- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
arkadaş İzmirin en güzel ve nezih sitesinde oturuyor, ne suyu içerse içsin, ne yapsın bundan sonra fındıkzadeyi
alemsin kız çok güldüm ilk cümlene :))))
kız nasıl yani sizin eşyalar müşteriye mi gidiyo ay ne enteresan ben vermem eşyamı kimseye :)))
he kız geç kaldık napalım okul iş yüksek lisans derken anca evlendim, evlendikten 1 sene sonra da hamile kaldım, var ya hatta tarihiyle falan tam olarak 1 sene sonra olabilir
Kız cevap verecen tabi, o bu topikin ağası :)))))) sorular cevapsız kalmıcak bunu da maddelere ekleyelim
valla şu oturduğum yer yerine normal bi mahalle arası evde oturmayı tercih ederim. Hiç sevmiyorum burayı.. Komşuluk sıfır. 70-80 daire var apartmanda bi tanesinin adını bilmiyorum... Imdat desem anca güvenlik gelir kapıma...
bende sevmiyorum öyle yerlerii . Bizim oralar ne güzel mahalle herkes birbirini tanır.
Oralarda hakikaten çat kapı yapacağın komşu yok.. Ama nezihmiş baksana duyduk namını
enteresannnnnnnnn deneyilm bakalımkızlarrr aklınızda bulunsun.. Sık sık idrara çıkma ihtiyacınız oluyordur , eğer öne doğru hafif eğilerek yaparsanız idrar torbanızı tamamen boşaltmış olursunuz.. Deneyin farkediceksiniz..
ayy bugün bütün muhabbetlerden eksik kaldım((( neyse akşam oldu bi iyi akşamlar diyeyim diye girdim kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüldünüzzzzz
:)) kaynanamla eltimlerle falan aramızda bi kaç blok var aynı yerde oturuyoruz hatta eltimler kaynanamla kapı komşusu şeklinde (!) ben biraz ilerde kalıyom.mobilya fabrikası var aile şirketi zaten. hep beraber orda çalışıyolar yani. Mobilya sorunum yok yani :))))
sen nerde oturuyon gerçi çok bilmem burayı ama yinede söle belki bilirim :)))
kıçımıza don alırsak seviniyoz bu ara canım :))))) öle her sene değiştirde olmuyo :))) ev zaten kira bizim anca müşteri bi model istiyo ellerinde yoksa bizde varsa bizden gidiyo yenileniyo müşteriye satılıyo :)))) bizede artık ne kaldıysa o geliyo :)))
he kız geç kaldık napalım okul iş yüksek lisans derken anca evlendim, evlendikten 1 sene sonra da hamile kaldım, var ya hatta tarihiyle falan tam olarak 1 sene sonra olabilir
En iyisini yapmışsın, ne olcek benim gibi çocuk yapınca
bende üniyi 2.likle bitirdiğim için fakülteye dikey geçiş hakkım vardı,
ama ben sevgili kocamı elimden kaçırırımda evde kalırım diye,
bu fırsatı bile teptimkarnımdaki yavrucak olmasaydı, lisansımı ve müşavirlik sınavını deniycektim,
böylesi hayırlıymış
kız cevap verecen tabi, o bu topikin ağası :)))))) sorular cevapsız kalmıcak bunu da maddelere ekleyelim
Fabrikanız kısıkköydemi arkadaşım, mağazanızın adı ne? gerçi buralardaysa bilirim, fazla uzakları bilmiyorum
Yakakentte oturuyorum canım, egekenti biliyorsan burayıda kesin bilirsin:)))
Nasıl yani??müşteriye evden mi gönderiyosunuz? sizi gidi siziler, belli olmuyomu kullanılmış mobilya, ben olsam anlarım yanii,
Allah kazancınıza bereket versin, esnafın işi de zor artık, benim babamda esnaftı,
fabrikanız kısıkköydemi arkadaşım, mağazanızın adı ne? Gerçi buralardaysa bilirim, fazla uzakları bilmiyorum
yakakentte oturuyorum canım, egekenti biliyorsan burayıda kesin bilirsin:)))
nasıl yani??müşteriye evden mi gönderiyosunuz? Sizi gidi siziler, belli olmuyomu kullanılmış mobilya, ben olsam anlarım yanii,
allah kazancınıza bereket versin, esnafın işi de zor artık, benim babamda esnaftı,
verelimmmm, verelimmm de anacımm ona cvp verirken şurdan tanıdık biri çıkarsa
şurda ne kocalarımızın ailesi kalıyo konuşmadık, ne arkasından atmadığımız kocalarımız
Bi içimizi döktüğümüz burası var, burda da sobeee
Olmayalım
hellooooooo
herkese güzel haftasonnnnnnnnuuu dileğiiiiiiiiiiiii mujksssssssssssssss
ya kızım ajanım ben fbı :))) kayınpederin tuttuu.
Ay tanılıyoruz yaa nasıl geliyim oralaraaa ta istanbuldan..
Hadi ya okadar aradan sonra2 çocuk yaptınki ara kapansın:))))))))))
bende sevmiyorum öyle yerlerii . Bizim oralar ne güzel mahalle herkes birbirini tanır.
Oralarda hakikaten çat kapı yapacağın komşu yok.. Ama nezihmiş baksana duyduk namını
hay nezihini....
böööööööööötanıyan tanısın seni faceni dağıtıp duruyosun zaten,
bi ben kalmışım bende taniim, ne olur??
Gel senn kırmızı halılar sererim sana istanbul dediğin şura,
biz o kadarcık yola yol demeyiz, kandırma şimdi beni uzak diye,
kıss sen ne uğraşıp duruyon benim 3.le
Bundan sonra 3.ye ikiz hamile kalıverirsin maşallah görürsün boş geçmemeyi
Hem halkayı malkayı yenecek bişi sanıyo, hem konuşuyo
Evet canım arkadaş alçakgönüllük yapıyo,
burdakiler maviiiişehirde oturuyorummm diye hava basabasa söyler orda oturuyosa,
hatta karşıyakada oturanlar kendilerini başka gezegenden falan sanır
Benim dr umda orda oturuyo yaklaşma, bide senin komşun oluyomuş
Canım benim seni anlıyorum, bende komşularım iyi diye satıp başka yerden almak istemiyorum,
hoş gerçi benim istediğim evler 270 lerde geziyo
Annenler uzak, yabancı yerdesin çok çok iyi anlıyorum seni,
gelmek istersen kapım açık, başımın üstünde yerin var,
benimde senden bi farkım yok ailem uzakta yani
yok fabrika menemen de mağaza alsancakta
egekente hiç gitmedim valla ben topu topu 1,5 senedşr burdayım zaten...
kullanılmış olmuyo canım mobilya o kadarda diil :))) bi namımız var sabancıya mobilya yapmış insanız biz :)))
aman bidaha sormayız bananeee.
bende kızçeme aldığım cicilerin resimleri çekip koyyim bari çok canım sıkıldı :)))
böööööööööö
kızcaktımda aile felan uzakta diyince vicdan yaptın bende..kızamadım..
Uğraşırım sevdiğimden uğraşıyorumm delii
hayddiii ben çıkıyorum kızlarrrrrriyi hafta sonları öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?