2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay sende bendensin ya... çok sinirleniyorsun bunlara . benimkide der, ben beceremem senin mutfağında iş yapamam der. neyse kapatalım bence de, bende sinirleniyorum

ayyyy deli oldumm yaa gelmesin daha ii bir kişinin işi azalmış olur
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

hoşgeldinnn

Onun derdi yanlız kalmak değildir. senin annenle ilgilenmendir.. kızkanç bunlar ya..

aanamm hoşgeldin anlat bakalım seni bekliyorsukk fıstık merakla

çatladınız dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bebikim gayet iyimiş gebe kartımda şunlar yazılı tam soramadım aynen şöle yazıyor.

19.01.2011 sat'a göre 18 W 3 d
BPD 46, 19W
FL: 28 18W 4d
FKA(+) Suyu yeterli veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asıl önemlisi büyük ihtimal kız dedi ama tam belli değilmiş 2 hafta sonra bi daha gidicem :) dr'a dedim ya 1 ay sonra gel demeyin çook uzun dedin adam kahkaya boguldu ne zaman istiyosan gel o zaman dedi bende hergün geliyimmi iyi oluyo görürüm böylelikle ddim adam gülmekten ilaçlarımı zor yazdı zaten kalabalıkdı afzlada durmak istemedim hemen çıktım ama kocamandı yaaaaaa çok tatlı idi hareketlerini hissediyormusun dedi birde dr evet dedim hissediyorum iyi o zamn tamam dedi böle işde

DEMEK SONUNDA ÖĞRENDİN KIZIN SAĞLIKLA GELSİN

canım çok güzel haberlerrr ama ben erkek bekliyordum yaa yanılttın beni. Olsun sağlıklı ya şükür çok güzel ohh rahatladın demi şimdi..

Demek sonunda öğrendin kızın sağlıkla gelsin

işde kesin demediki büyük ihtimal dedi bende 2 hafta sonra gidiyim netleşsin:):)
bu arada bpd başının çapı imiş 19. Hafta ile uyumlu imiş şimdi öğrendim bunlarıda fl ise femur kemiği boyu imiş yani omurilik uzunluğu oda 18 hafta 4 günlük ile uyumlu imiş öle yani iyimiş kuzuuuuuuuuuuuummm çok şekerdi yaa kocaman olmuştu maşallah

Ay canım gözünaydın bebişi gördün yani... süper.. ölçümlerde iyi süper... aferin bebişine. kzıdır kesin bence de erkek olsa artık belli olurdu bence..

gözün aydın canımm çok sevindim ii olmasına seninki sata göre 1 gün önde gidiyor bpd ne acaba...
herşeyin yolunda olması çok güzel bir kız daha geliyor desene

canım çok güzel haberlerrr ama ben erkek bekliyordum yaa yanılttın beni. Olsun sağlıklı ya şükür çok güzel ohh rahatladın demi şimdi..

işde kesin bişey demediğinden sonradan değişmesin diye 2 hafta sonra gidiyimde kesinleşsin ama varya kuş gibi hafifledim yaa heyecandan ölecektim ama beklerken :):):):)

benim kız gibi koca kafalı herhalde annesi. benim bebişinde kafa ölçümü hep önde çıkıyor.

Ay canım gözünaydın bebişi gördün yani... süper.. ölçümlerde iyi süper... aferin bebişine. kzıdır kesin bence de erkek olsa artık belli olurdu bence..

gözün aydın canımm çok sevindim ii olmasına seninki sata göre 1 gün önde gidiyor bpd ne acaba...
herşeyin yolunda olması çok güzel bir kız daha geliyor desene

ayyy çok sağolun kızlar yaaaaa varya çuanda kalkıp oynayacam yaa sevincimden valla acaip bişey bu yaaa

kıslar yeni konu açtım 2011 haziran anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersiniz? diye
2010 haziran annelerinden gördüm çok şeker geldi bana bi nevi günlük gibi zaten gebeliğimin başından beri bi güzel defter edinip yazamadım ((ama istiyorum inşallah yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…