cnm sen bayagı hızlısınnnnn yaaa:)
bızde bakıoz ama sadece mıllet ne kullanıo dıe choco nun bır modelı cok var etraftaa ama ısmı ne bılmıomm
bızde bakıoz ama sadece mıllet ne kullanıo dıe choco nun bır modelı cok var etraftaa ama ısmı ne bılmıomm
ya bişi sorcam bebek arabası bakan var mı aranızda yada karar veren falan?
ya hızlı olmaktan diil jokerde kampanya var o yüzden biizde alalım dedik baya hesaplı oluyo o yüzden. chicco bakıyodum vaz geçtim ondan çok kocaman sığmaz bagaja falan diye...
bende önce chicco istiyordum trio for living ama şimdi kararımızı verdik bebe confort loola alacağız çok beğendik biraz ağır ama hafif olanlarda da bebek rahat edemiyor zaten arabayla gidiyoruz heryere otobüse taşımak felan gerekmeyecek
tabii canım hemen hemen aynı kiloda ama chicco dan daha sağlam duruyor bende siyahını istiyorum ama ellerinde kalmamış yeni mal gelmesini bekliyorum istediğim renk gelince alıcambende onun siyahından istiyorum işte. ağır diyosunda chiccodan ağır diil valla..
tabii canım hemen hemen aynı kiloda ama chicco dan daha sağlam duruyor bende siyahını istiyorum ama ellerinde kalmamış yeni mal gelmesini bekliyorum istediğim renk gelince alıcam
Bebek arabasında en iyisi bence puset tarzı olanlar çok daha kullanışlı. maclaren çok iyi, hem çok hafif hemde baston puset olduğu için çok rahat. tek elle bile katlanıyor. Chicco falan çok zor kapanıyor ya..
ya hızlı olmaktan diil jokerde kampanya var o yüzden biizde alalım dedik baya hesaplı oluyo o yüzden. chicco bakıyodum vaz geçtim ondan çok kocaman sığmaz bagaja falan diye...
hayırlı olsun sonuçlar biberonlarınızıda güle güle kullanınslm kızlar gunaydın
aminosetnezden sonra 6 gun geçti ve çok şükür herhangi kötü bişey yok şuanda sonuçlarımızda şubatta cıkıcak hayırlısı ile
ayrıca kızlar az once iki tane biberon aldım
ikisinide cok uygun fiyata aldım .....
E_bebek de diger yerlerde
chicco natura glass cam biberon kauçuk 240ml : 24 tl
chicco natura glass cam biberon kauçuk 150ml. :22.50tl
[ımg]http://www.ereyon.com.tr/productımages/477967/ebbkchı-60041_448.jpg[/ımg] chicco natura glass cam biberon kauçuk 240ml. 14,90 tl
[ımg]http://www.ereyon.com.tr/productımages/477966/ebbkchı-60040_275.jpg[/ımg] chicco natura glass cam biberon kauçuk 150ml. 13,90 tl
nerden alıcaksın jokerden mi?
Bebek arabasında en iyisi bence puset tarzı olanlar çok daha kullanışlı. maclaren çok iyi, hem çok hafif hemde baston puset olduğu için çok rahat. tek elle bile katlanıyor. Chicco falan çok zor kapanıyor ya..
bız sadece etrafta gordumuzle cnm hıc bakmadıkk daha. tabı tecrubelı ablalarımzıdan yararlanıcaz...
merhabalar öyküm nasılsın?bebeişimin cinsiyeti belli oldu oğluşumuz olucakmş canım öğrenince haber ver demiştin
oğluşlar atağa geçti..gözünaydın canım
merhabalar öyküm nasılsın?bebeişimin cinsiyeti belli oldu oğluşumuz olucakmş canım öğrenince haber ver demiştin
Canım ben her doğum yapan arkadaşıma dedim ama kimse beni dinlemedi sonra da pişman oldular, hepsi 1 yıl dolmadan puset aldılar. Oto koltuklu olanlar çok hantal ve zaten onları taşımak büyük iş. Ben kzıma maclaren puset almıştım 1 yaşındayken ve çok memnun kaldım. tavsiye ederim. en büyük özelliği 26 kiloya kadar taşıyabilmesi.. Chiccolar ve üç tekerlekliler çok kullanışlı değil bence, birde sırt kısmının dik olmasına dikkat etmek lazım. Bazıları torba gibi oluyor bebeğin sırtı rahat olmuyor.
puset var bi tane yeğenimden kalma o yüzden normal bakıyorum. Zaten ilk çocuğum ki kısmet olursada en azından 2.yi düşünürüm.almışken sağlam bişey alıp ilerdede kullanmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?