2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

önemli bişey olmamasına sevindim geçmiş olsun ...evet bugün kimsecikler yok herkesin işi yoğunmuş bugün oyüzden katılım pek yok

slm kızlar. bende bugün dr a gitcem.oğluşumu görcem. yavaş yavaş herkes öğreniyo cinsiyetleri. ALLAH hayırlı evlatlar versin hepimize.

inşallah sonuçların normal olur şeker yüklemesi gerçekten çok gıcık bi şey bende sevmiyorum
selam kızlar heyecanla geldim ama kimseler kalmamış

KIZIM OLACAK TEYZELERİ

dr kesin dedi inşallah değişmez sonra gönlüme göre verdi allah ne yalan söliimm

hayırlı olsun canım

slm kızlar. bende bugün dr a gitcem.oğluşumu görcem. yavaş yavaş herkes öğreniyo cinsiyetleri. ALLAH hayırlı evlatlar versin hepimize.

ayy nasıl heycanlısındır sen şimdii...Bide ben doktora gidince o kadar çok soracak şeyim oluyoki.ne zaman ultrasonda bebişi görüyorum,ne söylicemi unutuyorum heycandan ...sonra artık tyelefonla arayıp soruyorum...

Oyyy,oyyy,oyyyy...
Doktor haberleri gelmiş...
Hilmi ve fatma kızın mı oluyormuş, niyeyse erkek gibi geliyordu hep bana...Hayırlısı canım, herşey yolundaymış çok sevindim...
Minikmucizem, senin de kızın oluyormuş, maşallah kızlar yine öne geçtiler...
Hep böyle güzel haberlerle gelin kızlar...
Maşallah,Allah nazardan saklasın miniklerimizi..

sağolun kızlar önemli olan sağlığı vallahi gerisi boş dün akşamdan beri karnım ağrıyordu çok korktum ama iyiymiş şükür
cinsiyetini felan ben sormadan söyledi dr

allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet,en önemlisi sağlıklı olmaları zaten....Sağlıkla,sıhhatle vaktinde gelir inşallah miniklerimiz....

amin kızlar allah kimseye acılarını göstermesin

yemeğimi yedim de geldim..
minikmucizem sağlıkla sıhhatle kucağımıza aldığımız günleri de görürürüz inş gözün aydın

Kızlarr geldim ben doktordan , benim tatlı kızım nasıl güzelmi :)) doktoru çok tatlı bir yüzü var dedi , maşşallah pek güzel dudakları olacak dedi

kıslar sizde de oluyor mu acaba bebeğimi besliyebiliyor muyum diye nedişe ediyorum aslında haftasına göre gayet iyi ama bu herhalde anne eyvamı tam olarak

şansıma bugün pek iş yok burda da hareket yok
öğleden sonraları coşuyoruz cnm anca işler bitiyor..

iyiyim sağolasın.hastaneden geldim şimdi...şeker testi yapıldı.bayılcaktım nerdeyse yaa...
hadi ya offf bende 2 şubatta(

selam kızlar heyecanla geldim ama kimseler kalmamış

KIZIM OLACAK TEYZELERİ

dr kesin dedi inşallah değişmez sonra gönlüme göre verdi allah ne yalan söliimm

canım yaaaaaaa bi kız daha süperrr.. gözünaydın nasıldı anlatsana büyümüşmü kilosu felan ya detay verin..
çok mutlu oldumm..

Eki Görüntüle 129072

Kızlarr geldim ben doktordan , benim tatlı kızım nasıl güzelmi :)) doktoru çok tatlı bir yüzü var dedi , maşşallah pek güzel dudakları olacak dedi
ayyy maşallah yaayy yerim ben onu peri kızın pek güzel annesi bu görüntüler beni çok etkiliyor
Afiyet olsun şekerim, bebişine löp löp et olsun...

sağol şekerim seninkinede olsun
doğduklarında ele gelsinler dimii

sağolun kızlar

büyümüş ege teyzesi 220 gr olmuş boyunu söylemedi
daha doğrusu ağırlığınıda söylemedi de ultrason kağıdında yazıyordu oradan öğrendim

üçlü için kan verdim yarın akşamüzeri çıkacak sonuç hafta sonuda kendi dr uma giderim asıl haber o kontrolde olur o daha detaylı inceliyor çünkü

Eki Görüntüle 129072

maşallah senin güzel kızına çok tatlı allah kucağına almayı nasip etsin
çok heyecanlandım şimdi bende yarın böyle net görücekmiyim

Eki Görüntüle 129072

ay canim masallah cok güzel bir bebek olacak bu kiz annesi. 7 subatta bende gidicem detayli usg icin insallah bende bu resimlerden alabilirim cok güzel.

kıslar sizde de oluyor mu acaba bebeğimi besliyebiliyor muyum diye nedişe ediyorum aslında haftasına göre gayet iyi ama bu herhalde anne eyvamı tam olarak

hic sorma canim aynen bende öyleyim hatta suan cok sükür toparlamis haftasindan önde bile gidiyor kizim ama yinede insan endiseleniyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…