ben istanbuldan gelmiş insanım hemde istanbulun göbeğinden gelmiş insanım karşıyakayı bırak izmir neymiş derim ancak :)) bana göre burası avuç içi kadar yer..
Ek olarak: Tabi şu dediğimden de istanbulda etilerde ulusta oturuyorum sanılmasın :))) Ama ben Fındıkzadeyi çok seviyodum
böööööööööö
kızcaktımda aile felan uzakta diyince vicdan yaptın bende..kızamadım..
Uğraşırım sevdiğimden uğraşıyorumm delii
hayddiii ben çıkıyorum kızlarrrrrriyi hafta sonları öptüm hepinizi..
giremedim ya bir türlü az önce de eşim aradı, yemeği dışarda yiyecektik çıkmak zorunda kaldım. mavişehirdeymişsin ya sen çok uzak:)) yan komşudan ya da internet kafeden girsem daha mı iyi neevet çok gircektin güya... İzmire gelince sen bana gel benden girersin :)) hemen Ege parkın karşısındayım :))
sorma ya çenemiz düştü yine..
Sen naptınnn
yaklaşma,
resim eklememişsin?
kızçenin adını ne koycan?
ewet cnm ila.lı hawa werildi 3tüp değiştiHoşgeldin hasret,
demek dayanamadın özledin bizi,
kızına ilaçlı hava verdilermi acilde?
gerçi dr tıkanırsa akşam getirin demiştir,:94:
özet geçemicem walla zaten bugün akşama kadar egeyle karagöz-hacivat gibiydik,
bi saz alıp atışmadığımız kaldı yaniii,
geçmişi 1-2 sayfa oku anlarsın
ewet cnm ila.lı hawa werildi 3tüp değiştiağlaya ağplaya werdik walla
okudum geçmişi bi yaramazlık görmedim
bebek poytaz gelmiş geçmiş olsun ateşi warmış...
şimdi çıkıcam bakamıyorum.. kıza ilaç yetiştirmem lazım
bn kaçar canlarım.. kendinize we bebişlere iyi bakın öpüyorum...
kızımın iyi olması için dua edinnn hasateneye yatrmaya gerek olmasın
öykücüm,
bugün bana yaptığın o güzel dua için teşekkür ederim ayrıca,
es geçtim zannetme
sonradan gördüm yazdıklarını,
cuma saati benim için dilediklerin, seninde gönlünce olsun
bn kaçar canlarım.. kendinize we bebişlere iyi bakın öpüyorum...
kızımın iyi olması için dua edinnn hasateneye yatrmaya gerek olmasın
Bana kesin erkek gibi geldi ama bakalım haberlerini bekliyoz canım hadi size iyi akşamlar..
geçmiş olsun canım ya çocukların hastalanmasıda insanı ayrıca üzüyor kıyamam ya nasıl da ağlamıştır asıl iğneler olurken napcan daha çok ağlar allah yardımcın olsunselam canlarım ben geldim ama gideceğim hemen cafeden giriyorum..
annemde kalıyorum bildiğiniz gibi we bu hafta içide burda olacağım yarın yada öbürgün girerim yine
herkes iyimi yaramazlık yoktur inşallah...
bn gayet iyiyim keyfim yerinde
kızımı bugün dra götrdük
bronşit olmuş dr yaztıralım dedi hastaneye siz bilirsiniz dedi bende düşündüm çok kötü olmadığı için pek yanaşmadım hastaneye yatmasına.. oda iğne werd i 5tane hergün yapılacak şimdi ilaçlarını falan aldım...
eğer düzelmezse yarın hastaneye yatıracağız.. inşallah düzelecek ama çok ağır dğeil çünkü..
sizde ne war ne yok lütfen biri özet geçsin çok merak ettim we özledim sizleri...
ayy çok güldüm bende ay sonuna taşınacam bakalım ben ne yapacam daha doğru düzgün el atmadım bile tembelliğimden, artık senin gibi tencere tavaları toplar öyle götürürüm bende yetişmezsegünaydın fıstıklaar nasılsınız bakalım :)
ben iyiyim, cuma diye sevinemiyorum çünkü yarın ev taşıyorum inş.:)
dün mutfağa başladım, hiç diğer odalar gibi olmadı tabi, neyi nereye koyacağımı şaşırdım stres oldum resmen..bitmedi malesef. bugün baya iş beni bekliyor evde..inşallah yetiştirebilirim, yoksa artık arabanın arkasına tavalarımı tencerelerimi koyar götürürüm napim
benimki okuyodur bile :))) gerçi bişi olunca gir bak bakalım kadınlar kulübüne ben okuyamam şimdi kadın muhabbeti var orda ay kız ayol mayol diyo :))
kız hangi erkek her gün heyecanla kalkar kalkmaz buraya girer sürekli hamilelikten gelin kaynana kavgasından konuşuryaa benim kocamda takmış diyor ki bana ya içlerinde erkek varsa nerden biliyosun diyor hatta dün konuştuk valla
karnını ggörmedim beeee görsem %100 veririm sonucu. Gördklerimi bildim hep..
Ya ben seni çok merak ettim koysana resmini yaş kaç senin bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?