2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin..
Kızım sporcu mu olacan o kada harap etme kendini ya,artık yoruluyoruz...
İnşallah sonucun güzel çıkar tatlım,endişe etme...Ama çok aşırı spor yapma ya, bebişe de yazık...

hoşgelidn cnmmm .. Fit anne olacaksın yani sonunda.. Iyi çıkar canım endişelenme en azından sağlıklı bir kızın var onun için riskin daah azz.. Beizde seni çok özledikk

bu arada dğer topik beni çok fena yaptı. Birden gözlerim doldu okuyunca şarkı bile çok gzel geldi.. Birde ben 142 yazacağıma 148 yazmışım:)))))))) bi an önce bitsinistiyroum

Hoşgeldin..
Kızım sporcu mu olacan o kada harap etme kendini ya,artık yoruluyoruz...
İnşallah sonucun güzel çıkar tatlım,endişe etme...Ama çok aşırı spor yapma ya, bebişe de yazık...

cok yapmadım ya sadece 20dk yuruyus 45 dk da yuzdum kuzucum benımmmmm

diğer topikmi ben neden bılmıyorum ne topiği ya
umarım sonuclar ıı cıkar
bu arada yemek yıyıp gelıcem cok konusmayın okışşşşşş

inşallah tahlillerde bir sorun çıkmaz canım

Niye öldüreyim kız seni, 2 arada bi derede karalayıverdim işte minnoşuma bişeyler...
Vaktim olursa döktürürüm bi ara..

karalaman buysa döktürmeni düşünemiyorumm...

comely canım inşallah sonuçların iyi çıkar canım gönlünü ferah tut bişey çıkmayacak Allahın izniyle
yaa aşerdim zaten yüzmeye ne güzel olur uffff ben de istiyorum

Bizim hamişler normal bişeye aşermiyo zaten, kız yüzmeye aşmı erilir...

erdim ama hergün böyle mis gibi yanından yürüyüş yapıyorum su negüzel görünüyor yazın bile okadar dümdüz olmuyor deniz ahh deniz kokusu mavisi yüzmek isityorum bennnn

Bana üstüne para versen bu havada girmem denize....
Banyo yaparken bile üşüyorum diye ağlıyorum ben....Ayy, içim ürperdi valla...

Kızlar pardon işim çıktı cevaplayamadım .

Şimdi genel olarak herşeyi normalmiş kzımın 449gram kendisi :)) ama boyunu söylemedi , 4 gün büyük gününe göre , herşeyini göstere göstere ölçtü doktoru rahat yarım saat kızımı izledim , eller sürekli yüzünde çok zorlandık fotoğrafını çekene kadar , zaten cd verdi doktor , orada bol bol izliyorum şimdi.Sadece kordonunu boynuna dolamış benim yaramaz kızım , o takip edilecek şimdilik bir tur dolandığı için sorun yok gibi gözüküyor dedi.
Tabi 11kilo aldığım için doktorumdan bir fiske yedim ama napıyım bana göre normal yiyiyorum ama kilo alıyorum feci şekilde.Neyse dikkat etmeye çalışıcam .
Bir dahaki ay şeker yüklemesi yapılacak.Böbreklerinden birini büyük gibi gördü , fakat bebişimin idrar kesesi doluymuş bu nedenle bazen bu şekilde görünebiliyormuş , görseniz sürekli ağzını açıp kapatıyor , su yutuyor dedi doktor ve midesinde su vardı , yutmuş epey dedi doktor.

Güzeldi yani çok mutlu oldum .Darısı başınıza...

ne kadar büyümüş maşallah

Maşallah ya..Kocaman olmuş annesi senin kızın....Detaylıya girince böyle oluyo, iyice anlatıyorlar demek...Ayy,biran önce detaylı ultrasona girmek istedim vallahi...

selam kızlar heyecanla geldim ama kimseler kalmamış

KIZIM OLACAK TEYZELERİ

dr kesin dedi inşallah değişmez sonra gönlüme göre verdi allah ne yalan söliimm
hay maşallah kızımıza.. benim kesin deil daha :)

kuzuuu nerelerdesin sen yaaa büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil 2 hfta sonra gdicem yaa hilmiye söledim kız olacagını adamcagızın gözleri doldu kız babası olucan diyince ne garip b duygu yaaa

çok gzüel maşallah...
Gel şubat gelllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…