yattığım yerden yazıyom valla böyleyken sorun yok yürürken ağrıyo.. Karnımda çok acıktı evdede bişi yok.. Mecbur dışarı çıkçam.. Allahtan alışveriş merkezi var kapı karşımda ordan alıyom istediğimi.. Bide uzak olsa napçam acep
e iyide nolcak erkek varsa.. ne konuşuyoz ki zaten, hem beni tanımzaki konuştuğum insan banane
ayyy cnmm nasılda güzel yerde tutuyor.. Birden bacakları aklıma geldi tontiş tontiş olsun:))bebeğiniz göbek kordonunu en iyi şekilde korunduğu bölgede tutmak zorundadır. Bu bölge bacaklar arasıdır ve bebeğiniz kordon herhangi bir nedenle başka bir konuma geçtiğinde onu ideal yerine getirmek için çaba gösterir.
Her anne adayı ve özellikle de ilk gebeliğini yaşayan anne adayları bebek hareketlerinin yukarıda anlatıldığı gibi net bir ayrımını yapamaz ve her bebeğin oynama alışkanlıkları farklıdır.
:18::18::18::18::18::18::18::18:
kız olsun bi de yani en azından bir tanesi bile anlasa keşke kadınların neler hissettiğini kar kardır diye düşünüyorumKocamada aynen böyle dedim
ayyy cnmm nasılda güzel yerde tutuyor.. Birden bacakları aklıma geldi tontiş tontiş olsun:))
ne oldu tırsma durumları seziyorum ..
Yeme kız tırnağını
telefon aç sipariş ver yemek gelsin..
Akşamada eşine süprizzz sana yemek yaptımm dersin:))
yemeksepeti.com sağolsun beni yine yanlız bırakmadıverdim verdim çok zor geldi dışarı çıkmak. Akşama yemek yapmıcam zaten geç gelcekmiş beniimkisi
bankaydı yemektı stajerdı derken anca gırebıldım sımdı bı gecmıs okuyayım ne kaynattınız bakalım ..
ege bu arada bu diş eti kanaması normalmiş benim doktorun sitesinde gün gün bebekte neler olduğu bizde neler olabilceği yazıyo orda okudum.
18. Haftadan itibarren verniks diye bi madde kaplıyomuş mesela vücudunu bide tüylenme oluyomuş..he bide bacakları artık uzamış. Falan falan
ay sağol ya bi sen ciddiye aldın taaaa sabah sormuştum kimse cevap vermemişti.
çok duygulandım şimdi. önemsenmek hoşuma gitti..
Sağol arkadaşım
ay sağol ya bi sen ciddiye aldın taaaa sabah sormuştum kimse cevap vermemişti.
çok duygulandım şimdi. önemsenmek hoşuma gitti..
Sağol arkadaşım
ni demek ni demekkk :)))
ahh canım bende de var o dişeti kanması ama dr a sormayı unutuyorum hep
normalde değil ama dişlerimi fırçalarken hep kanıyor
Kızlar hadi size iyi akşamlar, bende temizlik vardı kadına yemek falan hazırladım, şimdi de kızım gelmeden bir kahve içicem kendinize iyi bakın.. byeee
benimde fırçalarken bide elma yerken sert bişekilde temas edince yani..ahh canım bende de var o dişeti kanması ama dr a sormayı unutuyorum hep
normalde değil ama dişlerimi fırçalarken hep kanıyor
ohh hayat sana güzel yaa.kızlar hadi size iyi akşamlar, bende temizlik vardı kadına yemek falan hazırladım, şimdi de kızım gelmeden bir kahve içicem kendinize iyi bakın.. Byeee
dişetlerinizin hassas olduğunu ve kimi zaman da şişip kanadığını fark edebilirsiniz. Diğer değişiklikler gibi, dişeti hassasiyeti de hamilelik hormonlarındaki artıştan kaynaklanır.
Diyooo sevgili doktorum
benimde fırçalarken bide elma yerken sert bişekilde temas edince yani..
ohh hayat sana güzel yaa.
Afiyet olsun cnm
sitenin adını bölerek yazsana:))))))))))
bana yaklaşma basagrısı ıcın ne dıyooo doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?