hey güzel hamişlerr ben geldimmmmmmmmmmm ve cok ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
3 haftalık hatta 1 aylık miskinlikten sonra bu gun yıne spora başladım ama fena hamlamışım 20 dk lık yürüyüşte kaldım sonra havuza girdim 16metreyı gıdıp gelemedim ya resmen kesildim 16 mt git nefes al dinlen geri dön oldum resmen yanı
sizler nasılsınız bu cuma gunu ben 3 lü sonucumu alıcam dua edınde bısey cıkmasın 2liyi yaptıramadım zaten kendımı yıyıp duruyorummm
hey güzel hamişlerr ben geldimmmmmmmmmmm ve cok ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
3 haftalık hatta 1 aylık miskinlikten sonra bu gun yıne spora başladım ama fena hamlamışım 20 dk lık yürüyüşte kaldım sonra havuza girdim 16metreyı gıdıp gelemedim ya resmen kesildim 16 mt git nefes al dinlen geri dön oldum resmen yanı
sizler nasılsınız bu cuma gunu ben 3 lü sonucumu alıcam dua edınde bısey cıkmasın 2liyi yaptıramadım zaten kendımı yıyıp duruyorummm
kuzu sen beni öldürdün ya nasıl güzel yazmışsın oda çok hoş şarkı sözü dimi ayy o ben de diyorum biryerden tanıdık ama...
Hoşgeldin..
Kızım sporcu mu olacan o kada harap etme kendini ya,artık yoruluyoruz...
İnşallah sonucun güzel çıkar tatlım,endişe etme...Ama çok aşırı spor yapma ya, bebişe de yazık...
hoşgelidn cnmmm .. Fit anne olacaksın yani sonunda.. Iyi çıkar canım endişelenme en azından sağlıklı bir kızın var onun için riskin daah azz.. Beizde seni çok özledikk
bu arada dğer topik beni çok fena yaptı. Birden gözlerim doldu okuyunca şarkı bile çok gzel geldi.. Birde ben 142 yazacağıma 148 yazmışım:)))))))) bi an önce bitsinistiyroum
heee heee yaşasın herkes benim kuzumun şarkısını söylüyor bugün
kızlar ben kaçtım biraz uyumam lazım sabah çok erken kalktım hastaneye gidicem diye
hadi yarın görüşürüz
bu arada yemek yıyıp gelıcem cok konusmayın okışşşşşş
kızlar ben kaçtım biraz uyumam lazım sabah çok erken kalktım hastaneye gidicem diye
hadi yarın görüşürüz
Niye öldüreyim kız seni, 2 arada bi derede karalayıverdim işte minnoşuma bişeyler...
Vaktim olursa döktürürüm bi ara..
karalaman buysa döktürmeni düşünemiyorumm...
comely canım inşallah sonuçların iyi çıkar canım gönlünü ferah tut bişey çıkmayacak Allahın izniyle
yaa aşerdim zaten yüzmeye ne güzel olur uffff ben de istiyorum
Bizim hamişler normal bişeye aşermiyo zaten, kız yüzmeye aşmı erilir...
erdim ama hergün böyle mis gibi yanından yürüyüş yapıyorum su negüzel görünüyor yazın bile okadar dümdüz olmuyor deniz ahh deniz kokusu mavisi yüzmek isityorum bennnn
Kızlar pardon işim çıktı cevaplayamadım .
Şimdi genel olarak herşeyi normalmiş kzımın 449gram kendisi :)) ama boyunu söylemedi , 4 gün büyük gününe göre , herşeyini göstere göstere ölçtü doktoru rahat yarım saat kızımı izledim , eller sürekli yüzünde çok zorlandık fotoğrafını çekene kadar , zaten cd verdi doktor , orada bol bol izliyorum şimdi.Sadece kordonunu boynuna dolamış benim yaramaz kızım , o takip edilecek şimdilik bir tur dolandığı için sorun yok gibi gözüküyor dedi.
Tabi 11kilo aldığım için doktorumdan bir fiske yedimama napıyım bana göre normal yiyiyorum ama kilo alıyorum feci şekilde.Neyse dikkat etmeye çalışıcam .
