2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

telefon aç sipariş ver yemek gelsin..
Akşamada eşine süprizzz sana yemek yaptımm dersin:))

ayyy cnmm nasılda güzel yerde tutuyor.. Birden bacakları aklıma geldi tontiş tontiş olsun:))

:18::18::18::18::18::18::18::18:

ne oldu tırsma durumları seziyorum ..
Yeme kız tırnağını

telefon aç sipariş ver yemek gelsin..
Akşamada eşine süprizzz sana yemek yaptımm dersin:))

yemeksepeti.com sağolsun beni yine yanlız bırakmadı verdim verdim çok zor geldi dışarı çıkmak. akşama yemek yapmıcam zaten geç gelcekmiş beniimkisi

yemeksepeti.com sağolsun beni yine yanlız bırakmadı verdim verdim çok zor geldi dışarı çıkmak. Akşama yemek yapmıcam zaten geç gelcekmiş beniimkisi

ohh süper....
Bende bugun anneme gidicem babişi özledim kızımda servisle oraya gidecek. Annemdeyim yemek işi yok sevindim. Ye uzan yapcam

ege bu arada bu diş eti kanaması normalmiş benim doktorun sitesinde gün gün bebekte neler olduğu bizde neler olabilceği yazıyo orda okudum.

18. haftadan itibarren verniks diye bi madde kaplıyomuş mesela vücudunu bide tüylenme oluyomuş..he bide bacakları artık uzamış. falan falan

ay sağol ya bi sen ciddiye aldın taaaa sabah sormuştum kimse cevap vermemişti.
çok duygulandım şimdi. önemsenmek hoşuma gitti..
Sağol arkadaşım

ay sağol ya bi sen ciddiye aldın taaaa sabah sormuştum kimse cevap vermemişti.
çok duygulandım şimdi. önemsenmek hoşuma gitti..
Sağol arkadaşım

ahh canım bende de var o dişeti kanması ama dr a sormayı unutuyorum hep
normalde değil ama dişlerimi fırçalarken hep kanıyor

Dişetlerinizin hassas olduğunu ve kimi zaman da şişip kanadığını fark edebilirsiniz. Diğer değişiklikler gibi, dişeti hassasiyeti de hamilelik hormonlarındaki artıştan kaynaklanır.

Diyooo sevgili doktorum

Kızlar hadi size iyi akşamlar, bende temizlik vardı kadına yemek falan hazırladım, şimdi de kızım gelmeden bir kahve içicem kendinize iyi bakın.. byeee

sende iyi bak kendine yemeğim gelsin bende bi kahve iççem sora başım ağrıyo... Görüşürüüs

benimde fırçalarken bide elma yerken sert bişekilde temas edince yani..

kızlar hadi size iyi akşamlar, bende temizlik vardı kadına yemek falan hazırladım, şimdi de kızım gelmeden bir kahve içicem kendinize iyi bakın.. Byeee
ohh hayat sana güzel yaa.
Afiyet olsun cnm

sitenin adını bölerek yazsana:))))))))))

benimde fırçalarken bide elma yerken sert bişekilde temas edince yani..

ohh hayat sana güzel yaa.
Afiyet olsun cnm

sitenin adını bölerek yazsana:))))))))))

hakan kılavuz kom tere www. hakan kilavuz. com .tr hafta hafta gebelik var oraya gir sora sen 19+4 sün o yüzden 20. haftanın 4. gününe bakçan

bana yaklaşma basagrısı ıcın ne dıyooo doktor?

oda hormonlardan anasını satiiim... bende bu hormonlar migren yaptı hatta.. Allahtan artık çok şiddetli tutmuyoda mesela 5 gün sürekli başımın ağrıdığını biliyorum.. ilaçta kesmiyo.. ben serum yiyodum şiddetli olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…