ANAMMM SEN BURDAMIYDIN BEN SENİ GİTTİ SANDIM..
KIZ BEN SANA HEP SATAŞIYORUM YA KUZU GİBİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR:))
BENİM 1 KIZIM VAR İKİNCİ İNŞALLAH YOLDA GELİCEK.. ODA KIZ AMA BEN ALLAHIMDAN HEP 2 KIZ İSTEDİM ŞÜKÜR ODA BANA VERDİ..
BEN 3. KIZ SANMIŞTIM PARDON..
SEN Bİ KARNINI ÇEK KOY BEN SANA SÖYLİYİM..
ayy cuma saati mübarek gün yüzü suyu hürmetine. sevibadeye şöyle en pipilisinden bir erkek evladı nasip eyle yarabbiiiii. aminnnnnnnnn
:)))))))))))))
faceden baktılar. benim face zaten umuma açık oldu herkes eklendi:)) isimler için de teşekkür ederim..
allah sana bağışlasın evladını kızı erkeği önemlideğil sağlıklı olsunlarda..
kızlar ben kaçıyorum.. kendinize ve bebişlerinizeee dikkat edin.. görüşürzz şekerler..
herkese güzel hafta sonları ıııı...
canım aşkım hoşgeldin. bak tek tek dökülmeye başladınız ..
aman dökülelim canım işyerinde siz de olmasınız hiç çekilmiyor valla.özlüyom kız sizi :))) girmeyince aklım burda kalıyo iyice bağımlılık yaptınız haaa söyliyem
dün kocam dioki söyle ordakilere kocalarına söylesinler kocalar kulübü açalım olmuyo böle diyo :)))
vallahi hepimiz aynıyız. sabh ilk işim burayı açmak..:))))))
bende özlüorum çok rahat hisseiyorum burda kendimi.. psikologa gitmiş gibiyimm...her derdimi anlatıyorum aileyi tanıyorsunuz artık.hahaahha
dün kocam dioki söyle ordakilere kocalarına söylesinler kocalar kulübü açalım olmuyo böle diyo :)))
benim arkadaşlarda aynı durumda. Kızlar beni bekler diyorum ya ne buluyorsun tanımadığın insanlarda ne konuşuyorsunuz diyolar.. Anlamıyorlar ama hislerimizi :)))))))aynen kız psikolog gibi vallaAma burayı bilmeyenlerde (mesala benim işyerindeki arkadaşlarım) anlamıyorlar beni hatta " haa git bi arkadaşlarına bak ne yazmışlar diyorlar " kısaca kıskanıyorlar sizi
Bu arada oykum'le yine başlamışsınız yine bamya falan allah aşkına bamyadan bahsetmeyin yine dün akşam öldüm unuttum şimdi biraz :))) gerçi siz başka bamyalardan bahsediyorsunuz ya herhalde neyseeee
görüşürüz cnm byeeeee.kızlar ben de çıkıyorum kendinize iyi bakın.
Valla kıskançlar açarlar onlarda, bana da soruyor eşim ne güzel ya herşeyi paylaşıyorsunuz falan diyor. Şifreleriniz falan var dimi şifreyle giriyorsunuz dimi, herkes okuyamaz herhalde diye sordu, çok komikti ya.... bende evet şifreyle giriyoruz dedim kimse okuyamaz. Girip okuycak herhalde... Zaten beni avatardan tanır hemen bir girse...
ya dün bamyayı pişir pişir pişmedi (ki çabuk pişek bişi) bide çok ekşiymiş kayınvalidem yaptıydıı konserveyi).. Sonunda dışardan yemek söyledik..! O bamyayı pişircem diye 2 kere markete gittimdi bide.. Yiyemem de üstüne kapak oldu zaten..çok gıcık oldum çokkk
benimki okuyodur bile :))) gerçi bişi olunca gir bak bakalım kadınlar kulübüne ben okuyamam şimdi kadın muhabbeti var orda ay kız ayol mayol diyo :))
kız sen diye kocan girermiş bende ona öyküm benim memeler çok büyüdü dermişim felan. Sakın verme şifreni dellliiiii
valla kıskançlar açarlar onlarda, bana da soruyor eşim ne güzel ya herşeyi paylaşıyorsunuz falan diyor. şifreleriniz falan var dimi şifreyle giriyorsunuz dimi, herkes okuyamaz herhalde diye sordu, çok komikti ya.... Bende evet şifreyle giriyoruz dedim kimse okuyamaz. Girip okuycak herhalde... Zaten beni avatardan tanır hemen bir girse...
kız sen diye kocan girermiş bende ona benim memeler çok büyüdü dermişim felan. Sakın verme şifreni dellliiiii
:)))) şifreyi vermesem nolur dışardan giren zaten okuyo ki üye olmana gerek yok :))))) şifreyi zaten biliyo benim ağzımdan konuşurmuş
merakta ediyorlar ki sorma :))
erkeklerde böyle muhabbet yok kianca futbol kurtlar vadisi haber felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?