evet öledir benim fındıgımama ben hep diyordum şöle düşün 4-5 yazlarında minik kot bir etek altında çiçekli bi kilotlu çorap saçlarını tepeden bağlamışım kuvurcuk böle dalgalı saçlı poposunu kıvırta kıvırta babacıgım dese sana sarılsa ne güzel olur diyordum gene öle hayal edince ben adamcagınızın gözleri dayanamadı yaşardı :):)
fatmacımmmmmmmmm gozun aydın cnmm maşallah kızına.
yaa ben senden hep erkek beklıodum:):)):)
fatma canım gözün aydın. çok sevindim.
fatma canım gözün aydın. çok sevindim.
selam kızlar ben geldimm... bugun bebişim içimde resmen halay çekiyorsiz ne alemdesiniz
Ohhh, halay çeken bebe...Maşallah...
Biz de iyiyiz, benim bebe de içimde horul horul horluyorr...Adını 100 yıl uyuyan öykü koyacağım bu gidişle...
suzi yok evet gelir ama geçen günde öğleden sonra geldi..suzii nerelerde ya,biliyor musunuz ?
ben bu saatlerde uyku hali yaşıyorum cnm yemekten sonra böyle oluyor.. Sende bir yrleşsen rahatlarsın evet yaa..selam kızlar ben geldim bi bakıp gideyim dedim..
Egecim ben de dün aşırı halsizleştim, şimdi de öyle oldu gözlerim kapanıyor sanki çok halsiz hissediyorum kendimi. Dün evle ilgili hiçbişey yapmadım yattım öyle. Bugün artık bitsin de kurtulayım şu dağınıklıktan..
Elimde de şimdi bi iş var,baya uzun sürüyor, bitse de kurtulsam ben de...
sorma yaa ayağa kalkınca benim bacaklar topallıyor bide şirkette diyorlar yazık o kadar ağırsınki ayakların vücudunu taşıyamıyor:))))))))evet, otur otur...
Bi de sonra birden kalkınca insanın başı dönüyor...
aynen bende hiç dayanamam ıssırırım hemen :)
kuzuuu ben dün akşam birşeyler hisseder gibi oldum. sanki kımıldar gibi ama gazda olabilir ayıramadım. sabahtan beride birşey hissetmiyorum. bekliyorum tekrar olursa kesin bebektir diycem
:))) Koptum ya.Allam Uyuyan Güselimiz gelio desene.Bi doğsunda o bak gör annesi uyutcakmı sizi.Şimdiden depoluyor:90:
yaa şaka maka anne oluyoruz yaaa varya bunu düşündükçe ölecek gibi oluyorum yaa anne oluyoruz vay beeeeeeee
aynen öyle yapıyo bıcırık, kontrollerde de uyuyo, hep uyuyo hep uyuyo...
çocuğun kan şekeri yükselecek içerde uyumaktan...
ben eylüle sürekli söyletiyordum annem de diyordum. Bide uzataarak söylüyor annemmmmmmmmmm diye ölüyorum allahım ozaman
İşte beklediğim cevap bu yaaa...
Hazır olun kızlar yakında benim kızım da beni tekmelicek, burdan ilan edecez cümle aleme....
alemsin kuzu yaaaaaaaaa
koptumm
Sen bilmiyon mu kızım benim kızımın uyuduğunu....
Öyle derler ya, çocuk doğunca çok uyutmayın kan şekeri yükselir diye...Benimki şimdiden uyanmıyo baksana...Zaten çiko yiye yiye ne olacak....
ama çok tatlı olacak kızım teyzesi, çiko gibi....Çikodan vazgeçip onu yiyecem her gün..Uyursa burnunu sıkıp uyandıracağım....
ben eylüle sürekli söyletiyordum annem de diyordum. Bide uzataarak söylüyor annemmmmmmmmmm diye ölüyorum allahım ozaman
selam kızlar heyecanla geldim ama kimseler kalmamış
KIZIM OLACAK TEYZELERİ
dr kesin dedi inşallah değişmez sonra gönlüme göre verdi allah ne yalan söliimm
Eki Görüntüle 129072
Kızlarr geldim ben doktordan , benim tatlı kızım nasıl güzelmi :)) doktoru çok tatlı bir yüzü var dedi , maşşallah pek güzel dudakları olacak dedi
selam kızlar ben geldimm... bugun bebişim içimde resmen halay çekiyorsiz ne alemdesiniz
Canım bence senin kız öle hafif hafif hissettirmek istemiyor sana hareketlerini, güç topluyor içerde, ilk tekmesi öle bir güçlü olcak ki, uçan tekme modunda, sağlam giriş yapmayı bekliyor kızım.. senin kızdan da ancak bu beklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?