2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offfffff oykum ne zor ısler bunlar yaaa valla ben ne kadar tecrubesızımmm cok korkuyorum bebeğime ıyı bakamıcam dıe. ben hıc anlamam ole yok sırtı dık yok burası asagıı cok korkuom valla,

Ya şimdiden stres yapma valla bir kucağına al gör bak 10 yıllık anne gibi oluyorsun, Allah gücünü veriyor o zaman. Hatta ikincilerde anne daha panik oluyor diyorlar nedense. Bende tutamam falan diyordum ama insana öyle bir kuvvet geliyor ki hayrete düşüyor. Herşey çok güzel olur inşallah. Ben sana yardım ederim canım. Hem annelerimiz falan öğretiyor herşeyi sağolsunlar.

ocak sonuna kadar kampanyası var her 250 liraya 50 liralık alışveriş veriyo. o yüzden bu ay almak mantıklı geldi bana..

bende jokeri çok beğeniyorum çokta uygun diğer mağazalara göre.. Bende herşeyi ordan almıştım. Bu arada Haşim İşçan da da çok uygun oluyor o tarz şeyler. İstanbul da olanlar bilirler. Orda pazarlık yapma imkanı da oluyor.

canım benimkini kız kardeşim alacak
o yüzden o müsait mi bilmiyorum şimdi sıkboğaz etmek istemem
hem istediğim rengi de yok

benimkinide annemler alıcak ben aradım söyledim müsaitseniz kampanyası var alalım diye.. ama tabi onlara kalmış yine.. anneye söylemek bile zor tabi..

ayy Haşim işçana bayılırım ben yaa ama bisikletler yüzünden :)) eminim orda ddaha uygundur çokta seçenek var ama izmirde olduğumdan ordan alıp buraya getirmek işkence gibi..

benimkinide annemler alıcak ben aradım söyledim müsaitseniz kampanyası var alalım diye.. ama tabi onlara kalmış yine.. anneye söylemek bile zor tabi..
evet yaaa insan garip hissediyor
kardeşimin sözü var zaten yıllarca bekledik bu bebeği arabasını ben alıcam dedi o ne zaman beğen alayım derse ben o zaman söylerim

Merhaba arkadaşlar, ben de cuma günü muayene oldum. oğlum 200 gr. olmuş teyzeleri:)
maşallah kuzuya

ayy saol cnm ya ınsallah ogrenırım bende..
kız bnm annem cocuk bakmayı bılmezkı torun baksın benı ananem buyuttu:):):):)onlar almanyada sevmeye gelır sadece ama kayınvalıdem cok ıyı cocuk bakıyormus ondan ogrenırız artık::):):)
oykum o pusetleri bayağı gelıstırmısler 3 aydan sonra kullanılıomus yatan modellerı bıle varmıs sanırım baktım da sımdı..cogu kısıde senın gıbı puset ıyı dıo

gelince yazar mısın yorumlarını buraya

Bence de ama tabi araştır, maclarenlerin 0 aydan itibaren kullanılanları da çıkmış artık. İlk aylarda zaten az kullanılıyor onun için dedim. İki masraf yapmaktansa, bir kere almak çok mantıklı bence. çok sağlamlar. tavsiye ederim. benim kızım çok kullandı puset, ben çok memnun kaldım.

bencede ıste tecrubelılerden ogrenmek lazım evde kalabalık bıdaha saol cnm benım

selam herkese...
ben ebru. bende Allah izin verirse Haziran annesi olacağım( tabiki bebişim sürpriz yapıp erken gelmezse
benide tablonuza eklerseniz memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…