2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim yürüdüm tam yarım saat
kızlar benim kocam buraya girdiğimi bile bilmiyor hem kızyor ne biliyorsun ordaki herkesin kadın olduğunu diye hemde girip yazdıklarımı okur felan diye hiç o varken girmiyorum
hem burada özel şeylerde yazıyoruz bazen belli mi olur merak eder girer felan ne işi var erkeklerin di mi ama

yaa benim kocamda takmış diyor ki bana ya içlerinde erkek varsa nerden biliyosun diyor hatta dün konuştuk valla

aman erkek olsa bi yere kadar katlanır bu muhabbete sora sıkar zaten. yüzümüzü gören yokki okusa nolur bi erkek ayrıca yani..

ay benimki bayılır kurtlar vadisine. Zaten çok konuşkanda değildir..

ya onlar bizden daha dedikoducu be sen öle san.. Bizim yanımızda muhabbetleri futbol tabi yoksa ohoooooh

yaa benim kocamda takmış diyor ki bana ya içlerinde erkek varsa nerden biliyosun diyor hatta dün konuştuk valla

ay amn erkek yoktur herhalde olsa bişekilde anlarız.. Varsada kadınlığa özeniyor dönme ruhludur..
Nerden bilcek hamileliği

ay benimki bayılır kurtlar vadisine. Zaten çok konuşkanda değildir..

ay amn erkek yoktur herhalde olsa bişekilde anlarız.. Varsada kadınlığa özeniyor dönme ruhludur..
Nerden bilcek hamileliği

Ay benimki konuşkandır, her girdiği ortama da şaşırtıcı bir şekilde ayak uydurur. Herkese kapısı açıktrı yani ben daha seçiciyimdir, daha soğuk dururum mesela.

Banayaklaşmaa nasıl oldun cnmmm
daha iyimisin.. Ağrın hafifledimi

yattığım yerden yazıyom valla böyleyken sorun yok yürürken ağrıyo.. karnımda çok acıktı evdede bişi yok.. mecbur dışarı çıkçam.. Allahtan alışveriş merkezi var kapı karşımda ordan alıyom istediğimi.. bide uzak olsa napçam acep

Bebeğiniz göbek kordonunu en iyi şekilde korunduğu bölgede tutmak zorundadır. Bu bölge bacaklar arasıdır ve bebeğiniz kordon herhangi bir nedenle başka bir konuma geçtiğinde onu ideal yerine getirmek için çaba gösterir.

Her anne adayı ve özellikle de ilk gebeliğini yaşayan anne adayları bebek hareketlerinin yukarıda anlatıldığı gibi net bir ayrımını yapamaz ve her bebeğin oynama alışkanlıkları farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…