selam kızlar heyecanla geldim ama kimseler kalmamış
KIZIM OLACAK TEYZELERİ
dr kesin dedi inşallah değişmez sonra gönlüme göre verdi allah ne yalan söliimm
önemli bişey yokta.Çok fazla su içiyorum.benimde aklıma şeker falan olabilirmi die geldi.Doktorumda içim rahatlasın die şeker yüklemesi yaptırdı.aç karnına kanımı aldılar,sonra glikoz içirip 1 saat sonra tok karnına tekrar aldılar.zor bişey değil,ama ben tatlıyı hiç sevmiyorum.aç karnına da 1 bardak şekerli su içinde bayılıcam sandım.çok kötüydü yaa Sonuçları daha almadım 1-2 saat sonra int. bakıcam..
Bu arada nie kimse yok yaa,çok sessiz bugün burası...
KIZIM OLACAK TEYZELERİ
inşallah sonuçların normal olur şeker yüklemesi gerçekten çok gıcık bi şey bende sevmiyorumönemli bişey yokta.Çok fazla su içiyorum.benimde aklıma şeker falan olabilirmi die geldi.Doktorumda içim rahatlasın die şeker yüklemesi yaptırdı.aç karnına kanımı aldılar,sonra glikoz içirip 1 saat sonra tok karnına tekrar aldılar.zor bişey değil,ama ben tatlıyı hiç sevmiyorum.aç karnına da 1 bardak şekerli su içinde bayılıcam sandım.çok kötüydü yaa Sonuçları daha almadım 1-2 saat sonra int. bakıcam..
Bu arada nie kimse yok yaa,çok sessiz bugün burası...
KIZIM OLACAK TEYZELERİ
slm kızlar. bende bugün dr a gitcem.oğluşumu görcem.yavaş yavaş herkes öğreniyo cinsiyetleri. ALLAH hayırlı evlatlar versin hepimize.
sağolun kızlar önemli olan sağlığı vallahi gerisi boş dün akşamdan beri karnım ağrıyordu çok korktum ama iyiymiş şükür
cinsiyetini felan ben sormadan söyledi dr
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Oyyy,oyyy,oyyyy...
Doktor haberleri gelmiş...
Hilmi ve fatma kızın mı oluyormuş, niyeyse erkek gibi geliyordu hep bana...Hayırlısı canım, herşey yolundaymış çok sevindim...
Minikmucizem, senin de kızın oluyormuş, maşallah kızlar yine öne geçtiler...
Hep böyle güzel haberlerle gelin kızlar...
Maşallah,Allah nazardan saklasın miniklerimizi..
amin kızlar allah kimseye acılarını göstermesinsağolun kızlar önemli olan sağlığı vallahi gerisi boş dün akşamdan beri karnım ağrıyordu çok korktum ama iyiymiş şükür
cinsiyetini felan ben sormadan söyledi dr
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
yemeğimi yedim de geldim..
minikmucizem sağlıkla sıhhatle kucağımıza aldığımız günleri de görürürüz inş gözün aydın
öğleden sonraları coşuyoruz cnm anca işler bitiyor..şansıma bugün pek iş yok burda da hareket yok
hadi ya offf bende 2 şubattaiyiyim sağolasın.hastaneden geldim şimdi...şeker testi yapıldı.bayılcaktım nerdeyse yaa...
KIZIM OLACAK TEYZELERİ
ayyy maşallah yaEki Görüntüle 129072
Kızlarr geldim ben doktordan , benim tatlı kızım nasıl güzelmi :)) doktoru çok tatlı bir yüzü var dedi , maşşallah pek güzel dudakları olacak dedi
Afiyet olsun şekerim, bebişine löp löp et olsun...
Eki Görüntüle 129072
Kızlarr geldim ben doktordan , benim tatlı kızım nasıl güzelmi :)) doktoru çok tatlı bir yüzü var dedi , maşşallah pek güzel dudakları olacak dedi
Eki Görüntüle 129072
kıslar sizde de oluyor mu acaba bebeğimi besliyebiliyor muyum diye nedişe ediyorum aslında haftasına göre gayet iyi ama bu herhalde anne eyvamı tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?