aaaa benimki de söylersem yapar söylemezsem kalkıp karışmam ben der. meyminiyetsiz karı ..
bi gün hiç unutmam annem kan ter içinde yerleri siliyor ben lohusayım dellenmiş durumdayım bebek durmuyor uyuttum neyseki kaynanama dedim anne sende yemeğ koy. ay ben karışmam tadı tuzu nasıl bilmem siz yapın ben başka bir iş yapayı.. o an s..tir git ozaman diycektim.. :))))))))),
ya bu konuları açmayın sinirleniyorum yaa.
ayyyy deli oldumm yaa gelmesin daha ii bir kişinin işi azalmış olurbenimki doğuma 10-15 gün kala gelmiş yerleşmişti eve, bende ona hizmet etmiştim. yemekleri falan hep ben yaptım. Birde çok sıcaktı, fenalık basmıştı. Çıplanamamamıştım da yanında. Sabahtan akşama kadar uzanıp televizyon seyretmişti.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
valla dün kayınvalidem yanlız kalmış koskaca kadın ben annem hastaydı yanındaydım eşiminde çalışması gerekiyordu dönüşte uğradık ben döneceğim meleketimime burda kimse yüzüme bakmıyor sanki 5 yaşında yalnız kalmış çocuk gibi bide benim üst katımda aslında ii kadındır çok ama yakın oturmak da ne kadar ii olsa zor çocuk olunca her dakika çevremde birileride olsun istemiyorum inşallah kendime güvenip yalnız kalabilirim evde falan
dr un marifeti canım teşekkür ederiz teyzesi dayısına benzerse yakar ortalığı
ufff aynen bi gün uğramayayım uzak komşular nasılsınız yaşıyormusunuz diye soruyorlar eşim hergün beni evde bırakıp çıkıyor hadi engellemiyorum sonuçta annesi babası ama bende hamileyim yani tansiyonum düşer bişey olur 2 saat yukarda kalıyor
aanamm hoşgeldin anlat bakalım seni bekliyorsukk fıstık merakla
çatladınız dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bebikim gayet iyimiş gebe kartımda şunlar yazılı tam soramadım aynen şöle yazıyor.
19.01.2011 sat'a göre 18 W 3 d
BPD 46, 19W
FL: 28 18W 4d
FKA(+) Suyu yeterli veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asıl önemlisi büyük ihtimal kız dedi ama tam belli değilmiş 2 hafta sonra bi daha gidicem :) dr'a dedim ya 1 ay sonra gel demeyin çook uzun dedin adam kahkaya boguldu ne zaman istiyosan gel o zaman dedi bende hergün geliyimmi iyi oluyo görürüm böylelikle ddim adam gülmekten ilaçlarımı zor yazdı zaten kalabalıkdı afzlada durmak istemedim hemen çıktım ama kocamandı yaaaaaa çok tatlı idi hareketlerini hissediyormusun dedi birde dr evet dedim hissediyorum iyi o zamn tamam dedi böle işde
canım çok güzel haberlerrr ama ben erkek bekliyordum yaa yanılttın beni. Olsun sağlıklı ya şükür çok güzel ohh rahatladın demi şimdi..çatladınız dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bebikim gayet iyimiş gebe kartımda şunlar yazılı tam soramadım aynen şöle yazıyor.
19.01.2011 sat'a göre 18 w 3 d
bpd 46, 19w
fl: 28 18w 4d
fka(+) suyu yeterli veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asıl önemlisi büyük ihtimal kız dedi ama tam belli değilmiş 2 hafta sonra bi daha gidicem :) dr'a dedim ya 1 ay sonra gel demeyin çook uzun dedin adam kahkaya boguldu ne zaman istiyosan gel o zaman dedi bende hergün geliyimmi iyi oluyo görürüm böylelikle ddim adam gülmekten ilaçlarımı zor yazdı zaten kalabalıkdı afzlada durmak istemedim hemen çıktım ama kocamandı yaaaaaa çok tatlı idi hareketlerini hissediyormusun dedi birde dr evet dedim hissediyorum iyi o zamn tamam dedi böle işde
Demek sonunda öğrendin kızın sağlıkla gelsin
bebikim gayet iyimiş gebe kartımda şunlar yazılı tam soramadım aynen şöle yazıyor.
BPD 46, 19W
FKA(+) Suyu yeterli veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asıl önemlisi büyük ihtimal kız dedi ama tam belli değilmiş 2 hafta sonra bi daha gidicem :) dr'a dedim ya 1 ay sonra gel demeyin çook uzun dedin adam kahkaya boguldu ne zaman istiyosan gel o zaman dedi bende hergün geliyimmi iyi oluyo görürüm böylelikle ddim adam gülmekten ilaçlarımı zor yazdı zaten kalabalıkdı afzlada durmak istemedim hemen çıktım ama kocamandı yaaaaaa çok tatlı idi hareketlerini hissediyormusun dedi birde dr evet dedim hissediyorum iyi o zamn tamam dedi böle işde
BPD 46, 19W
canım çok güzel haberlerrr ama ben erkek bekliyordum yaa yanılttın beni. Olsun sağlıklı ya şükür çok güzel ohh rahatladın demi şimdi..
işde kesin demediki büyük ihtimal dedi bende 2 hafta sonra gidiyim netleşsin:):)
bu arada bpd başının çapı imiş 19. Hafta ile uyumlu imiş şimdi öğrendim bunlarıda fl ise femur kemiği boyu imiş yani omurilik uzunluğu oda 18 hafta 4 günlük ile uyumlu imiş öle yani iyimiş kuzuuuuuuuuuuuummm çok şekerdi yaa kocaman olmuştu maşallah
Ay canım gözünaydın bebişi gördün yani... süper.. ölçümlerde iyi süper... aferin bebişine. kzıdır kesin bence de erkek olsa artık belli olurdu bence..
gözün aydın canımm çok sevindim ii olmasına seninki sata göre 1 gün önde gidiyor bpd ne acaba...
herşeyin yolunda olması çok güzelbir kız daha geliyor desene
benim kız gibi koca kafalı herhalde annesi. benim bebişinde kafa ölçümü hep önde çıkıyor.
günaydın kızlar...
günaydın kızlar...
günaydınn:))hoşgeldin
günaydın canm hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?