2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hakan kılavuz kom tere www. Hakan kilavuz. Com .tr hafta hafta gebelik var oraya gir sora sen 19+4 sün o yüzden 20. Haftanın 4. Gününe bakçan
ok cnmm saol bakıcam şimdi

bende satıyımmıııı
kızım kesintisiz yayın gibi 7/24 başağrısı çekiyorum yaww
ne hormon muş allahım ya

bnmde p.tesı salı agrıyo ıse alısma surecınde sanırımmm.
ege bende elma yerken bı bakıom elma kırmızı:)

bende hamileliğin tüm yan etkileri var zaten. burun kanaması + tıkanıklığı ki burun kanalıma baktı kkb doktoru ohoooh dedi sen 1 mm lik yerden nefes almaya çalışıyosun yazık sana dedi. Çok şişmiş içi gariibin
Bu arada ben doktoruma şu akıntı olayının fazla olduğunu söyledim bi ilaç verdi 1 haftalık bişi tamamen kesildi aklınızda olsun çok rahatladım..

herkese slmm..biizm bebiş göstermedi bugün cinsiyetini..ultrason kağıdında bide 168 gr yazıyo bu kilosmu kızlar

iğğğğğğğğğğkkkkkkkk ağzıma kan tadı geliyor benim...

Banayaklaşmaa çok güzel bir site bayıldım gün gün yazıyor..
Aynı bendeki sorunlar..

site şahane ya ben her gün girip bakıyorum neler oluyo bebişe bana diye.. neler yemen neler yememen gerektiğine kadar gün gün yazıyo resmen.. o yüzden ben hiç doktorumu aramıyorum valla.. başkada hiç bi yerde böle gün gün yazmıyo

herkese slmm..biizm bebiş göstermedi bugün cinsiyetini..ultrason kağıdında bide 168 gr yazıyo bu kilosmu kızlar
kilosudur annesi yaa maşallah

evt harika ya.
Benim sağ işaret ve baş parmağım uyuşuyor arada sonra geçiyr. 3-4 keredir dikkatimi çekti

1.hamileliğimde ben ağrı çekmedim yaa bunda yaşıyorum zaten varya bu bir acayip sanki ilk hamileliğim:) nazlı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…