2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nerdesin kız sen yoksun

ya biz nasıl vakit geçircez ya daha 4 ay varrrr

Aynen öyle yapıyo bıcırık, kontrollerde de uyuyo, hep uyuyo hep uyuyo...
Çocuğun kan şekeri yükselecek içerde uyumaktan...

Ay kıyamam ben ona be kendisi şeker onun zaten,uykucu lolipop.Benimkide hep bacak bacak üstüne atıyor modda,bi hareketler bi şipiteller.Doktor diyor kontes geliyor size pek keyifçi bu diye.Bide tam ultrason sırasında löp diye minicik elini karnıma dayıyor,sanki doktorun karnımda gezdirdiği ultrason aletine cevap veriyor. Artık oda bi çeşit selammı bi '' çak bi beşlik moruk''modu mu neyse :) ahh şu yeni nesillll

söyleye söyleye olacağı o zaten. 9 ay boyunca vermem kızımı tembel kızım evde kalcak kızım dersen 40 kere demiş olursun

Aynen öyle yapıyo bıcırık, kontrollerde de uyuyo, hep uyuyo hep uyuyo...
Çocuğun kan şekeri yükselecek içerde uyumaktan...

kuzucum senin kız da benim kız gibi uykucu olacak desene:) kilo kilo tatlı yesemde kıpırdamazdı arada bir iki döner tekrar uyurdu:) nstde falan hep haraketsiz çıkardı.. doğduğu gün görmeye gelenler mıncıklıyolardı uyansında yüzünü görelim diye.. hala da uykucu 12-13 saat deliksiz uyur gece..

Aaaa, bak o tepki benim zillide de var..Uyuyo oluyo hep, doktorum ultrasonu hızlıca bastırıp uyndırıyo, sonra bacağına bakarken bacağını tekmeliyo, eline bakarken elini kaldırıyo, kafatasına bakarken ağzını açıp kapatıyo....Rahatsız oluyolar herhalde.
Kesin o da bize kızıyo " leyyynnn, bi rahat bırakmadınız,ağız tadıyla bi uyutmadınız beni" diye...

kızlar sigortamı yapmadı burası deneme 3 ay demezlermı sınır oldum ya sigortasız eleman calıştran yerı nasıl nereye şikayet etmek lazım edersem benım ettiğimi anlarlarmı anlamamalılar çünkü kaynım fıtnes hocası burada ne yapmalıyımmm

Fazla yeni yalnız ham daha

maşallah ya ne güzel kolay bir bebekmiş. Benim kızımda duru olcakk odamı kolay bebiş olcak.. Ablasıda zor değildi maşallah

Ay canım aynı benim kzıı tarif ettin, benimkide 22.haftada falan hissetmiştim hareketlerini. gündüz hep uyurdu, gece ben uyurken kıpır kıpırdı ama. Gerçekten de hala uykuya çok düşkün.. Çok uyuyordu bebekkende.. rahat eder kuzu valla..

Bi doğsa ben onu uyutmam da, şimdi içerde bişey yapamıyorum...
Bunun babası da böyle kız, tembel...Geceleri hep bi rahat bırak da uyuyayım der, sabah ben kakarım kahvalıyı hazırlarım evi bile tozunu alırım, herif hala uyuyo olur...Ne olacak bu da babası kılıklı....
Gerçi gece deliksiz uyusa bana kar da, bu sefer de o zaman üzülürüm, herkesin bebeler uyanıyo benimki niye uyuyor diye...

benimki 40 ı zaten geçti ....sen tuzu ayarla tuzu...teyze olarak turşusunun tuzu senden,söz verdin..
turşuuuuuuuuuuuuuuuuu deme yandın sen kuzu canım turşu çekti..
Hemde lahana kütür kütür. ımmmmmmmmmmm

evdeyimde yine kendimi mutfağa verdim, bir arada komşum uğradı çaya.. Yemek yaptım kızlarıma..

ohhh mis gibbbiii kim bilir neler sonrada kilo alıyorum de..deme yada sen almadın fazla

Sigortaya gideceksin, dilekçe vericeksin..Tabi senin verdiğini bilirler..
Telefon et kız, bulunduğunuz ilin müdürlüğüne..Denetime gelin de, sigortasız eleman çalıştırıyorlar de, o zaman nerden bilecekler telefon edenin sen olduğunu......

sen merak etme en kralı bıle doğunca uslu olsa 40dan sonra cosuyo dua etde 40 na kadar viyaklasın yoksa benım ılk kızımdakı gıbı cekersın valla

benim kız eve geldik ilk 20 gün şaşırdı uykusunu sonra bir düzene girdi, akşam 8- sabah 8 uyurdu. ben aç kalmasın diye kaldırırdım emzirmek için yine de uyanmazdı da uyurken emerdi.. Ay çok tatlıydı yaaa

yok yok ozaman demezsin uyusun dersin aman bi uyusada azcık bi bende otursam dersi,n

bölge çalışma müdürlüğüne dilekçe verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…