2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sus kızz bozma gari sende,
kadınceğiz alçakgönüllü dedikkk
burdakiler karşıyakayı bile bişi sanıyo dedikk,
daha ne konuşuyon hava basar gibi,
bizde büyük şeheerden geldik amma burda bazı şeylere gülüyoz
ne yapacann sende gül geç

vicdan yapmana gerek yok kuzum sabah beri kızıyon zate
uğraş walla kasap-deri hikayesi,
sanada ii hafta sonları özletme kendini

evet çok gircektin güya... İzmire gelince sen bana gel benden girersin :)) hemen Ege parkın karşısındayım :))
giremedim ya bir türlü az önce de eşim aradı, yemeği dışarda yiyecektik çıkmak zorunda kaldım. mavişehirdeymişsin ya sen çok uzak:)) yan komşudan ya da internet kafeden girsem daha mı iyi ne
sorma ya çenemiz düştü yine..
Sen naptınnn

benim yoğun geçti bugün. temizlik yapayım gitmeden dedim. sonra arkadaşım aradı dışarı çıkıp kahve içelim dedi, az önce de eşim aradı onunla çıktık. yoruldum yaw, bünye yatmaya alıştı ya:))

selam canlarım ben geldim ama gideceğim hemen cafeden giriyorum..
annemde kalıyorum bildiğiniz gibi we bu hafta içide burda olacağım yarın yada öbürgün girerim yine
herkes iyimi yaramazlık yoktur inşallah...
bn gayet iyiyim keyfim yerinde
kızımı bugün dra götrdük
bronşit olmuş dr yaztıralım dedi hastaneye siz bilirsiniz dedi bende düşündüm çok kötü olmadığı için pek yanaşmadım hastaneye yatmasına.. oda iğne werd i 5tane hergün yapılacak şimdi ilaçlarını falan aldım...
eğer düzelmezse yarın hastaneye yatıracağız.. inşallah düzelecek ama çok ağır dğeil çünkü..
sizde ne war ne yok lütfen biri özet geçsin çok merak ettim we özledim sizleri...

Hoşgeldin hasret,
demek dayanamadın özledin bizi,
kızına ilaçlı hava verdilermi acilde?
gerçi dr tıkanırsa akşam getirin demiştir,:94:
özet geçemicem walla zaten bugün akşama kadar egeyle karagöz-hacivat gibiydik,
bi saz alıp atışmadığımız kaldı yaniii,
geçmişi 1-2 sayfa oku anlarsın

comelynin cinsiyet kesin kız mı??? bodrumdan haber war mı? seldadan?
hadi hawadis yazınnnnn:92:

ewet cnm ila.lı hawa werildi 3tüp değişti ağlaya ağplaya werdik walla
okudum geçmişi bi yaramazlık görmedim
bebek poytaz gelmiş geçmiş olsun ateşi warmış...
şimdi çıkıcam bakamıyorum.. kıza ilaç yetiştirmem lazım

öykücüm,
bugün bana yaptığın o güzel dua için teşekkür ederim ayrıca,
es geçtim zannetme
sonradan gördüm yazdıklarını,
cuma saati benim için dilediklerin, seninde gönlünce olsun

bn kaçar canlarım.. kendinize we bebişlere iyi bakın öpüyorum...
kızımın iyi olması için dua edinnn hasateneye yatrmaya gerek olmasın

kız ben yaramazlıkmı var diyom, bak buda ne anladı
muhabbet iyiydi diyorum, belli bugün çok telaş yapmışın,
ama telaşından da cinsiyetleri sormayı unutmuyosun
walla haberim yok kimin kızı kimin oğlu olcek

öykücüm,
bugün bana yaptığın o güzel dua için teşekkür ederim ayrıca,
es geçtim zannetme
sonradan gördüm yazdıklarını,
cuma saati benim için dilediklerin, seninde gönlünce olsun

Bana kesin erkek gibi geldi ama bakalım haberlerini bekliyoz canım hadi size iyi akşamlar..

geçmiş olsun canım ya çocukların hastalanmasıda insanı ayrıca üzüyor kıyamam ya nasıl da ağlamıştır asıl iğneler olurken napcan daha çok ağlar allah yardımcın olsun

yaklaşma bişey sorcam,
o pembeli beyazlı patikli aldığın yelekler çok güzelmiş,
nerden aldın, bayıldım

Üşenmedim bi saat geçmişi okudum herkes kaçmış tabi ben bitirene kadar :)

ayy çok güldüm bende ay sonuna taşınacam bakalım ben ne yapacam daha doğru düzgün el atmadım bile tembelliğimden, artık senin gibi tencere tavaları toplar öyle götürürüm bende yetişmezse
benimki okuyodur bile :))) gerçi bişi olunca gir bak bakalım kadınlar kulübüne ben okuyamam şimdi kadın muhabbeti var orda ay kız ayol mayol diyo :))
benimki önceden kızıyodu ne anlıyosun ordan sıkılmıyomusun sürekli ne yazıyosun öyle diye:) şimdi alıştı bebekle ilgili paranoya yapmaya başladıgımda gir bakim o siteye arkadaşlarına sor onlar bilirler diyo biliyo buraya girince rahatlayıp paranoya yapmadıgımı evhamlarımdan kurtulmak için yapıyo galiba
yaa benim kocamda takmış diyor ki bana ya içlerinde erkek varsa nerden biliyosun diyor hatta dün konuştuk valla
kız hangi erkek her gün heyecanla kalkar kalkmaz buraya girer sürekli hamilelikten gelin kaynana kavgasından konuşur yoktur bence ya varsada bizim topikte yoktur hamilelikle işi olmaz onların olsa olsa cinsellik topiğine girerler
karnını ggörmedim beeee görsem %100 veririm sonucu. Gördklerimi bildim hep..

Ya ben seni çok merak ettim koysana resmini yaş kaç senin bakemmm

benide görmeden tahmin ettin,hasrette bilmişti benimkini bu arada hasret annesigilde değilmiydi dönmüşmü kaçırdım ben ...
Yaaa bende hala karın marın yok ya 18. haftaya girdik hala tık yok 5 ay bitecek çıkmadı daha, ben 6. aydanda umudumu kestim kesin o zamanda belli olmıycak anca 7. ayda çıkacak heralde, o değilde benim eşşek kadar sıpa karnımın içinde nereye saklanıyor kü yok öyle kalın bir belim kilolu bir ficıdımda yok nerde büyüyo bu nasıl belli olmuyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…