Benim eşim tek çocuk, Zaten kadın eşime vantuz gibi yapışmış zamanında. babasına bile göstermemiş. Aslında benimki galibe biraz ruh hastası ben çözemedim çünkü onu..
Şu kısmı okudum daa, ilerde de benim damat bana böyle der artık...:44:
Müşavirimiz geldi, yazamayacağım kızlar....
gidince yazarım yine..
selam kızlar günaydın, burada yine kayınvalide muhabbetleri açılmış aman durun açmayın ya
ben gelip karışsa da sesimi çıkarmam ya, gelsin baksın onun da ilk torunu ne olacak ki.. yani bi artniyet mi var, sadece yardım etmek istiyorlar. annem ne kadar az yorulursa o kadar iyi bence.. ikisi de gelir biraz yanımda dururlar ne kadar kalırlar bilmiyorum ama bence kötü olmaz..kötü düşünmeyin daha şimdiden...
canım maşallah koca herif olmuş bu annesi :)))) çevresi sanki kalemle çizilmiş gibi? doktor mu yapıyor böyle?
ayy canım ya sağol buda bizim ilk güzel görüntümüz diğerlerine burdaki dr muz alien gibi deyip duruyorduAyyy, maşallah kuzuma yaaa...
Ne kadar büyük..Maşallah....
Benim bebe top gibi, sizinkiler nasıl böyle çıkıyo anlamıyorum ben yaa..Çok güzel ama..Resmen bebek olduğu belli yaaa....
Allah nazardan saklasın annesi, pek yakışıklı oğlun var maşallah..
dr kenarlarını çizdi ultrason sırasında bacaklar faaln gözükmüyor ama oraları afaki çizdi en güzel görüntüsü bu aslında bide orada babası gibi ekollarını ensesne koydu keyif yapıyor paşammSeninki gerçekten tam nevi şahsına münhasırmış ama :)
Benimki de nişanlıyken eşimin eski kız arkadaşını ne kadar sevdiğini anlatıyordu bana, nooldu acaba o kıza diye soruyordu :) hepsi ayrı bi alem işte..
maşallahh kocaman bebek olmuşş.... Nasıl bu kadar net bu ultrason , çizdiniz mi çevresini ne yaptınız, ya da görüntüyü mü böyle mi veriyorlar?
evet kocaman oldu maşallah teyzesi dr çizdi etrafınıselam kızlar günaydın, burada yine kayınvalide muhabbetleri açılmış aman durun açmayın ya
ben gelip karışsa da sesimi çıkarmam ya, gelsin baksın onun da ilk torunu ne olacak ki.. yani bi artniyet mi var, sadece yardım etmek istiyorlar. annem ne kadar az yorulursa o kadar iyi bence.. ikisi de gelir biraz yanımda dururlar ne kadar kalırlar bilmiyorum ama bence kötü olmaz..kötü düşünmeyin daha şimdiden...
canım maşallah koca herif olmuş bu annesi :)))) çevresi sanki kalemle çizilmiş gibi? doktor mu yapıyor böyle?
diil mi ya muhteşem Allaha inanmayan varsa diyorum hep çevremde hamilelik ve doğum sürecini izlemeli başkahiçbirşey tarif edemez bunu mucize Rabbimin büyüklüğü.... anne karnında diye bir belgesel varya national geografic in o benim duygusal belgeselim herseferinde ağlayıp duruyorum
nasıl bir mucizedir bu allahım yaaa
sen ne büyüksün!!!!!!!!!!
YERİM BEN ONUN 17 HAFTALIK GÖRÜNTÜSÜNÜ
ben de feci özeniyorum.. ne güzel birlikte bir yerlere gidiyorlar, muhabbet edebiliyorlar.. Benimki bana bakıp bakıp ağlıyor anlayamadım 3.5 senedir sebebini hala.. bi de ben bişey diyorum o başka bir alemde başka şeylerden bahsediyor konuşamıyorum ki
Yardım ederse süper tabi canım. benimki kendine hizmet ettirir. zaten ilgi benim üzerimde diye çıldırır. Ama diyorum ya benimki garip yoksa tabiki onlarında hakkı torun sevmek.
