2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bence öyle olmazsın sen ya.. Benimde kızım var büyüyor ama ben ona hiçte öyle karışmam gibi geliyor . Ben ona 8 yaşında olmasına rağmen çok saygı duyarım fikirlerine. İnsan kendisi için çocuk yapar bana bağımlı olsun beni bırakmasın diye değil. biz anne baba olarak onların her zaman yanında bile değil arkasında olmalıyız bence ben öyle gördüm hep. Benim ailemde bizi öyle yetiştirdi. Her zaman fikirlerimize saygı gösterdi.

Yardım ederse süper tabi canım. benimki kendine hizmet ettirir. zaten ilgi benim üzerimde diye çıldırır. Ama diyorum ya benimki garip yoksa tabiki onlarında hakkı torun sevmek.

ayy canım ya sağol buda bizim ilk güzel görüntümüz diğerlerine burdaki dr muz alien gibi deyip duruyordu
dr kenarlarını çizdi ultrason sırasında bacaklar faaln gözükmüyor ama oraları afaki çizdi en güzel görüntüsü bu aslında bide orada babası gibi ekollarını ensesne koydu keyif yapıyor paşamm
evet kocaman oldu maşallah teyzesi dr çizdi etrafını

nasıl bir mucizedir bu allahım yaaa
sen ne büyüksün!!!!!!!!!!
diil mi ya muhteşem Allaha inanmayan varsa diyorum hep çevremde hamilelik ve doğum sürecini izlemeli başkahiçbirşey tarif edemez bunu mucize Rabbimin büyüklüğü.... anne karnında diye bir belgesel varya national geografic in o benim duygusal belgeselim herseferinde ağlayıp duruyorum
YERİM BEN ONUN 17 HAFTALIK GÖRÜNTÜSÜNÜ

:))) sağol teyzesi ilk pazartesi ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım oarad nasıl pozlar verecek yanlız dr bu çocuk çok hareketli dedi bilmiyorum napacağız...

Ya canım işte sorun bu zaten iletişim kuramamak. Birbirini anlayamamak.

Yardım ederse süper tabi canım. benimki kendine hizmet ettirir. zaten ilgi benim üzerimde diye çıldırır. Ama diyorum ya benimki garip yoksa tabiki onlarında hakkı torun sevmek.

ilgi konusunda ben de söz veremiyorum benim kına gecemde benimle ilgilenmediler demişti şimdi de bebekle ilgilendiler benle ilgilenmediler diyebilir şaşırmam yani ama gelirse yardım eder, bize geldiğinde bana hiç yemek yaptırmadı yatağını falan ilk gün ben serdim ama sonra kendileri yaptı. aman yapacak tabi, kocam babama hizmet mi ediyor? valla bu erkeklerin işi ne kolay yaa..neyse, yardım edecekse gelir ben zaten bebeğimle ilgilenirim sallamam onu bişey yaparsa da..

Ya canım işte sorun bu zaten iletişim kuramamak. Birbirini anlayamamak.

bi de bizimkiler hep koloni gibi dip dibe yaşamak istiyorlar, çok düşkünlermiş çocuklarına ama ben hiç sevmem öyle şeyleri.. o yüzden de kopukluk oluyor galiba.. biz haftada 1 ziyaret ediyoruz diye büyük olay çıktı başlarda, şimdi şimdi biraz yatıştılar

fıstıklar işler yoğun ben de çıkıyorum, kendinize iyi bakın, fırsat olursa akşam üstü gelicem..

bunu kaynanama söylüyorumm

sevmiyorum seni sevenmiyorum
senden nefret ediyorummm

2.bebeğimin geldiğini bilse ne yapar merak ediyrum. eşime dedim söyledin mi yok daha söylemedim diyor ama ona da fazla inanmıyorum bu konuda annesidir kötü tarafını bana asla söylemez psilik:))))

benimki doğuma 10-15 gün kala gelmiş yerleşmişti eve, bende ona hizmet etmiştim. yemekleri falan hep ben yaptım. Birde çok sıcaktı, fenalık basmıştı. Çıplanamamamıştım da yanında. Sabahtan akşama kadar uzanıp televizyon seyretmişti.

bende sevmiyorum.... Benim eşimde konuşmuyor annesiyle bizimkinin haberi olmuştur kesin ama eşim arayıp söylemedi eminim. arasa bana söylerdi.

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

aaaa benimki de söylersem yapar söylemezsem kalkıp karışmam ben der. meyminiyetsiz karı ..
bi gün hiç unutmam annem kan ter içinde yerleri siliyor ben lohusayım dellenmiş durumdayım bebek durmuyor uyuttum neyseki kaynanama dedim anne sende yemeğ koy. ay ben karışmam tadı tuzu nasıl bilmem siz yapın ben başka bir iş yapayı.. o an s..tir git ozaman diycektim.. :))))))))),

ya bu konuları açmayın sinirleniyorum yaa.

valla dün kayınvalidem yanlız kalmış koskaca kadın ben annem hastaydı yanındaydım eşiminde çalışması gerekiyordu dönüşte uğradık ben döneceğim meleketimime burda kimse yüzüme bakmıyor sanki 5 yaşında yalnız kalmış çocuk gibi bide benim üst katımda aslında ii kadındır çok ama yakın oturmak da ne kadar ii olsa zor çocuk olunca her dakika çevremde birileride olsun istemiyorum inşallah kendime güvenip yalnız kalabilirim evde falan
maşallah yaaaaaaaa çok güzel bir görüntü aaaaaaaa oldum .. resmen cenin pozisyonunda hayran kaldım. çok yakışıklı olcak maşallah hatları çok düzgün çizilmiş:))))))))))))
dr un marifeti canım teşekkür ederiz teyzesi dayısına benzerse yakar ortalığı

ufff aynen bi gün uğramayayım uzak komşular nasılsınız yaşıyormusunuz diye soruyorlar eşim hergün beni evde bırakıp çıkıyor hadi engellemiyorum sonuçta annesi babası ama bende hamileyim yani tansiyonum düşer bişey olur 2 saat yukarda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…