2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sen bayagı hızlısınnnnn yaaa:)
bızde bakıoz ama sadece mıllet ne kullanıo dıe choco nun bır modelı cok var etraftaa ama ısmı ne bılmıomm

Bebek arabasında en iyisi bence puset tarzı olanlar çok daha kullanışlı. maclaren çok iyi, hem çok hafif hemde baston puset olduğu için çok rahat. tek elle bile katlanıyor. Chicco falan çok zor kapanıyor ya..

bızde bakıoz ama sadece mıllet ne kullanıo dıe choco nun bır modelı cok var etraftaa ama ısmı ne bılmıomm

ya hızlı olmaktan diil jokerde kampanya var o yüzden biizde alalım dedik baya hesaplı oluyo o yüzden. chicco bakıyodum vaz geçtim ondan çok kocaman sığmaz bagaja falan diye...

ya bişi sorcam bebek arabası bakan var mı aranızda yada karar veren falan?

bende önce chicco istiyordum trio for living ama şimdi kararımızı verdik bebe confort loola alacağız çok beğendik biraz ağır ama hafif olanlarda da bebek rahat edemiyor zaten arabayla gidiyoruz heryere otobüse taşımak felan gerekmeyecek

ya hızlı olmaktan diil jokerde kampanya var o yüzden biizde alalım dedik baya hesaplı oluyo o yüzden. chicco bakıyodum vaz geçtim ondan çok kocaman sığmaz bagaja falan diye...

benim kızımın büyük arabası vardı hiç rahat edemedim ben, bastonlar çok rahat. Önce oto koltuklu ucuz bir araba alıp, sonrada bastona geçmek daha mantıklı gibi bence... Ben öle yapmıştım. Kraft ta falanda var, oto koltuklular.

bende onun siyahından istiyorum işte. ağır diyosunda chiccodan ağır diil valla..

SLM KIZLAR GUNAYDIN

AMİNOSETNEZDEN SONRA 6 GUN GEÇTİ VE ÇOK ŞÜKÜR HERHANGİ KÖTÜ BİŞEY YOK ŞUANDA SONUÇLARIMIZDA ŞUBATTA CIKICAK HAYIRLISI İLE

AYRICA KIZLAR AZ ONCE İKİ TANE BİBERON ALDIM

İKİSİNİDE COK UYGUN FİYATA ALDIM .....

E_BEBEK DE DİGER YERLERDE
Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 240ml : 24 TL
Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 150ml. :22.50TL

Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 240ml. 14,90 TL

Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 150ml. 13,90 TL

Bebek arabasında en iyisi bence puset tarzı olanlar çok daha kullanışlı. maclaren çok iyi, hem çok hafif hemde baston puset olduğu için çok rahat. tek elle bile katlanıyor. Chicco falan çok zor kapanıyor ya..

bız sadece etrafta gordumuzle cnm hıc bakmadıkk daha. tabı tecrubelı ablalarımzıdan yararlanıcaz...

cnm ne alaıcağını belırledıysen bıde kampanyalı bulduysn super al tabıkı....
confort loola buna baktımda bayagı sağlam gozukuyorrr

hayırlı olsun sonuçlar biberonlarınızıda güle güle kullanın

puset var bi tane yeğenimden kalma o yüzden normal bakıyorum. Zaten ilk çocuğum ki kısmet olursada en azından 2.yi düşünürüm.almışken sağlam bişey alıp ilerdede kullanmak istiyorum..

merhabalar öyküm nasılsın?bebeişimin cinsiyeti belli oldu oğluşumuz olucakmş canım öğrenince haber ver demiştin

bız sadece etrafta gordumuzle cnm hıc bakmadıkk daha. tabı tecrubelı ablalarımzıdan yararlanıcaz...

Canım ben her doğum yapan arkadaşıma dedim ama kimse beni dinlemedi sonra da pişman oldular, hepsi 1 yıl dolmadan puset aldılar. Oto koltuklu olanlar çok hantal ve zaten onları taşımak büyük iş. Ben kzıma maclaren puset almıştım 1 yaşındayken ve çok memnun kaldım. tavsiye ederim. en büyük özelliği 26 kiloya kadar taşıyabilmesi.. Chiccolar ve üç tekerlekliler çok kullanışlı değil bence, birde sırt kısmının dik olmasına dikkat etmek lazım. Bazıları torba gibi oluyor bebeğin sırtı rahat olmuyor.

offfffff oykum ne zor ısler bunlar yaaa valla ben ne kadar tecrubesızımmm cok korkuyorum bebeğime ıyı bakamıcam dıe. ben hıc anlamam ole yok sırtı dık yok burası asagıı cok korkuom valla,

puset var bi tane yeğenimden kalma o yüzden normal bakıyorum. Zaten ilk çocuğum ki kısmet olursada en azından 2.yi düşünürüm.almışken sağlam bişey alıp ilerdede kullanmak istiyorum..

Tabi canım sen iki kere kullancaksın o zaman al tabi.. zaten hepsi hemen hemen aynı fiyat gibi, çok pahalanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…