Bir dahaki ay şeker yüklemesi yapılacak.Böbreklerinden birini büyük gibi gördü , fakat bebişimin idrar kesesi doluymuş bu nedenle bazen bu şekilde görünebiliyormuş , görseniz sürekli ağzını açıp kapatıyor , su yutuyor dedi doktor ve midesinde su vardı , yutmuş epey dedi doktor.
Güzeldi yani çok mutlu oldum .Darısı başınıza...
Kızlar pardon işim çıktı cevaplayamadım .
Şimdi genel olarak herşeyi normalmiş kzımın 449gram kendisi :)) ama boyunu söylemedi , 4 gün büyük gününe göre , herşeyini göstere göstere ölçtü doktoru rahat yarım saat kızımı izledim , eller sürekli yüzünde çok zorlandık fotoğrafını çekene kadar , zaten cd verdi doktor , orada bol bol izliyorum şimdi.Sadece kordonunu boynuna dolamış benim yaramaz kızım , o takip edilecek şimdilik bir tur dolandığı için sorun yok gibi gözüküyor dedi.
Tabi 11kilo aldığım için doktorumdan bir fiske yedimama napıyım bana göre normal yiyiyorum ama kilo alıyorum feci şekilde.Neyse dikkat etmeye çalışıcam .
Bir dahaki ay şeker yüklemesi yapılacak.Böbreklerinden birini büyük gibi gördü , fakat bebişimin idrar kesesi doluymuş bu nedenle bazen bu şekilde görünebiliyormuş , görseniz sürekli ağzını açıp kapatıyor , su yutuyor dedi doktor ve midesinde su vardı , yutmuş epey dedi doktor.
Güzeldi yani çok mutlu oldum .Darısı başınıza...
hay maşallah kızımıza.. benim kesin deil daha :)selam kızlar heyecanla geldim ama kimseler kalmamış
KIZIM OLACAK TEYZELERİ
dr kesin dedi inşallah değişmez sonra gönlüme göre verdi allah ne yalan söliimm
kuzuuu nerelerdesin sen yaaa büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil 2 hfta sonra gdicem yaa hilmiye söledim kız olacagını adamcagızın gözleri doldu kız babası olucan diyince ne garip b duygu yaaaOyyy,oyyy,oyyyy...
Doktor haberleri gelmiş...
Hilmi ve fatma kızın mı oluyormuş, niyeyse erkek gibi geliyordu hep bana...Hayırlısı canım, herşey yolundaymış çok sevindim...
Minikmucizem, senin de kızın oluyormuş, maşallah kızlar yine öne geçtiler...
Hep böyle güzel haberlerle gelin kızlar...
Maşallah,Allah nazardan saklasın miniklerimizi..
çok gzüel maşallah...kızlar pardon işim çıktı cevaplayamadım .
şimdi genel olarak herşeyi normalmiş kzımın 449gram kendisi :)) ama boyunu söylemedi , 4 gün büyük gününe göre , herşeyini göstere göstere ölçtü doktoru rahat yarım saat kızımı izledim , eller sürekli yüzünde çok zorlandık fotoğrafını çekene kadar , zaten cd verdi doktor , orada bol bol izliyorum şimdi.sadece kordonunu boynuna dolamış benim yaramaz kızım , o takip edilecek şimdilik bir tur dolandığı için sorun yok gibi gözüküyor dedi.
Tabi 11kilo aldığım için doktorumdan bir fiske yedimama napıyım bana göre normal yiyiyorum ama kilo alıyorum feci şekilde.neyse dikkat etmeye çalışıcam .
Bir dahaki ay şeker yüklemesi yapılacak.böbreklerinden birini büyük gibi gördü , fakat bebişimin idrar kesesi doluymuş bu nedenle bazen bu şekilde görünebiliyormuş , görseniz sürekli ağzını açıp kapatıyor , su yutuyor dedi doktor ve midesinde su vardı , yutmuş epey dedi doktor.
Güzeldi yani çok mutlu oldum .darısı başınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?