canım ozaman büyük kısmını halletmişsin, yerleşmek toplamaktan daha kolay oluyor.ama bi yardımcı şart.sen de kurtulursun inş. en kısa zamanda.
yok daha dün aldım ama aynısının başka markası 350 liralarda geziyo. Yorumlarıda çok iyi. Kılıfı çift taraflı ve makinede yıkanabiliyo. Benim hoşuma gitti. Linkini veriyim..
Hepsiburada.com : Casaul Fuande Anakucağı | Anne / Bebek / Çocuk
Bence de ama tabi araştır, maclarenlerin 0 aydan itibaren kullanılanları da çıkmış artık. İlk aylarda zaten az kullanılıyor onun için dedim. İki masraf yapmaktansa, bir kere almak çok mantıklı bence. çok sağlamlar. tavsiye ederim. benim kızım çok kullandı puset, ben çok memnun kaldım.
Ya bende de öyle bir durum oldu, ilk 3 ay hep yattım ya vücut adapte olamıyor harekete, yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama o zamanda karnım ağrıyor. Bebek çok aşağıda rahatsız oluyorum. Acaba yürüyüş bandında yürüyüş yapsam olur mu sizce...
Fena uyku bastırdı kafamı zor tutuyorum..elimi koydum alnıma kapadım gözleri düşücem ama çokkk tatlı içim yaaaaaa geçiyor offf
aynenn yaaa bayılcam şimdiii uykudan...acaip uykum geldiii
ooo kimler gelmiş
şikayet etmeyin kızlar evde olmakta güzel bişi diil :)) geberiyorum yorgunluktan. Alt tarafı bi mutfak temizledim ama öldürdü beni. Her yerim çamaşır suyu zaten... kuzunun dediği doru en güzeli annemin evi :)
Hamiş kardeşlerim ben Ebru Şallının doktorunun önerdiği ve Ebru Şallınında birlikte çalıştığı Yoga hocasının Cd sini aldım D&R dan 5,00 lira VCD formatında ,15,00 Tl falanda DVD formattaki.Başladım bu hafta sonu.Çok rahatlatıcı.Ve normal doğum için kesinlikle öneriyor doktorlar.Doktorumada danıştım bir yerlerinde baskı ağrı hissetmedikçe yap dedi.Nefes kontrolünü öğretiyor,pelvisi açıcı ve doğumda rahat ettirici egzersizler öğretiyor.Bir de bel ve sırt kaslarını çalıştırıyor ki benim çok ağrım oluyor
çamaşır suyu fazla kullanmayın çocuğun akciğerleine zarar verebilir benim dr um yasakladı
çamaşır suyu fazla kullanmayın çocuğun akciğerleine zarar verebilir benim dr um yasakladı
ben kullanmasam kim yapçak..? doktor bunuda söyleseydi iyidi :)
bende de bel ağrısı var şimdiden. ama ben artık yürüyüş yapıyorum evime yürüyerek gidip geliyorum öğlen. toplamda 1 saat olacak, faydası olur inş.
illa yapılacak bende kendim yapıyorum temizliğimi ama cif krem falan kullanıyorum amaonyaksız olanları tercih ediyorum valla onlar söylüyorlar yapıp yapmamak bize kalmış tabi sonuçta bizim miniklerin sağlığı için
illa yapılacak bende kendim yapıyorum temizliğimi ama cif krem falan kullanıyorum amaonyaksız olanları tercih ediyorum valla onlar söylüyorlar yapıp yapmamak bize kalmış tabi sonuçta bizim miniklerin sağlığı için
bende de bel ağrısı var şimdiden. ama ben artık yürüyüş yapıyorum evime yürüyerek gidip geliyorum öğlen. toplamda 1 saat olacak, faydası olur inş.
Tatlım neyapacağız şimdidem böyle,daha 4,5 aylık bebek.Daha çok büyüyp daha kilo alınca,ee birde bizlerde kilo alınca naapcas merak ediyorum
Bende artık eve dönüş yolumu değiştirdim.Erken inip daha çok yürüyorum.Yada iş çıkışı otobüse diil direkt vapura yürüyorum.Daha iyi oluyor.Hafta sonlarıda yürüyüşe başliyim bari
şu an uyuyan -uyumayan yada uyukluyan ,temizlik yapan -yapmayan herkeseeee benden bool köpüklü kahveee :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?