ben 52 kiloda hamile kaldım...ama bide bende hiç belli olmuyo kilo...çok çabuk eritiyorum...doktorumda dedi,eğer bi başkası olsaydı kızardım ama sende hiç belli olmuyo dedi.ondan rahatım .ama ben hayatımda hiç 60 kilo olmadığım(ilk gebeliğim dışında)bana zor geliyo şimdi yaa)
hoşbulduk... en son tartıldıgımda 2 kilo almştım ama daha tartılmadım.yaa benim göbek çıkmıyo yaaaaa
iyi canim ozaman sorun yok. Bendede hic belli olmuyor ama seninde dedigin gibi hic hayatimda 60kg olmadigim icin cok fazla geliyo:)
merhaba kızlar ilk sayfalarda size katılmıştım ama malesef düşükle sonuçlanmıştı gebeliğim aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım şimdi müjde vermek istedim sizlere tekrar hamileyim kısmetse eylül annesi olucam hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
evt herkes diyo sewnin göbek ne zaman çıkacak diyesende de mi var o göbek takıntısı....aynısı bende de var..işyerınde coğu kışi bilmiyodur belkide hamile olduğumu..dar şeyler giymediğim için anlaşılmıyo sanırım..ben istiyorum kı şöyle göbeğim çıksın, belli olsun dışardan bakıldığında :)))):92::92:
merhaba kızlar ilk sayfalarda size katılmıştım ama malesef düşükle sonuçlanmıştı gebeliğim aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım şimdi müjde vermek istedim sizlere tekrar hamileyim kısmetse eylül annesi olucam hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Toplam ne kadar kilo aldın şimdiye kadar???ben epey bi almışımda..(
kıslar yeni yazabiliyorum herkes iyidir inşallah
hoşgeldin canım:92:
benimde toplamda 7 kilo oldu :) bu arada detaylı ultrason için kaçıncı haftaya gün verdi doktorlarınız
Biz geldik hatunlar....
Keyifler nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?