buzluğa herşeyden çocukla annem dışarı çıkıp alamaz..bende yemeksiz kalmıyım:)

slm kızlar nasılsınz ya bişey sorucam sizin bebekler hergün oynuyomu benim hergün oynamaya başladıydı bugn büyük temizlik yaptık bugün hiç hisstemedim bide bugün rüyamda bebeğimi gördüm ilk defa bu kadar netdi mükemmel bişeymiş annelik duygusu ilk defa hissettim acaba bugün oynamaması normalmi cevaplarınızı bekliyorum kızlaaarr:))))))))

Ay ben yaşadım onu , çok ağlamıştım. bebem gitti diye.. içerde oynayanla dışardakinin aynı olduğunu algılayamıyor herhalde insan.. çok komik bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…