2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bence gerçekten de çok güzel...
Hele kızıl saçlı yeşil gözlü kahkahalar atarak yaramazlık yapan tapılası varlık bitirdi beni...
Bence güzel ve farklı bi isim..

Bence gerçekten de çok güzel...
Hele kızıl saçlı yeşil gözlü kahkahalar atarak yaramazlık yapan tapılası varlık bitirdi beni...
Bence güzel ve farklı bi isim..

Çok sağol kuzu :) Ben biraz tedirgin oldum özenti mi geliyor kulağa diye? Ben anlamlarına vuruldum çünkü ama herkes anlamını bilmeyecek, özenti demesinler bana..

Çok sağol kuzu :) Ben biraz tedirgin oldum özenti mi geliyor kulağa diye? Ben anlamlarına vuruldum çünkü ama herkes anlamını bilmeyecek, özenti demesinler bana..

Aman, boşver özenti derlerse de desinler...Senin kızın değil mi bu..
İstediğin ismi koyarsın...Canın isterse kendi ismini bile koyarsın, millet ne karışır...
Bana da çok dediler de, öykü neymiş, hikaye koy, roman koy diyee..Onlar 2.-3. nün adları dedim geçtim..
Artık herkes alıştı, benden önce öykü ne yapıyo diyorlar..Mahalle baskısı uyguladım millete..

cnmm üzülerek söylüyorum ama ne olur kızma ben beyenmedim((((
öyküm de koymak istiyor onun ki idil mira sanırım. Ama mira söylerken zor çöıkıyor mira de derler miraaaa da uzatabilirlerde bilmem pek hoş gelmedi..
Inşallah hevesini kırmadım özür dilerim. Samimi olun demişsin ya o yüzden dedim..

keyfim yokkk herşy gıcıgıma gdior

Al benden de o kadar.. herkes ve herşey batıyor bana bu aralar. Kızıyorum kendime ama elimde değil..

Haklısın walla çocuk benim çocuğumm di mi :)

keyfim yokkk herşy gıcıgıma gdior
annem hala iyileşemedinmi kızzz cadıı

kızlarrrrrr ben geldimm.. Nasıl herkes iyimi...
hoşgeldin nerelerdesin ayol işinmi vardı:)

aman takılma ya, salla gitsin...
Tekme atan bıcırığını düşün...ne yaptınız kız, hafta sonu tekmeledi mi yine...

kuzu sallasana karnını biraz ben uzanıyorum sallıyorum hemen çakıyor bi tane:)

aman takılma ya, salla gitsin...
Tekme atan bıcırığını düşün...Ne yaptınız kız, hafta sonu tekmeledi mi yine...
evt o yönden şanslıyım :) çok sık hissediyorum hemde artık alıştım mı ne çok hoşuma gidiyo çok hareketli olcak bu velet
Al benden de o kadar.. herkes ve herşey batıyor bana bu aralar. Kızıyorum kendime ama elimde değil..

Haklısın walla çocuk benim çocuğumm di mi :)

ne biliyim yaa herkesi bi dövesim var:):):)

Yok canım benim ben size kızar mıyım, hem gerçekten samimi fikir istedim... çok çok teşekkür ederimm :) Zaten Hande'yi pek beğenmiyorum, bi de ablası çok genç yaşta vefat etmiş korkuyorum Allah saklasın ikinci ismi çook güzel olsun istiyorum ..

kuzu sallasana karnını biraz ben uzanıyorum sallıyorum hemen çakıyor bi tane:)

Kız sallamak ne kelime, kız istemeye gittik ya, gelince evde eğlence yaptık açtık teybi, cemilem oynadık hoplaya hoplaya..Çocuk garanti çalkalandı içimde ama kıpırdamadı...
Ya kızıma tembel diyom da, belki de o aslında hissedilecek kadar tekmeliyordur da, ben hissetmyorumdur..Ya çok da takılmıyorum artık...Nasılsa tekmelicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…