2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok gzüel maşallah...
Gel şubat gelllllllllll

maşallah maşallah annesi herşeyini görmüşsün ne güzel kesin hissediorsundur artık sen hareketlerini

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin... Allah nazardan saklasin... bende beklicem subatin basinda görücem bebisimi, kiz mi erkek mi o zaman söyleyecek doktor cok heycanliyim.. bende en son gördügümde agzini acip kapatiyordu, ayaklariyla oynuyordu inanilmaz bisey yaaaa...
Bayagi kilo almissin daha henüz 19 haftalik falan galiba... dikkat et bence...ben 17 haftaligim ve sadece 2 kilo aldim... ama bebis iyi ya en önemlisi o aslinda

selam kızlar ben geldimm... bugun bebişim içimde resmen halay çekiyor siz ne alemdesiniz

kuzuuu nerelerdesin sen yaaa büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil 2 hfta sonra gdicem yaa hilmiye söledim kız olacagını adamcagızın gözleri doldu kız babası olucan diyince ne garip b duygu yaaa

sorma ya, müşavir var dikildi tepemize gitmek bilmiyor..Hala burda da,ara ara yazabiliyorum...
Ne duygusal kocan var kız, benimkine doktor kız diyince, odun herif iyice bak doktor bey dediydi..

selam kızlar ben geldimm... Bugun bebişim içimde resmen halay çekiyor Siz ne alemdesiniz
maşallah canıma benimde halay değilde daha çok anlkara havası biraz dah ağır..
Ama oynuyor

sorma ya, müşavir var dikildi tepemize gitmek bilmiyor..hala burda da,ara ara yazabiliyorum...
Ne duygusal kocan var kız, benimkine doktor kız diyince, odun herif iyice bak doktor bey dediydi..

sorma ya, müşavir var dikildi tepemize gitmek bilmiyor..Hala burda da,ara ara yazabiliyorum...

evet öledir benim fındıgım ama ben hep diyordum şöle düşün 4-5 yazlarında minik kot bir etek altında çiçekli bi kilotlu çorap saçlarını tepeden bağlamışım kuvurcuk böle dalgalı saçlı poposunu kıvırta kıvırta babacıgım dese sana sarılsa ne güzel olur diyordum gene öle hayal edince ben adamcagınızın gözleri dayanamadı yaşardı :):)

selam kızlar ben geldim bi bakıp gideyim dedim..

Kızlar ben fenayım yaa napsam gözlerimi açamıyorum.. Bende kesin şeker var bu saatlerde böyle oluyorumm

egecim ben de dün aşırı halsizleştim, şimdi de öyle oldu gözlerim kapanıyor sanki çok halsiz hissediyorum kendimi. dün evle ilgili hiçbişey yapmadım yattım öyle. bugün artık bitsin de kurtulayım şu dağınıklıktan..
elimde de şimdi bi iş var,baya uzun sürüyor, bitse de kurtulsam ben de...

hepsi iyi hoşta, poposunu kıvırta kıvırta yalnız...
O popoyu ısırıp yemem mi ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…