selam herkese...
ben ebru. bende Allah izin verirse Haziran annesi olacağım( tabiki bebişim sürpriz yapıp erken gelmezse
benide tablonuza eklerseniz memnun olurum
yok daha dün aldım ama aynısının başka markası 350 liralarda geziyo. Yorumlarıda çok iyi. Kılıfı çift taraflı ve makinede yıkanabiliyo. Benim hoşuma gitti. Linkini veriyim..
Hepsiburada.com : Casaul Fuande Anakucağı | Anne / Bebek / Çocuk
hoşgeldin ne kadarlık hamişsin
buda güzelmiş ev için süper... fiyatı da iyi
ben oto loktugunu ana kucagı olarak kullanmayı düşünüyordum ama bu fiyatta güzelmiş
selam herkese...
Ben ebru. Bende allah izin verirse haziran annesi olacağım( tabiki bebişim sürpriz yapıp erken gelmezse
Benide tablonuza eklerseniz memnun olurum
maşallah sağlıkla doğsun oğluşunhoşbulduk ..
19.haftadayım şuanda.oğlum olacakmış, geçen hafta öğrendikgünleri sayıyorum inan,çabucak geçsin gitsin die
hoşgeldin aramıza
kızlar ana kucağı , beşik falan .....bunları kaçıncı ayda alıyosunuz ???
benımkı daha 4.5 aylık. bazen uygun fiyata görüyorum sizin gibi sitelerde,almak için içim gidiyoo ama önceden almak iyi değil falan diyip aklıma giriyolar,bizde almıyoruz
bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötümü??
onu zaten ayrıca alıcam canım ama evin içinde onda zor yatar her zaman olmaz en azından..
maşallah sağlıkla doğsun oğluşun
amin.cümlemizin inşallah..senin kaç haftalık..cinsiyeti belli mi?
valla indirim görünce alıyorum... iyi değil de niye değil kimse bunu söyleyemiyo ama.. kaderde varsa kötü bişey yaşamak ha şimdi ha 3 ay sonra.. bunu Allahtan başka kimse bilemez.. O yüzden öyle şeylere aldırmıyorum ben... bide yani o eskidenmiş. o zamanlar ultrason falan yok cinsiyet anca son aylara doğru tahminen yapıldığı için almazmış kimse..
egeeeeeee nereye kaçtın kız
kuzu yok bizi beğenmiyormusun
aşkolsun cnmm
geldim şimdi yemek yedim kahve içtim:))
bi bakayım dedim.işlerim çok o yüzden giremiyorum..
cuma da kuzu yoktu ama ben yalnız bırakmadım:))))))))
Bence de ama tabi araştır, maclarenlerin 0 aydan itibaren kullanılanları da çıkmış artık. İlk aylarda zaten az kullanılıyor onun için dedim. İki masraf yapmaktansa, bir kere almak çok mantıklı bence. çok sağlamlar. tavsiye ederim. benim kızım çok kullandı puset, ben çok memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?