sağol canım rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasib etsin..
evet canım jokerden başka yerde görmedim zaten
offfffff oykum ne zor ısler bunlar yaaa valla ben ne kadar tecrubesızımmm cok korkuyorum bebeğime ıyı bakamıcam dıe. ben hıc anlamam ole yok sırtı dık yok burası asagıı cok korkuom valla,
canım benimkini kız kardeşim alacakocak sonuna kadar kampanyası var her 250 liraya 50 liralık alışveriş veriyo. o yüzden bu ay almak mantıklı geldi bana..
ocak sonuna kadar kampanyası var her 250 liraya 50 liralık alışveriş veriyo. o yüzden bu ay almak mantıklı geldi bana..
canım benimkini kız kardeşim alacak
o yüzden o müsait mi bilmiyorum şimdi sıkboğaz etmek istemem
hem istediğim rengi de yok
Canım benim hayırlı uğurlu olsun oğluşun, kız oğlan eşitledik gibi, allah uzun ömürler versin bebeğine..
bende jokeri çok beğeniyorum çokta uygun diğer mağazalara göre.. Bende herşeyi ordan almıştım. Bu arada Haşim İşçan da da çok uygun oluyor o tarz şeyler. İstanbul da olanlar bilirler. Orda pazarlık yapma imkanı da oluyor.
evet yaaa insan garip hissediyorbenimkinide annemler alıcak ben aradım söyledim müsaitseniz kampanyası var alalım diye.. ama tabi onlara kalmış yine.. anneye söylemek bile zor tabi..
maşallah kuzuyaMerhaba arkadaşlar, ben de cuma günü muayene oldum. oğlum 200 gr. olmuş teyzeleri:)
Ya şimdiden stres yapma valla bir kucağına al gör bak 10 yıllık anne gibi oluyorsun, Allah gücünü veriyor o zaman. Hatta ikincilerde anne daha panik oluyor diyorlar nedense. Bende tutamam falan diyordum ama insana öyle bir kuvvet geliyor ki hayrete düşüyor. Herşey çok güzel olur inşallah. Ben sana yardım ederim canım. Hem annelerimiz falan öğretiyor herşeyi sağolsunlar.
hepsiburada.comda bi ana kucaaa var 100 liradan 30a düşmüş ben dün aldım araştırdımda çok güzel bişiymiş. evde koy üstüne dursun yani..benden söylemesi..100 tane ürün vardı en çok satılanlara girdiğine göre bitmek üzeredir..
canım ismini yazarmısın bide eve geldi mi gördün mü
hepsiburada.comda bi ana kucaaa var 100 liradan 30a düşmüş ben dün aldım araştırdımda çok güzel bişiymiş. evde koy üstüne dursun yani..benden söylemesi..100 tane ürün vardı en çok satılanlara girdiğine göre bitmek üzeredir..
gelince yazar mısın yorumlarını burayayok daha dün aldım ama aynısının başka markası 350 liralarda geziyo. Yorumlarıda çok iyi. Kılıfı çift taraflı ve makinede yıkanabiliyo. Benim hoşuma gitti. Linkini veriyim..
Hepsiburada.com : Casaul Fuande Anakucağı | Anne / Bebek / Çocuk
gelince yazar mısın yorumlarını buraya
ayy saol cnm ya ınsallah ogrenırım bende..
kız bnm annem cocuk bakmayı bılmezkı torun baksın benı ananem buyuttu:):):):)onlar almanyada sevmeye gelır sadece ama kayınvalıdem cok ıyı cocuk bakıyormus ondan ogrenırız artık::):):)
oykum o pusetleri bayağı gelıstırmısler 3 aydan sonra kullanılıomus yatan modellerı bıle varmıs sanırım baktım da sımdı..cogu kısıde senın gıbı puset ıyı dıo
Bence de ama tabi araştır, maclarenlerin 0 aydan itibaren kullanılanları da çıkmış artık. İlk aylarda zaten az kullanılıyor onun için dedim. İki masraf yapmaktansa, bir kere almak çok mantıklı bence. çok sağlamlar. tavsiye ederim. benim kızım çok kullandı puset, ben çok memnun kaldım.
selam herkese...
ben ebru. bende Allah izin verirse Haziran annesi olacağım( tabiki bebişim sürpriz yapıp erken gelmezse
benide tablonuza eklerseniz memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?