- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
merakta ediyorlar ki sorma :))
erkeklerde böyle muhabbet yok kianca futbol kurtlar vadisi haber felan
:)))) şifreyi vermesem nolur dışardan giren zaten okuyo ki üye olmana gerek yok :))))) şifreyi zaten biliyo benim ağzımdan konuşurmuş
ya onlar bizden daha dedikoducu be sen öle san.. Bizim yanımızda muhabbetleri futbol tabi yoksa ohoooooh
yaa benim kocamda takmış diyor ki bana ya içlerinde erkek varsa nerden biliyosun diyor hatta dün konuştuk valla
ay benimki bayılır kurtlar vadisine. Zaten çok konuşkanda değildir..benim kocam kurtlar vadisi de seyretmez. Futbola da aşırı düşkün değildir. Ama muhabbeti sever o. Benim arkadaşlarımla falan bile rahatlıkla sohbet eder. Iş ortamında da çok bayan arkadaşı var, alışık yani kadın muhabbet,ne..
ya onlar bizden daha dedikoducu be sen öle san.. Bizim yanımızda muhabbetleri futbol tabi yoksa ohoooooh
ben geldim yürüdüm tam yarım saat
kızlar benim kocam buraya girdiğimi bile bilmiyor hem kızyor ne biliyorsun ordaki herkesin kadın olduğunu diye hemde girip yazdıklarımı okur felan diye hiç o varken girmiyorum
hem burada özel şeylerde yazıyoruz bazen belli mi olur merak eder girer felan ne işi var erkeklerin di mi ama
yaa benim kocamda takmış diyor ki bana ya içlerinde erkek varsa nerden biliyosun diyor hatta dün konuştuk valla
ay benimki bayılır kurtlar vadisine. Zaten çok konuşkanda değildir..
ay amn erkek yoktur herhalde olsa bişekilde anlarız.. Varsada kadınlığa özeniyor dönme ruhludur..
Nerden bilcek hamileliği
dün bana kızdınız bugün kendiniz açmışsınız .b...a lafını
Ya ben kriz bitti ddiye açtım ama hala bu kızların krizi bitmemiş, napalım..
çoğu yiyememiş baksana yazık kızlara
şaka yapıyorum biliyorum kızmadığınızıkız kimse sana kızmadı deme öleeee.. bakma sen bize bizim canımız her şyi istemeye açık olduğundan öle oldu :)))
aa sorma pek andık seni dünn. Bugunde hala geçmedi kriz..
Yapanda yiyememiş zaten
Banayaklaşmaa nasıl oldun cnmmm
daha iyimisin.. Ağrın hafifledimi
şaka yapıyorum biliyorum kızmadığınızı
kulaklarım çok çınladı zaten dün akşam
aa hadiiiii
:))))))) aslında kötü bişeyde demedik sadece ipek seni mahvedicem deidm o kadar:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?