aa sen nerde oturuyosun:))ayıp ettin bende bilirim
ayy cnmm çok uzaksınn. Dışardan dürüm isteyin favorim benimm ..beni de yemeğe çağırııııın :)))))) bu akşam mutfak iptal, tüüüm tabaklar kolilerde :)) tencereleri de bu akşam kaldırcam, buzdolabımda da sadece salça kutusu, bi iki yumurta, bi kaç şişe falan bi de canım çektiğinde içebilmem için şalgam suyu var
bende özledim işte olduğum için gidemiyorum ama es kaza tatilse o gün kaçırmam bayılırım..oyy pazar bizim kapının önünde kuruluyo kıs bilmem miiii çok özledim zaten((
valla mevsimli bişey söyle dersen söylerim
aa sen nerde oturuyosun:))
ayy cnmm çok uzaksınn. Dışardan dürüm isteyin favorim benimm ..
ımmmmmm
bende özledim işte olduğum için gidemiyorum ama es kaza tatilse o gün kaçırmam bayılırım..
söylemeeeeeeee çok acıktım sinir kat sayım5 le çarpılır dumumda. Yani fena açımm
açken ne olduğunu biliyorsun gözlerim dönüyor
sen ye istersen :))) töööbe tööbe :))) doğum kontrol yöntemi. Yeni bişi sanırım bi tane halka gibi bişi kendin uyguluyon malum bölgeye ayda bi yeniliyosun o kadar
herkese iyi tatiller
Bi o kalmıştı yemediğimmm
kız ilk defa duydum anam ne cahilmişim bennnn
ben kullanamam öyle şeyler..
sağol canım sanada iyi tatiller..herkese iyi tatiller
hahaha bende yapardım da erkek vardır diye tırstım:):))) kullanma kullanma nereee kadar
nese ben susiiim konu hiç iyi yöne gitmio. Bunun çok pis geyiğini yapardım yoksa :))))
slmmmm kızlar geldım zonguldaga offfffff hıc gelesım yoktu
slmmmm kızlar geldım zonguldaga offfffff hıc gelesım yoktu
ben işinize yarar diye verdiydim valla :))) bakan bakar bakmayan bana baksın
bak bende meraklanmıştım bu kadın nere gitti.
Bayılıyorum bu evdeki hanımların komşu ile kahvemuhabbetlerine. Evde oturunca bende kkomşuluk ilişkilerimi güçlendiricem...
Yemekte ne var:)))))))))))) kriz yaratıyım
kızmazsanız söylerim
Sevibade nerede oturuyorsun sen
pazara bayılırım. Fındıkzade pazarı var bizimde cuma günleri süperrrrr.
Banayaklaşma sen bilirsin o pazarı cuma pazarı derler.
Bi o kalmıştı yemediğimmm
kız ilk defa duydum anam ne cahilmişim bennnn
ben kullanamam öyle şeyler..
selammm. bugün çok gireyim dedim hiç giremedim( epey kaynatmışsınız.
Yaklaşma sen İzmirdemi oturuyosun? dr un izmirde galiba siteye biraz baktımda...
hahaha bende yapardım da erkek vardır diye tırstım:)
bebekkkkkkkkkkkkk hoşgeldinn nasıl geçti hasret giderdin mii.
Kızın nasıl iyimi neler var anlatsana yaaaaaaaaa
ne olsun yaramadı hastaneye yatcam yıne atesım suan 38 gelıo cıldıracam ya ama anneme kardeslerıme doydum kızımı soracak olursan ıyıyız teyzesı oynuyor durmadan sen nasılsın
hoşgeldin bebekpoyraz, sen yine çıldırmaya delirmeye devamkız acık sakin ol sakin :))))
keşke hasta hasta dönmeseydin annen bakardı sana, geçmiş olsun...
ne güzel burada da kızlar yavaş yavaş hissetmeye başladı bana daha çok var 1 ay nerdeyse
sorma ya çenemiz düştü yine..selammm. Bugün çok gireyim dedim hiç giremedim( epey kaynatmışsınız.
kız ben seni yerim yaa ne güldüm söküp atsam hee.tarla verimli naparsınn..yaklaşma sen izmirdemi oturuyosun? Dr un izmirde galiba siteye biraz baktımda...
Evde oturda güçlendir bacım, çalışmayı hiç sevmiyorum diplomayı aldım köşeye soktum
Adam çalışsın işinin adı ne
Yemekte ne olduğunu sölimmii eminmisin bak bamyaya dönmesin sonra
Söylemeeeee amannnnn susssssss söyleme topik olarak fil hastalığına yakalandık
Izmirde oturuyorum canım ben, ayrıca pazarımız öyle şahane değil, küçük bi site pazarı yane,
burda salı ve çarşamba günleri bostanlı pazarları meşhurdur, ama gitmeye üşeniyorum
Egeeeeee aklın hep boğazına çalışmasın kıss,
kullanmada benim gibi ol, sonra söküp atsam şunu dersin
kızlar bu arada yazılarımızın yanında beliren saç reklamındaki saçlar ne güzel yaaaa karamelli kahveli ... Her seferinde içim erioooo bakınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?