2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacımmmmmmmmm gozun aydın cnmm maşallah kızına.
yaa ben senden hep erkek beklıodum:):)):)

fatmacımmmmmmmmm gozun aydın cnmm maşallah kızına.
yaa ben senden hep erkek beklıodum:):)):)

evet herkes öle bekliyordu :) ama tam belli değil canım ya dr büyük ihtimalle dedi 2 hafta sonra kesinleştirirz artık

kuzuuu ben dün akşam birşeyler hisseder gibi oldum. sanki kımıldar gibi ama gazda olabilir ayıramadım. sabahtan beride birşey hissetmiyorum. bekliyorum tekrar olursa kesin bebektir diycem

selam kızlar ben geldimm... bugun bebişim içimde resmen halay çekiyor siz ne alemdesiniz

Mervecim benimkide sanki karnımda kelebek kanat çırpıyor gibi, hareketlerini hissettiriyor artık.Özledim ben kızımı.Doğsun artık.Acaba 7 aylıkken sezeyanamı girsem :) Ayy şakası bile kötü yacık kıyamam ben minişime.Çırpsın o kanat,beklerim ben haziranı

Ohhh, halay çeken bebe...Maşallah...
Biz de iyiyiz, benim bebe de içimde horul horul horluyorr...Adını 100 yıl uyuyan öykü koyacağım bu gidişle...

:))) Koptum ya.Allam Uyuyan Güselimiz gelio desene.Bi doğsunda o bak gör annesi uyutcakmı sizi.Şimdiden depoluyor:90:

yaa şaka maka anne oluyoruz yaaa varya bunu düşündükçe ölecek gibi oluyorum yaa anne oluyoruz vay beeeeeeee

suzii nerelerde ya,biliyor musunuz ?
suzi yok evet gelir ama geçen günde öğleden sonra geldi..

ben bu saatlerde uyku hali yaşıyorum cnm yemekten sonra böyle oluyor.. Sende bir yrleşsen rahatlarsın evet yaa..

evet, otur otur...
Bi de sonra birden kalkınca insanın başı dönüyor...
sorma yaa ayağa kalkınca benim bacaklar topallıyor bide şirkette diyorlar yazık o kadar ağırsınki ayakların vücudunu taşıyamıyor:))))))))

aynen bende hiç dayanamam ıssırırım hemen :)

yerim onu ben yaa fıstıkım
ne güzel hayaller bunlar allah gönlümüze göre versin..

kuzuuu ben dün akşam birşeyler hisseder gibi oldum. sanki kımıldar gibi ama gazda olabilir ayıramadım. sabahtan beride birşey hissetmiyorum. bekliyorum tekrar olursa kesin bebektir diycem

İşte beklediğim cevap bu yaaa...
Hazır olun kızlar yakında benim kızım da beni tekmelicek, burdan ilan edecez cümle aleme....

İşte beklediğim cevap bu yaaa...
Hazır olun kızlar yakında benim kızım da beni tekmelicek, burdan ilan edecez cümle aleme....

Canım bence senin kız öle hafif hafif hissettirmek istemiyor sana hareketlerini, güç topluyor içerde, ilk tekmesi öle bir güçlü olcak ki, uçan tekme modunda, sağlam giriş yapmayı bekliyor kızım.. senin kızdan da ancak bu beklenir.

alemsin kuzu yaaaaaaaaa
koptumm

Sen bilmiyon mu kızım benim kızımın uyuduğunu....
Öyle derler ya, çocuk doğunca çok uyutmayın kan şekeri yükselir diye...Benimki şimdiden uyanmıyo baksana...Zaten çiko yiye yiye ne olacak....
ama çok tatlı olacak kızım teyzesi, çiko gibi....Çikodan vazgeçip onu yiyecem her gün..Uyursa burnunu sıkıp uyandıracağım....

Kız o öyle değil kız, çok uyutmayın aç kalmasın kan şekeri düşer derler... Dr...Sevgii

selam kızlar heyecanla geldim ama kimseler kalmamış

KIZIM OLACAK TEYZELERİ

dr kesin dedi inşallah değişmez sonra gönlüme göre verdi allah ne yalan söliimm

hayırlı olsun cnm gözünaydın

Eki Görüntüle 129072

Kızlarr geldim ben doktordan , benim tatlı kızım nasıl güzelmi :)) doktoru çok tatlı bir yüzü var dedi , maşşallah pek güzel dudakları olacak dedi

ayy çok güzel maşallah bende bir an önce böyle görmek istiyorum bebişimi yaaa...

selam kızlar ben geldimm... bugun bebişim içimde resmen halay çekiyor siz ne alemdesiniz

hoşgeldin canım benim sıpa da çok haraketli bugün habire oynuyor içerde

Valla bilmiyorum ya, hiç hissetmiyorum dediğin gibi olacak herhalde...Bu hafta sağlık ocağına gittim kalbini dinledim ya, o zaman işte tamam içimde var diyorum, kontrollerde de zorla uyandırıyoruz ne olacak bunun hali hiç bilmiyorum...
Doğunca bunu kimse de almaz bu tembellikle evde kalır, bana kalır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…