ben kaçıyorum kızlar
malum yemek vakti geliyor
pazartesi görüşürüz
kendinize iyi bakın
ok cnmm saol bakıcam şimdihakan kılavuz kom terewww. Hakan kilavuz. Com .tr hafta hafta gebelik var oraya gir sora sen 19+4 sün o yüzden 20. Haftanın 4. Gününe bakçan
oda hormonlardan anasını satiiim... Bende bu hormonlar migren yaptı hatta.. Allahtan artık çok şiddetli tutmuyoda mesela 5 gün sürekli başımın ağrıdığını biliyorum.. Ilaçta kesmiyo.. Ben serum yiyodum şiddetli olunca
huuu huuuu
noldunus ya sustunuz
ok cnmm saol bakıcam şimdi
bende satıyımmıııı
kızım kesintisiz yayın gibi 7/24 başağrısı çekiyorum yaww
ne hormon muş allahım ya
bnmde p.tesı salı agrıyo ıse alısma surecınde sanırımmm.
Ege bende elma yerken bı bakıom elma kırmızı:)
bnmde p.tesı salı agrıyo ıse alısma surecınde sanırımmm.
ege bende elma yerken bı bakıom elma kırmızı:)
iğğğğğğğğğğkkkkkkkk ağzıma kan tadı geliyor benim...
Banayaklaşmaa çok güzel bir site bayıldım gün gün yazıyor..
Aynı bendeki sorunlar..
site şahane ya ben her gün girip bakıyorum neler oluyo bebişe bana diye.. neler yemen neler yememen gerektiğine kadar gün gün yazıyo resmen.. o yüzden ben hiç doktorumu aramıyorum valla.. başkada hiç bi yerde böle gün gün yazmıyo
iğğğğğğğğğğkkkkkkkk ağzıma kan tadı geliyor benim...
Banayaklaşmaa çok güzel bir site bayıldım gün gün yazıyor..
Aynı bendeki sorunlar..
hangi site bu canım ?
kilosudur annesi yaa maşallahherkese slmm..biizm bebiş göstermedi bugün cinsiyetini..ultrason kağıdında bide 168 gr yazıyo bu kilosmu kızlar
site şahane ya ben her gün girip bakıyorum neler oluyo bebişe bana diye.. Neler yemen neler yememen gerektiğine kadar gün gün yazıyo resmen.. O yüzden ben hiç doktorumu aramıyorum valla.. Başkada hiç bi yerde böle gün gün yazmıyo
Hafta Hafta Gebelik - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi
benim doktorun sitesi
böle giremiyosan aralıklı yaziiim www. hakankilavuz. com. tr gebelik bölümünden hafta hafta gebelik kısmına gir
ben bu siteyi daha öncede verdiydim iyi diye o zaman kimse sallamadıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?