2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selammm. bugün çok gireyim dedim hiç giremedim( epey kaynatmışsınız.

evet çok şey kaçırdın bircecim, bizim müneccim ege benim 3.nün kız olacağını söyledi,
öğrenir öğrenmez hemmen ona söylüycem,
bundan sonrada adı müneccim egemi olur:))))ultrason egemi olur:)))))))) bilemem

evet çok gircektin güya... İzmire gelince sen bana gel benden girersin :)) hemen Ege parkın karşısındayım :))

ege park nerdeydi yahu, akşam akşam kafam karıştı :44:
ben seni antalyada sanıyodum bugüne kadar

ne olsun yaramadı hastaneye yatcam yıne atesım suan 38 gelıo cıldıracam ya ama anneme kardeslerıme doydum kızımı soracak olursan ıyıyız teyzesı oynuyor durmadan sen nasılsın

üşüttünmü canım yaa
geçmiş olsun
oh oh annene kardeşlerine doydun yaa ne güzel işte..
Bebişini de yesin teyzesi. Hareketler başladı maşallah desene. Bende hissediyorumda arada. Sık olsun istiyorum:))

karnını ggörmedim beeee görsem %100 veririm sonucu. Gördklerimi bildim hep..

Ya ben seni çok merak ettim koysana resmini yaş kaç senin bakemmm

sevibade senin 3.mü bu bebiş? Allah bağışlasın,maşallah, biz daha 1.deyiz
sen kaçıncı haftadasın? cinsiyet ne zaman belli olacak?

Kız Allah iyiliğini versin ne diyim sana emi
bu saatler oldumu kafa gidiyo bizim kesin belli oldu
adamların işinin adı ne onlar çalışsın dedim
eşin ne iş yapıyo demedim
ben önlisans mezunuyum canım, bölümüm muhasebe

Karşıyaka Mavişehirde
gerçi bi tanede Balçovada var da ben orda diilim

Aramız 20 dk filan senle hemen şurdaymışsın sen be arkadaşım,
demek mavişehirde oturuyosun,
yaşasınnnnnn bi tane İzmirden buldum bu topikte

eskiden fındıkzade kızıydı ama bizim suyumuzdan içmişde büyümüş.. Sonradan izmirli oldu. Kaynana felandamı izmirde eşinin işi ne iş sebebindenmi ordasın

:)) kaynanamla eltimlerle falan aramızda bi kaç blok var aynı yerde oturuyoruz hatta eltimler kaynanamla kapı komşusu şeklinde (!) ben biraz ilerde kalıyom.mobilya fabrikası var aile şirketi zaten. hep beraber orda çalışıyolar yani. Mobilya sorunum yok yani :))))

vay vay vay senin iş baya iyi:) her sene değiştir mobilyaa

vay vay vay senin iş baya iyi:) her sene değiştir mobilyaa

kıçımıza don alırsak seviniyoz bu ara canım :))))) öle her sene değiştirde olmuyo :))) ev zaten kira bizim anca müşteri bi model istiyo ellerinde yoksa bizde varsa bizden gidiyo yenileniyo müşteriye satılıyo :)))) bizede artık ne kaldıysa o geliyo :)))

ay ben bilirim fuar standı yapardı eşim aynı böyleydi sandalye felan gelirdi balkona sonra hoooop giderdi bidaha gelmezdi..:)) işler de eskisi gibi değil artıkk demi. Olsun allah geçim versin

ayyy bı velı geldı kacırdım herseyı ben cıkıyorum aksam evden gırerım öptüm yarın tatiiilllll:)))))

iyi akşamlarrrrrrrrrrrr

karnını ggörmedim beeee görsem %100 veririm sonucu. Gördklerimi bildim hep..

Ya ben seni çok merak ettim koysana resmini yaş kaç senin bakemmm

Kız kaç kere söylüycemmm yaşım 33,
3.yü yaptığım için 40 falanmı sandınızda soruyonuz annem,
olmaz koymam resmimi sonra güzelliğimden pc falan patlar

sevibade senin 3.mü bu bebiş? Allah bağışlasın,maşallah, biz daha 1.deyiz
sen kaçıncı haftadasın? cinsiyet ne zaman belli olacak?

evet anacım, siz geç kaldıysanız benim suçum ne? yapsaydınız yahu benmi tuttum sizleri
ben 16.haftamı bitirdim cinsiyetde inşallah 2 hafta sonra ayrıntılıya gidince çıkar, bamyamı, bezelyemi

eskiden fındıkzade kızıydı ama bizim suyumuzdan içmişde büyümüş.. Sonradan izmirli oldu. Kaynana felandamı izmirde eşinin işi ne iş sebebindenmi ordasın

arkadaş İzmirin en güzel ve nezih sitesinde oturuyor, ne suyu içerse içsin, ne yapsın bundan sonra fındıkzadeyi

sevibade nin tarla çok verimli ne ekersen tutuyor:)
Maşallah hiç boş geçmemiş:))))))))

annem memleket nire senin

yok kızım 1.den sonra 7 sene çocuk yapmayanda bendim,
eğer boş geçmezsek hesapla yani, seni kötü muhasebeci seni
benim tarla üstelikde geçen sene ameliyat oldu,
Allah yazmışsa oluyo bi şekilde fazla büyük konuşma istersen

Annem ne çok soru soruyon sen bakeem
kocan ne iş yapıyo, yok nerelisin, çokmu merak ettin beni ??
gelde tanışalım

alemsin kız çok güldüm ilk cümlene :))))
kız nasıl yani sizin eşyalar müşteriye mi gidiyo ay ne enteresan ben vermem eşyamı kimseye :)))

ay ben bilirim fuar standı yapardı eşim aynı böyleydi sandalye felan gelirdi balkona sonra hoooop giderdi bidaha gelmezdi..:)) işler de eskisi gibi değil artıkk demi. Olsun allah geçim versin

bu ara kötü işler malesef ama halimizde şükür tabi..
Şimdi yatak odasını değiştircez bebiş gelio diye işte. çünkü biz ev yayla gibi diye yatak odasına dolap koymadıydık giyinme odası yaptıydık şimdi giyinme odası çocuk odası olcak yatak odasınada dolap sığmıyo diye oda komple değişçek. eski odayı satabilirim isteyen var mı çok janjanlıdır

he kız geç kaldık napalım okul iş yüksek lisans derken anca evlendim, evlendikten 1 sene sonra da hamile kaldım, var ya hatta tarihiyle falan tam olarak 1 sene sonra olabilir

kız cevap verecen tabi, o bu topikin ağası :)))))) sorular cevapsız kalmıcak bunu da maddelere ekleyelim

ya kızım ajanım ben fbı :))) kayınpederin tuttuu.
Ay tanılıyoruz yaa nasıl geliyim oralaraaa ta istanbuldan..
Hadi ya okadar aradan sonra 2 çocuk yaptınki ara kapansın:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…