- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
ne biliyim ; iyi değil ,hayırlı olmazmış öyle şeyler söylüyolar bana..çocuk doğsa 7 aylık, ortada hiç bişeyim yok, dımdızlak kalcam onu düşünen yok, ben 6. ayımda alıyım herşeyi dimi?
ben 17+1 oldum bugün cinsiyeti henüz öğrenemedim bu hafta öğrenirim diye umuyorum
aşkolsun cnmm
geldim şimdi yemek yedim kahve içtim:))
bi bakayım dedim.işlerim çok o yüzden giremiyorum..
cuma da kuzu yoktu ama ben yalnız bırakmadım:))))))))
Selaaam kizlar
Bugun tekim dukkanda giremiyorum simdi bir telefondan. Baglandimda
Buradanda. Raha takip edemiyorum
Umarim herkes iyidir
Ben iyiyim artik toplu tasima araclarinda yer verilecek kivama geldim :)
Bende maclaren bebek araba almayi dusunuyorum travel system
Biraz pahali annemler ve esim dirdir yapsada en iyisi o gibi geldi
Benden havadisler boyle
Herkese guzel bir gun dilerim
çok var böle hurafe (bu benim fikrim tabi saygım vardır yinede) benim kayınvalidemde aynı şeyi söyledi bana ama ben aldım sora baktım oda almış bişeyler. Sen al koy bi kenera bence yani sen bilirsin..
çok var böle hurafe (bu benim fikrim tabi saygım vardır yinede) benim kayınvalidemde aynı şeyi söyledi bana ama ben aldım sora baktım oda almış bişeyler. Sen al koy bi kenera bence yani sen bilirsin..
adaşız senle inşallah söylerpardon çizelgene dikkat etmemişim, orda yazıyomuş
aramızda 8 gün var seninle, doktorun kesin söyler cinsiyetini...bu arada ismin ne?
evet haklısın..işte birileri böyle olumlu konuşsa içim rahatlıycak , içime sine sine alıcam herşeyi,,öbür türlü moralımı bozuyolar
seninle aynıyız, gebelik olarak..cinsiyeti belli mi seninkinin?
ohhhhh süper hepiniz şişin:)))))))canım bu arada beddua mı ettin ne kzım bir iştahım açıldı benimde sorma gitsin, çok yedim hafta sonu.. Nolcak böyle bilmiyorum, bu işe bir dur demem lazım..
iyi bari kaçyın zannettim
şaka yaaa biliyorum bugün yoğunsun
ohhhhh süper hepiniz şişin:)))))))
canlarım ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim.. çok fena işler
bende kaçıyorum yürüyüşe çıkıcam oradan anneme uğrarım
yarın görüşürüz
yarın görüşürüz
yarın görüşürüz
bence hamileliğini doya doya yaşa hayatında her zaman başına gelicek bişey değil. Çorap bile alsa insan mutlu oluyo...
Kızım olucak kısmetse.. Senin daha belli değil sanırım
belli belli
oğlum olacak kısmetse.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ALLAHIM.cümlemize.
pahalıymış evet bende baktım ama gerçekten çok kullanışlı, bir kere alınıyor, ikincidede kullanılır hem, kızımınki hala taş gibi valla, sapasağlam duruyor. zaten chiccolarda çok pahalı fark etmiyor yani..
pahalıymış evet bende baktım ama gerçekten çok kullanışlı, bir kere alınıyor, ikincidede kullanılır hem, kızımınki hala taş gibi valla, sapasağlam duruyor. zaten chiccolarda çok pahalı fark etmiyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?