2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hemen baktım link ten araştırdım.Hakikatten güzel görünüyor.Sana gelince yakından inceleyince görüşlerini yazarmısın buraya

Kızlar şimdi kaçıncı ay için puset almalıyız yani.Benim ilk bebeğim.Zaten 40 gün çıkmayız evden kontrol haricinde.Sonrada kullanmaya başlasak diyorum,yani 2 aylıktan itibaren kullanılacak şekildemi puset alsak...

Hamiş kardeşlerim ben Ebru Şallının doktorunun önerdiği ve Ebru Şallınında birlikte çalıştığı Yoga hocasının Cd sini aldım D&R dan 5,00 lira VCD formatında ,15,00 Tl falanda DVD formattaki.Başladım bu hafta sonu.Çok rahatlatıcı.Ve normal doğum için kesinlikle öneriyor doktorlar.Doktorumada danıştım bir yerlerinde baskı ağrı hissetmedikçe yap dedi.Nefes kontrolünü öğretiyor,pelvisi açıcı ve doğumda rahat ettirici egzersizler öğretiyor.Bir de bel ve sırt kaslarını çalıştırıyor ki benim çok ağrım oluyor

ooo kimler gelmiş

şikayet etmeyin kızlar evde olmakta güzel bişi diil :)) geberiyorum yorgunluktan. Alt tarafı bi mutfak temizledim ama öldürdü beni. Her yerim çamaşır suyu zaten... kuzunun dediği doru en güzeli annemin evi :)

Değil mi ama...En güzeli annemin eviymiş valla, ben yeni yeni anlıyorum..

bende de bel ağrısı var şimdiden. ama ben artık yürüyüş yapıyorum evime yürüyerek gidip geliyorum öğlen. toplamda 1 saat olacak, faydası olur inş.

bende de bel ağrısı var şimdiden. ama ben artık yürüyüş yapıyorum evime yürüyerek gidip geliyorum öğlen. toplamda 1 saat olacak, faydası olur inş.

Ben de yere oturunca kalkarken çok zorlanıyorum...
Bi de ayakta fazla kalınca...Cuma demirci-perdeci derken bütün gün ayaktaydım o akşam belim kasığım çok ağrımıştı...

tuvalete banyoya falan ben de cif kullanıyorum artık...Çamaşır suyu kullanmıyorum...Bi de buharika var bende, deterjana gerek yok, buhar gücü ile temizliyor diyorlar ama içime sinmiyor hiç deterjansız..

bazı şeylerde mecbur kullanıyorum çamaşır suyunu ama çamaşır suyunun buharı zararlı oda zaten amonyaklı bişeyle karıştırırsan çıkıyo.. sigara dumanından daha zararlı değildir ama eminim yani..

Tatlım neyapacağız şimdidem böyle,daha 4,5 aylık bebek.Daha çok büyüyp daha kilo alınca,ee birde bizlerde kilo alınca naapcas merak ediyorum

Bende artık eve dönüş yolumu değiştirdim.Erken inip daha çok yürüyorum.Yada iş çıkışı otobüse diil direkt vapura yürüyorum.Daha iyi oluyor.Hafta sonlarıda yürüyüşe başliyim bari

şu an uyuyan -uyumayan yada uyukluyan ,temizlik yapan -yapmayan herkeseeee benden bool köpüklü kahveee :81:

Son düzenleme:

Valla ben de bilmiyorum...Daha sanayağ kadar 250 gr.falan bunlar...
3 kilo olunca düşünemiyorum kendimi...

Kızlaaar ben geldim aman oku oku bitmediiii :) Konunun ortasından giricem ama noluuur kusura bakmayın sizce kız için Mira nasıl bir isim? Bi de biz eşimin vefat eden ablasının ismini koyacağız ilk isim olarak. Hande Mira olacak... Ama Mira'dan çok emin olmaadım... Çok samimi bir şekilde fikirlerinizi alabilir miyim? Anlamları şüleee kırgız türkçesinde dünya demek , mitolojide kızıl saçlı yeşil gözlü kahkahalar atarak yaramazlık yapan tapılası varlık, geceleyin yunus balıklarına yol gösteren kırmızı kuyrukluyıldız
Bir sürü anlamı var, nasıl sizcee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…