2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar burası işten beter başımda patron değil eylül cadısı var ..
kocada vadiye dalış yapmış..
çıkıyorum yarın görüşürüz. iyi geceler

fatma nilüfer yelkovan mış:)))))
hadi yaa dogru tahmin:):):)
anaaa:))) çok şaşırdım seni bu saatte görünce:)) gece de gelin kız muhabbete,daha zevkli olur
gündüz yetmiyo bide gece mesaisimi yapalım kızz:):):):)
iyiyim canım, sen nasılsın? ne zaman bitiyor yoğunluğun?
yarın inş. bitiyo...
bi görsen halimi eylül kucagımda tek elle yazıyorum ne yazdın arkadaşın kim deli ediyor beni

kızz ne tatlı yaa bugün anaokullarına gittik yaa çocuklar ne tatlı

bi görsen halimi eylül kucagımda tek elle yazıyorum ne yazdın arkadaşın kim deli ediyor beni

meraklı cadı:)) okumaya başlamıştır gerçi. benim yeğenim de 1e gidiyor, ablamla gizli yazışamıyoruz artık, her şeyi okuyor. hiç iyi olmadı bunun okuması diyor ablam:)

merhabalar kızlar..
bebek olmadan su arabayı ıyıce ogreneyım dedım esımle pratık yapmak ıcın cıktık ayyy ne beterım yaa nasıl kullanıcam bılemedım:))
yemedıgım korna küfür kalmadı:)))
tv de de bısy yok sızler naptınız

Bende aynı dertten muzdaribim, araba var kaç senedir duruyor ama ben hala kullanamıyorum.. Eşime dedimki bari bu ikinic doğmadan öğreneyim ada çok kızdı, şimdi stres olma dedi, bu zamana kadar durdun şimdi mi öğrencen dedi. Ama çok istekli olmadım hiçbir zaman, otomatik vites aldı, bana da kasko yaptırdı ama yine de ben denemedim bile..

kolay gelsin canım. yavaş yavaş yap, birden yüklenip yorma kendini. başvuru için gittiğinizde mi ev bakacaksınız?
evet canım başlama yapmadan bi kaç gün erken gidecez ev bakacaz inş. buluruz bakalım yok daha büyük işlere girişmedim boş kaldıkça ufaktan toparlamaya çalışıyorum iki hafta kaldı artık yapmam lazım aslında tembelliğimden erteliyorum hep
ben geldim ama gidicem hemen kzım çağırıyor

aa ege bu saatte sen :)) şaşırdım

amaaann ne yapacagımı sasırdım hevesım var ama bakalım bı kac ders daha ama sunu anladım kocadan hoca olmuyor:))
bu arada fatma hılmı senı face de ekledım:))

bizde bi kaç ya sonra araba almayı düşünüyoruz doğum için şart gideceğimiz ilçede ulaşım sıkıntıymış sabahın köründe bi araba çıkıyomuş merkeze ( yetiştin yetiştin :)) akşama da aynı araba merkezden ilçeye dönüyomuş başka giden gelen dolmuş otobüs filan yokmuş yani merkezde işin bi saatte de bitse kalacaksın orda akşam ne zaman otobüs ilçeye dönerse artık bide doğuma yakın zırt pırt sancı gelecek ben doktor kontrolüne filan gidecem mecburen alınacak artık, yazın aldım bende ehliyeti daha acayip acemiyim alınca eşim çalıştıracak bende senin durumuna düşerim garanti

ben de hep erteledim araba işini. evlenmeden babamla annem çok uğraştı kullanayım diye, salladım hep. evlenince eşim çok uğraştı yazık, Allah için çok da sakindi öğretirken ama şehir içinde acayip panik yapıyorum,atamadım korkularımı. geçen gün kızdı bebekten önce halletmedin artık iyice sallarsın diye(

yakamoz sımdı ogrendık ogrendık yoksa cocuk olunca daha zor bıde orada daha rahat kullanırsın ıst trafıkte cok zor ama pes etmeyecegım:))
bu arada sanada kolay gelsın tasınma ıslerınde..

bende de var panık dıreksıyonu oyle sıkıyorum kı ellerım uyusuyor bı sure sonra:))

yakamoz sımdı ogrendık ogrendık yoksa cocuk olunca daha zor bıde orada daha rahat kullanırsın ıst trafıkte cok zor ama pes etmeyecegım:))
bu arada sanada kolay gelsın tasınma ıslerınde..

Bence de bir an önce halletmek lazım bu işi... Yakamoz bence de oralarda daha rahat öğrenirsin sen, bende trafikten korkuyorum hep..

ben 7 yıldır sallıyorum artık kızım bile dalga geçiyor benle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…