Ya canım işte sorun bu zaten iletişim kuramamak. Birbirini anlayamamak.
bunu kaynanama söylüyorummilgi konusunda ben de söz veremiyorum benim kına gecemde benimle ilgilenmediler demiştişimdi de bebekle ilgilendiler benle ilgilenmediler diyebilir şaşırmam yani ama gelirse yardım eder, bize geldiğinde bana hiç yemek yaptırmadı yatağını falan ilk gün ben serdim ama sonra kendileri yaptı. aman yapacak tabi, kocam babama hizmet mi ediyor? valla bu erkeklerin işi ne kolay yaa..neyse, yardım edecekse gelir ben zaten bebeğimle ilgilenirim sallamam onu bişey yaparsa da..
ilgi konusunda ben de söz veremiyorum benim kına gecemde benimle ilgilenmediler demiştişimdi de bebekle ilgilendiler benle ilgilenmediler diyebilir şaşırmam yani ama gelirse yardım eder, bize geldiğinde bana hiç yemek yaptırmadı yatağını falan ilk gün ben serdim ama sonra kendileri yaptı. aman yapacak tabi, kocam babama hizmet mi ediyor? valla bu erkeklerin işi ne kolay yaa..neyse, yardım edecekse gelir ben zaten bebeğimle ilgilenirim sallamam onu bişey yaparsa da..
fıstıklar işler yoğun ben de çıkıyorum, kendinize iyi bakın, fırsat olursa akşam üstü gelicem..
bunu kaynanama söylüyorumm
sevmiyorum seni sevenmiyorum
senden nefret ediyorummm
2.bebeğimin geldiğini bilse ne yapar merak ediyrum. eşime dedim söyledin mi yok daha söylemedim diyor ama ona da fazla inanmıyorum bu konuda annesidir kötü tarafını bana asla söylemez psilik:))))
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
benimki doğuma 10-15 gün kala gelmiş yerleşmişti eve, bende ona hizmet etmiştim. yemekleri falan hep ben yaptım. Birde çok sıcaktı, fenalık basmıştı. Çıplanamamamıştım da yanında. Sabahtan akşama kadar uzanıp televizyon seyretmişti.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
valla dün kayınvalidem yanlız kalmış koskaca kadın ben annem hastaydı yanındaydım eşiminde çalışması gerekiyordu dönüşte uğradık ben döneceğim meleketimime burda kimse yüzüme bakmıyor sanki 5 yaşında yalnız kalmış çocuk gibi bide benim üst katımda aslında ii kadındır çok ama yakın oturmak da ne kadar ii olsa zor çocuk olunca her dakika çevremde birileride olsun istemiyorum inşallah kendime güvenip yalnız kalabilirim evde falanilgi konusunda ben de söz veremiyorum benim kına gecemde benimle ilgilenmediler demiştişimdi de bebekle ilgilendiler benle ilgilenmediler diyebilir şaşırmam yani ama gelirse yardım eder, bize geldiğinde bana hiç yemek yaptırmadı yatağını falan ilk gün ben serdim ama sonra kendileri yaptı. aman yapacak tabi, kocam babama hizmet mi ediyor? valla bu erkeklerin işi ne kolay yaa..neyse, yardım edecekse gelir ben zaten bebeğimle ilgilenirim sallamam onu bişey yaparsa da..
dr un marifeti canım teşekkür ederiz teyzesi dayısına benzerse yakar ortalığımaşallah yaaaaaaaa çok güzel bir görüntü aaaaaaaa oldum .. resmen cenin pozisyonunda hayran kaldım. çok yakışıklı olcak maşallah hatları çok düzgün çizilmiş:))))))))))))
bi de bizimkiler hep koloni gibi dip dibe yaşamak istiyorlar, çok düşkünlermiş çocuklarına ama ben hiç sevmem öyle şeyleri.. o yüzden de kopukluk oluyor galiba.. biz haftada 1 ziyaret ediyoruz diye büyük olay çıktı başlarda, şimdi şimdi biraz yatıştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?