2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neler söylenmezki yaa birden düşününce nutkum tutuldu :):)

ben yazıyorum aklıma estikçe. hatta kocam da yazıyor bazen.. biraz büyüyünce de hediye olarak vermeyi düşünüyoruz defteri inşallah. düşünüyorum da insanın anne babasından alabileceği en güzel hediyelerden biri bence.

katılıyorum sana canım kesinlikle öyle
ilk başlarda bir 3 ay geçsin diye baktım hep bir düşüğüm var korktum bişeylerden yazmaktan ama artık yavaş yavaş başlamak lazım

selam arkadaşlar, keyifler yerindedir inşallah
ben idrar enfeksiyonum için purinol kullanmaya başladım ama o da maşallah prostatlı amcalar gibi 5 dk da bir idrara çıkartıyo inşallah böyle böyle iyileşecem...
bugün İnci tanem tam 5 aylık oldu maşallah daha dün gibi, "nasılolsa negatif" diye inadımdan test yaptırmadığım günler... Allah herkese sağlıkla tamamına erdirmek nasip etsin...

Yazı yazma konusuna gelince, ben normalde de yazmaya yatkın biri olduğum için, blog tutuyorum, kafama estikçe çeşitli konularda yazıp çiziyorum oraya; rahatlıyorum. ama bu zamana kadar en çok hamileliğimle ilgili yazdığım yazılar beğenildi, ilgi çekti...zaten benim de en çok hoşuma giden, bebekimi anlatmak

geçmiş olsun canım bol bol su iç
maşallah maşallah gerçekten hızla geçiyor zaman ... bloğunu ziyaret etmek isterim canım isim verebilir misin takip ederiz seni oradanda ...

hoşbuldum canım :)

hoşbuldum ege nevar neyok?
valla cnm yoğunum ki sorma yemeğe çıkıcam biraz ara verdim.. Sen nasılsın ..

aa ben oraya neler yazarm yaa bak şimdi heyecanlandım ama ağlarımm

idrara çok sık gitmen iyi canım olsun idare et.. Blogunu bende merak ettim.. Bravo sana ebnim hiç boş vaktim yok yaa size imreniyorum

neden hayırdır? nasıl yapılıyor zor bişey mi sonuçların nasıl çıktı

önemli bişey yokta.Çok fazla su içiyorum.benimde aklıma şeker falan olabilirmi die geldi.Doktorumda içim rahatlasın die şeker yüklemesi yaptırdı.aç karnına kanımı aldılar,sonra glikoz içirip 1 saat sonra tok karnına tekrar aldılar.zor bişey değil,ama ben tatlıyı hiç sevmiyorum.aç karnına da 1 bardak şekerli su içinde bayılıcam sandım.çok kötüydü yaa Sonuçları daha almadım 1-2 saat sonra int. bakıcam..

Bu arada nie kimse yok yaa,çok sessiz bugün burası...

Son düzenleme:
selam kızlar heyecanla geldim ama kimseler kalmamış

KIZIM OLACAK TEYZELERİ

dr kesin dedi inşallah değişmez sonra gönlüme göre verdi allah ne yalan söliimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…