çok gzüel maşallah...kızlar pardon işim çıktı cevaplayamadım .
şimdi genel olarak herşeyi normalmiş kzımın 449gram kendisi :)) ama boyunu söylemedi , 4 gün büyük gününe göre , herşeyini göstere göstere ölçtü doktoru rahat yarım saat kızımı izledim , eller sürekli yüzünde çok zorlandık fotoğrafını çekene kadar , zaten cd verdi doktor , orada bol bol izliyorum şimdi.sadece kordonunu boynuna dolamış benim yaramaz kızım , o takip edilecek şimdilik bir tur dolandığı için sorun yok gibi gözüküyor dedi.
Tabi 11kilo aldığım için doktorumdan bir fiske yedimama napıyım bana göre normal yiyiyorum ama kilo alıyorum feci şekilde.neyse dikkat etmeye çalışıcam .
Bir dahaki ay şeker yüklemesi yapılacak.böbreklerinden birini büyük gibi gördü , fakat bebişimin idrar kesesi doluymuş bu nedenle bazen bu şekilde görünebiliyormuş , görseniz sürekli ağzını açıp kapatıyor , su yutuyor dedi doktor ve midesinde su vardı , yutmuş epey dedi doktor.
Güzeldi yani çok mutlu oldum .darısı başınıza...
Kızlar pardon işim çıktı cevaplayamadım .
Şimdi genel olarak herşeyi normalmiş kzımın 449gram kendisi :)) ama boyunu söylemedi , 4 gün büyük gününe göre , herşeyini göstere göstere ölçtü doktoru rahat yarım saat kızımı izledim , eller sürekli yüzünde çok zorlandık fotoğrafını çekene kadar , zaten cd verdi doktor , orada bol bol izliyorum şimdi.Sadece kordonunu boynuna dolamış benim yaramaz kızım , o takip edilecek şimdilik bir tur dolandığı için sorun yok gibi gözüküyor dedi.
Tabi 11kilo aldığım için doktorumdan bir fiske yedimama napıyım bana göre normal yiyiyorum ama kilo alıyorum feci şekilde.Neyse dikkat etmeye çalışıcam .
Bir dahaki ay şeker yüklemesi yapılacak.Böbreklerinden birini büyük gibi gördü , fakat bebişimin idrar kesesi doluymuş bu nedenle bazen bu şekilde görünebiliyormuş , görseniz sürekli ağzını açıp kapatıyor , su yutuyor dedi doktor ve midesinde su vardı , yutmuş epey dedi doktor.
Güzeldi yani çok mutlu oldum .Darısı başınıza...
Kızlar pardon işim çıktı cevaplayamadım .
Şimdi genel olarak herşeyi normalmiş kzımın 449gram kendisi :)) ama boyunu söylemedi , 4 gün büyük gününe göre , herşeyini göstere göstere ölçtü doktoru rahat yarım saat kızımı izledim , eller sürekli yüzünde çok zorlandık fotoğrafını çekene kadar , zaten cd verdi doktor , orada bol bol izliyorum şimdi.Sadece kordonunu boynuna dolamış benim yaramaz kızım , o takip edilecek şimdilik bir tur dolandığı için sorun yok gibi gözüküyor dedi.
Tabi 11kilo aldığım için doktorumdan bir fiske yedimama napıyım bana göre normal yiyiyorum ama kilo alıyorum feci şekilde.Neyse dikkat etmeye çalışıcam .
Bir dahaki ay şeker yüklemesi yapılacak.Böbreklerinden birini büyük gibi gördü , fakat bebişimin idrar kesesi doluymuş bu nedenle bazen bu şekilde görünebiliyormuş , görseniz sürekli ağzını açıp kapatıyor , su yutuyor dedi doktor ve midesinde su vardı , yutmuş epey dedi doktor.
Güzeldi yani çok mutlu oldum .Darısı başınıza...
kuzuuu nerelerdesin sen yaaa büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil 2 hfta sonra gdicem yaa hilmiye söledim kız olacagını adamcagızın gözleri doldu kız babası olucan diyince ne garip b duygu yaaa
selam kızlar ben geldimm... bugun bebişim içimde resmen halay çekiyorsiz ne alemdesiniz
kıslar ben bi dışarı çıkıyorum görüşürüz
maşallah canıma benimde halay değilde daha çok anlkara havası biraz dah ağır..selam kızlar ben geldimm... Bugun bebişim içimde resmen halay çekiyorSiz ne alemdesiniz
sorma ya, müşavir var dikildi tepemize gitmek bilmiyor..hala burda da,ara ara yazabiliyorum...
Ne duygusal kocan var kız, benimkine doktor kız diyince, odun herif iyice bak doktor bey dediydi..
Ohhh, halay çeken bebe...Maşallah...
Biz de iyiyiz, benim bebe de içimde horul horul horluyorr...Adını 100 yıl uyuyan öykü koyacağım bu gidişle...
Kızlar ben fenayım yaa napsam gözlerimi açamıyorum.. Bende kesin şeker var bu saatlerde böyle oluyorumm
yoktur kız, yoruluyorsundur ondan oluyordur...
sorma ya, müşavir var dikildi tepemize gitmek bilmiyor..Hala burda da,ara ara yazabiliyorum...
Ne duygusal kocan var kız, benimkine doktor kız diyince, odun herif iyice bak doktor bey dediydi..
oturmak çok kötü yaa. Ayağa kalkacak halim kalmıyor sonra. şişiyor bacakalrım..
Kızlar ben fenayım yaa napsam gözlerimi açamıyorum.. Bende kesin şeker var bu saatlerde böyle oluyorumm
evet öledir benim fındıgımama ben hep diyordum şöle düşün 4-5 yazlarında minik kot bir etek altında çiçekli bi kilotlu çorap saçlarını tepeden bağlamışım kuvurcuk böle dalgalı saçlı poposunu kıvırta kıvırta babacıgım dese sana sarılsa ne güzel olur diyordum gene öle hayal edince ben adamcagınızın gözleri dayanamadı yaşardı :):)
hepsi iyi hoşta, poposunu kıvırta kıvırta yalnız...
O popoyu ısırıp yemem mi ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?