hoşgeldiniizzz
Hoşbulduk canım, nasılsın...
iyiyiz kuzu napalım ya .işe geldik gene her zamanki gibi ......evde oturmak istiyoruummm ben artıııkkk :))) c.tesi kontrolümüz vardı.oraya gittik.Hatunun keyfi yerinde walla ekmek elden su gölden tabiiibi problem yok ALLAHIMA şükür...sen nasılsın?keyfin nasıl?
ohhh,ohhhh...
Maşallah yaa...bi problem yokmuş çok sevindim...hatunu yerim ben....kuzum benim...
Biz de iyiyiz, bu aralar telaşeli geçiyor, işler yoğun, denetmenler geliyor, onların dışında bi sıkıntımız yok çok şükür...
Valla bu aralar yorulduğumu ben de hissetmeye başladım, ama ben evde de yoruluyorum..ben mümkünse anamın evine gidip keyif sürmek istiyorum sanırım..ne iş, ne kendi evim...en güzeli annemin eviydi valla....
Kuzu aynı anda gelmişiz..
Bende yoğunum ama burayıda merak ediyorumm..
Nasılsın yoğunmuusn öykü nasıl:)
oyyy kıyamam yaa
bluebotle taşındı darısı başına inş.
Sende bi düzene girde sende rahatlarsın
kızlar inanılmaz kuruluk var cildimdeeee... o kadar su içmeye nası böle kuruyorum anlamadım krem yetiştiremiorummm
şu iskan olayı olsa taşınacağım da, müteahitimiz hala halledemedi...
Hafta sonu perdeleri verdim, demirleri taktırdım kornejler falan takıldı..Zaten eşyaların çoğu hazır...
Elektrik gelse ben de taşınıp kurtulacam valla..
Bluebottle hızlı çıktı, bizden sonra belli oldu onun taşınacağı, daha ne ben, ne bodrum, ne de yakamoz hiçbirimiz taşınamadık..
Bende de var aynı sorun...
Resmen pul pul dökülüyor, özellikle bacaklarım çok feci....
Bebe yağı iyi geliyor...
şu iskan olayı olsa taşınacağım da, müteahitimiz hala halledemedi...
Hafta sonu perdeleri verdim, demirleri taktırdım kornejler falan takıldı..Zaten eşyaların çoğu hazır...
Elektrik gelse ben de taşınıp kurtulacam valla..
Bluebottle hızlı çıktı, bizden sonra belli oldu onun taşınacağı, daha ne ben, ne bodrum, ne de yakamoz hiçbirimiz taşınamadık..
İSKAN ÇIKMADIYSA ZOR YA. BELEDİYE YE GİTSİN MÜTEAHHİT SIKIŞTIRSINLAR..
BİZDE İYİ SAYILIRIZ BURAYA GELENE KADAR İYİYİM AMA İŞ BENİ DELİ EDİYOR:)
HAFTA SONUDA BİTTİ GİTTİ İŞTE BİŞEY ANLAMDIK VALLA..
DURU'M İYİ TEYZESİ ŞOV YAPTIDÜN BANA.. BUGUN DAHA SAKİN İŞTE İKEN FAZLA KIPIRDAMIYOR ÇOCUK YAZZICININ SESİ ONU UYUTUYOR GALİBA:)) AMA UZANINCA ANLIYORUM BAYA Bİ .. BEBİŞLERE CİCİLER ALMIŞ DİĞER ANNELER ÇOK GÜZEL ŞEYLER BAYILDIM BENNN
O KADAR BAŞKADA YARAMAZLIK YOK CNMM
minnoşlar bütün suyu çekiolar heralde :)
minnoşlar bütün suyu çekiolar heralde :)
hoşgeldin canım nasılsın? kolay gelsin herkes yoğun bu aralar galiba. benim işler çokşükür sakin de evdeki yorgunluğu işte atıyorum bari :))
evet canım taşındım çokşükür, darısı başına..halam geldi sağolsun yatak odasını oturma odasını ve misafir odasını dantellerine kadar yerleştirdik :)) bi çalışma odası kaldı kitaplar yerleşecek, bi de mutfak, tüm tabakları yıkayıp öyle kaldırıcam..işte böyle..tavsiyem şimdiden eve gidince yemek takımlarını gazetelere sar kolilere koy. koli çöp torbası (jumbo boy) ve hurç al bolca..çok ihtiyaç olacak:) ben kıyafetleri hurçlara koydum sonra da çöp torbalarına..
Fena uyku bastırdı kafamı zor tutuyorum..elimi koydum alnıma kapadım gözleri düşücem ama çokkk tatlı içim yaaaaaa geçiyor offf
Ben o işleri hallettim, eşyalar falan sarıldı benim...
2-3 parça tabak kaldı, bi de giydiklerimiz...
Dediğin gibi kıyafetler hhurçlarda, eşyalar kolili falan..
Biz aralık sonu diye şartlandırmıştık kendimizi eşya hazır da, evin işi bitemedi...İNşallah taşınacağız bu ay sonu bakalım...
Ne güzel sen kurtuldun valla..Darısı başıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?