2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok var böle hurafe (bu benim fikrim tabi saygım vardır yinede) benim kayınvalidemde aynı şeyi söyledi bana ama ben aldım sora baktım oda almış bişeyler. Sen al koy bi kenera bence yani sen bilirsin..

pahalıymış evet bende baktım ama gerçekten çok kullanışlı, bir kere alınıyor, ikincidede kullanılır hem, kızımınki hala taş gibi valla, sapasağlam duruyor. zaten chiccolarda çok pahalı fark etmiyor yani..

çok var böle hurafe (bu benim fikrim tabi saygım vardır yinede) benim kayınvalidemde aynı şeyi söyledi bana ama ben aldım sora baktım oda almış bişeyler. Sen al koy bi kenera bence yani sen bilirsin..

evet haklısın..işte birileri böyle olumlu konuşsa içim rahatlıycak , içime sine sine alıcam herşeyi,,öbür türlü moralımı bozuyolar
seninle aynıyız, gebelik olarak..cinsiyeti belli mi seninkinin?

banada aynı şeyleri söylüyorlar birde benim bir kaybım var daha önce onda hiçbişey almamıştım çok küçüktü zaten ama üzülmedim mi kahroldum ama elden geln bişey yok

pardon çizelgene dikkat etmemişim, orda yazıyomuş
aramızda 8 gün var seninle, doktorun kesin söyler cinsiyetini...bu arada ismin ne?
adaşız senle inşallah söyler

evet haklısın..işte birileri böyle olumlu konuşsa içim rahatlıycak , içime sine sine alıcam herşeyi,,öbür türlü moralımı bozuyolar
seninle aynıyız, gebelik olarak..cinsiyeti belli mi seninkinin?

bence hamileliğini doya doya yaşa hayatında her zaman başına gelicek bişey değil. Çorap bile alsa insan mutlu oluyo...

Kızım olucak kısmetse.. Senin daha belli değil sanırım

Son düzenleme:
canım bu arada beddua mı ettin ne kzım bir iştahım açıldı benimde sorma gitsin, çok yedim hafta sonu.. Nolcak böyle bilmiyorum, bu işe bir dur demem lazım..
ohhhhh süper hepiniz şişin:)))))))

iyi bari kaçyın zannettim

şaka yaaa biliyorum bugün yoğunsun

canlarım ben kaçıyorum öğleden sonra gelirim.. çok fena işler

bence hamileliğini doya doya yaşa hayatında her zaman başına gelicek bişey değil. Çorap bile alsa insan mutlu oluyo...

Kızım olucak kısmetse.. Senin daha belli değil sanırım

belli belli
oğlum olacak kısmetse.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ALLAHIM.cümlemize.

Bencede..
Birde digerlerine gore daha uzun sure yani daha buyuyuncede kullaniliyormus
E bebek te kampanyalar oluyor gecenlerde avealilara yuzde 20 indirim yapiyordu kacirdik onu erken diye
Hasim iscan gecitinde benim arkadasim 1200 e aldi. En uygun hasim iscan su durumda

selam kızlar..ayy benimde 4.ay ne zaman bitti iştahım arttı sanki..ve hemen 1kilo aldım..sizdede varmı farklılık? mesela hiç cikolata tatlı canım cekmiyodu bu ara cok cekiyo..ilginc...

oooff pazartesi bereketimi nedir cok yogun gecıyor soyle bı goz attım yazdıklarınıza.
pusetler, anakucakları badyler neler alınmıs neeler:)
gule gule ıyı gunlerde gıydırın kızlar
gene ara ara takıp ederım sızlerı optuuumm..

Bencede..
Birde digerlerine gore daha uzun sure yani daha buyuyuncede kullaniliyormus
E bebek te kampanyalar oluyor gecenlerde avealilara yuzde 20 indirim yapiyordu kacirdik onu erken diye
Hasim iscan gecitinde benim arkadasim 1200 e aldi. En uygun hasim iscan su durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…