nerdesin kız sen yoksuncanım bence senin kız öle hafif hafif hissettirmek istemiyor sana hareketlerini, güç topluyor içerde, ilk tekmesi öle bir güçlü olcak ki, uçan tekme modunda, sağlam giriş yapmayı bekliyor kızım.. Senin kızdan da ancak bu beklenir.
ya biz nasıl vakit geçircez ya daha 4 ay varrrrsen bilmiyon mu kızım benim kızımın uyuduğunu....
öyle derler ya, çocuk doğunca çok uyutmayın kan şekeri yükselir diye...benimki şimdiden uyanmıyo baksana...zaten çiko yiye yiye ne olacak....
Ama çok tatlı olacak kızım teyzesi, çiko gibi....çikodan vazgeçip onu yiyecem her gün..uyursa burnunu sıkıp uyandıracağım....
yaa ne güzeldir ama varyaaa offffff
Kız o öyle değil kız, çok uyutmayın aç kalmasın kan şekeri düşer derler... Dr...Sevgii
ya biz nasıl vakit geçircez ya daha 4 ay varrrr
Aynen öyle yapıyo bıcırık, kontrollerde de uyuyo, hep uyuyo hep uyuyo...
Çocuğun kan şekeri yükselecek içerde uyumaktan...
valla bilmiyorum ya, hiç hissetmiyorum dediğin gibi olacak herhalde...bu hafta sağlık ocağına gittim kalbini dinledim ya, o zaman işte tamam içimde var diyorum, kontrollerde de zorla uyandırıyoruz ne olacak bunun hali hiç bilmiyorum...
Doğunca bunu kimse de almaz bu tembellikle evde kalır, bana kalır..
Aynen öyle yapıyo bıcırık, kontrollerde de uyuyo, hep uyuyo hep uyuyo...
Çocuğun kan şekeri yükselecek içerde uyumaktan...
nerdesin kız sen yoksun
ya biz nasıl vakit geçircez ya daha 4 ay varrrr
Ay kıyamam ben ona be kendisi şeker onun zaten,uykucu lolipop.Benimkide hep bacak bacak üstüne atıyor modda,bi hareketler bi şipiteller.Doktor diyor kontes geliyor size pek keyifçi bu diye.Bide tam ultrason sırasında löp diye minicik elini karnıma dayıyor,sanki doktorun karnımda gezdirdiği ultrason aletine cevap veriyor. Artık oda bi çeşit selammı bi '' çak bi beşlik moruk''modu mu neyse :) ahh şu yeni nesillll
söyleye söyleye olacağı o zaten. 9 ay boyunca vermem kızımı tembel kızım evde kalcak kızım dersen 40 kere demiş olursun
ay kıyamam ben ona be kendisi şeker onun zaten,uykucu lolipop.benimkide hep bacak bacak üstüne atıyor modda,bi hareketler bi şipiteller.doktor diyor kontes geliyor size pek keyifçi bu diye.bide tam ultrason sırasında löp diye minicik elini karnıma dayıyor,sanki doktorun karnımda gezdirdiği ultrason aletine cevap veriyor. Artık oda bi çeşit selammı bi '' çak bi beşlik moruk''modu mu neyse :) ahh şu yeni nesillll
maşallah ya ne güzel kolay bir bebekmiş. Benim kızımda duru olcakk odamı kolay bebiş olcak.. Ablasıda zor değildi maşallahkuzucum senin kız da benim kız gibi uykucu olacak desene:) kilo kilo tatlı yesemde kıpırdamazdı arada bir iki döner tekrar uyurdu:) nstde falan hep haraketsiz çıkardı.. Doğduğu gün görmeye gelenler mıncıklıyolardı uyansında yüzünü görelim diye.. Hala da uykucu 12-13 saat deliksiz uyur gece..
kuzucum senin kız da benim kız gibi uykucu olacak desene:) kilo kilo tatlı yesemde kıpırdamazdı arada bir iki döner tekrar uyurdu:) nstde falan hep haraketsiz çıkardı.. doğduğu gün görmeye gelenler mıncıklıyolardı uyansında yüzünü görelim diye.. hala da uykucu 12-13 saat deliksiz uyur gece..
kuzucum senin kız da benim kız gibi uykucu olacak desene:) kilo kilo tatlı yesemde kıpırdamazdı arada bir iki döner tekrar uyurdu:) nstde falan hep haraketsiz çıkardı.. doğduğu gün görmeye gelenler mıncıklıyolardı uyansında yüzünü görelim diye.. hala da uykucu 12-13 saat deliksiz uyur gece..
turşuuuuuuuuuuuuuuuuu deme yandın sen kuzu canım turşu çekti..benimki 40 ı zaten geçti ....sen tuzu ayarla tuzu...teyze olarak turşusunun tuzu senden,söz verdin..
evdeyimde yine kendimi mutfağa verdim, bir arada komşum uğradı çaya.. Yemek yaptım kızlarıma..
kızlar sigortamı yapmadı burası deneme 3 ay demezlermı sınır oldum ya sigortasız eleman calıştran yerı nasıl nereye şikayet etmek lazım edersem benım ettiğimi anlarlarmı anlamamalılar çünkü kaynım fıtnes hocası burada ne yapmalıyımmm
sen merak etme en kralı bıle doğunca uslu olsa 40dan sonra cosuyo dua etde 40 na kadar viyaklasın yoksa benım ılk kızımdakı gıbı cekersın vallaBi doğsa ben onu uyutmam da, şimdi içerde bişey yapamıyorum...
Bunun babası da böyle kız, tembel...Geceleri hep bi rahat bırak da uyuyayım der, sabah ben kakarım kahvalıyı hazırlarım evi bile tozunu alırım, herif hala uyuyo olur...Ne olacak bu da babası kılıklı....
Gerçi gece deliksiz uyusa bana kar da, bu sefer de o zaman üzülürüm, herkesin bebeler uyanıyo benimki niye uyuyor diye...
Bi doğsa ben onu uyutmam da, şimdi içerde bişey yapamıyorum...
Bunun babası da böyle kız, tembel...Geceleri hep bi rahat bırak da uyuyayım der, sabah ben kakarım kahvalıyı hazırlarım evi bile tozunu alırım, herif hala uyuyo olur...Ne olacak bu da babası kılıklı....
Gerçi gece deliksiz uyusa bana kar da, bu sefer de o zaman üzülürüm, herkesin bebeler uyanıyo benimki niye uyuyor diye...
bi doğsa ben onu uyutmam da, şimdi içerde bişey yapamıyorum...
Bunun babası da böyle kız, tembel...geceleri hep bi rahat bırak da uyuyayım der, sabah ben kakarım kahvalıyı hazırlarım evi bile tozunu alırım, herif hala uyuyo olur...ne olacak bu da babası kılıklı....
kızlar sigortamı yapmadı burası deneme 3 ay demezlermı sınır oldum ya sigortasız eleman calıştran yerı nasıl nereye şikayet etmek lazım edersem benım ettiğimi anlarlarmı anlamamalılar çünkü kaynım fıtnes hocası burada ne yapmalıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?