2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi canim ozaman sorun yok. Bendede hic belli olmuyor ama seninde dedigin gibi hic hayatimda 60kg olmadigim icin cok fazla geliyo:)

hoşbulduk... en son tartıldıgımda 2 kilo almştım ama daha tartılmadım.yaa benim göbek çıkmıyo yaaaaa

sende de mi var o göbek takıntısı....aynısı bende de var..işyerınde coğu kışi bilmiyodur belkide hamile olduğumu..dar şeyler giymediğim için anlaşılmıyo sanırım..ben istiyorum kı şöyle göbeğim çıksın, belli olsun dışardan bakıldığında :)))):92::92:

merhaba kızlar ilk sayfalarda size katılmıştım ama malesef düşükle sonuçlanmıştı gebeliğim aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım şimdi müjde vermek istedim sizlere tekrar hamileyim kısmetse eylül annesi olucam hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

hosgeldin canim ay cok sevindm ya insallah allahim kucaginada almayi nasip eder

evt herkes diyo sewnin göbek ne zaman çıkacak diye

oyyy maşallah hadi gözün aydın

Hoşgeldin Canım,
Çok sevindim müjdeli haberine.Allah hayırlısıyla sonuna kadar gitmeni nasip etsin.Bol bol dua et.Eylül bebeği olacak demek.Çok güzel.Sonbahar çocuğu

cok sevindim..allah bu bebişini sagsalim kavuştursun sana..

detaylı dediğiniz ultrason, renklı ultrasonla aynı şey mi?
yoksa ikisi farklı farklı şeyler mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…