kıslar yeni konu açtım 2011 haziran anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersiniz? diye
2010 haziran annelerinden gördüm çok şeker geldi bana bi nevi günlük gibi zaten gebeliğimin başından beri bi güzel defter edinip yazamadım((ama istiyorum inşallah yapacağım
dimi şair olası tutar insanın çok büyük bir aşk buu
kıslar yeni konu açtım 2011 haziran anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersiniz? diye
2010 haziran annelerinden gördüm çok şeker geldi bana bi nevi günlük gibi zaten gebeliğimin başından beri bi güzel defter edinip yazamadım((ama istiyorum inşallah yapacağım
ben yazıyorum aklıma estikçe. hatta kocam da yazıyor bazen.. biraz büyüyünce de hediye olarak vermeyi düşünüyoruz defteri inşallah. düşünüyorum da insanın anne babasından alabileceği en güzel hediyelerden biri bence.
selam arkadaşlar, keyifler yerindedir inşallah
ben idrar enfeksiyonum için purinol kullanmaya başladım ama o da maşallah prostatlı amcalar gibi 5 dk da bir idrara çıkartıyoinşallah böyle böyle iyileşecem...
bugün İnci tanem tam 5 aylık oldu maşallahdaha dün gibi, "nasılolsa negatif" diye inadımdan test yaptırmadığım günler... Allah herkese sağlıkla tamamına erdirmek nasip etsin...
Yazı yazma konusuna gelince, ben normalde de yazmaya yatkın biri olduğum için, blog tutuyorum, kafama estikçe çeşitli konularda yazıp çiziyorum oraya; rahatlıyorum. ama bu zamana kadar en çok hamileliğimle ilgili yazdığım yazılar beğenildi, ilgi çekti...zaten benim de en çok hoşuma giden, bebekimi anlatmak
geçmiş olsun canım bol bol su iç
maşallah maşallah gerçekten hızla geçiyor zaman ... bloğunu ziyaret etmek isterim canım isim verebilir misin takip ederiz seni oradanda ...
valla cnm yoğunum ki sorma yemeğe çıkıcam biraz ara verdim.. Sen nasılsın ..hoşbuldum canım :)
hoşbuldum ege nevar neyok?
aa ben oraya neler yazarm yaa bak şimdi heyecanlandım ama ağlarımmkıslar yeni konu açtım 2011 haziran anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersiniz? Diye
idrara çok sık gitmen iyi canım olsun idare et.. Blogunu bende merak ettim.. Bravo sana ebnim hiç boş vaktim yok yaa size imreniyorumselam arkadaşlar, keyifler yerindedir inşallah
ben idrar enfeksiyonum için purinol kullanmaya başladım ama o da maşallah prostatlı amcalar gibi 5 dk da bir idrara çıkartıyoInşallah böyle böyle iyileşecem...
Bugün inci tanem tam 5 aylık oldu maşallahDaha dün gibi, "nasılolsa negatif" diye inadımdan test yaptırmadığım günler... Allah herkese sağlıkla tamamına erdirmek nasip etsin...
Yazı yazma konusuna gelince, ben normalde de yazmaya yatkın biri olduğum için, blog tutuyorum, kafama estikçe çeşitli konularda yazıp çiziyorum oraya; rahatlıyorum. Ama bu zamana kadar en çok hamileliğimle ilgili yazdığım yazılar beğenildi, ilgi çekti...zaten benim de en çok hoşuma giden, bebekimi anlatmak
Ben yemeğe gidiyorum kızlar zaten kimsede kalmamış:))
selam hoşgeldin nasılsın?
iyiyim sağolasın.hastaneden geldim şimdi...şeker testi yapıldı.bayılcaktım nerdeyse yaa...
neden hayırdır? nasıl yapılıyor zor bişey mi sonuçların nasıl çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?