Kızlar Günaydın ,
O kayma hissi sırtını karnımıza sürttüğü için oluyormuş , dün doktorum öyle söyledi , elleri yada ayakları değil dedi sırtını sürtüyor dönerken dedi :))
kız ben mahidevrana üzülüyorum hürrem yılan geliyor bana.. Kadın kocasını kaybetmek ister mi hürrem hırs yaptı sülümanı kaptı bide ona güvenerek herşeyi rahatça yapıyor. Ben mahidevrana acıyorumm.
Kızlar Günaydın ,
O kayma hissi sırtını karnımıza sürttüğü için oluyormuş , dün doktorum öyle söyledi , elleri yada ayakları değil dedi sırtını sürtüyor dönerken dedi :))
Bissürü yeni topik açılmış aaaa şaşırdım valla :)
Göbüşümü koydum hadi bakın.
günaydın herkeseeeeeee
bugün çok uykusuzumm...gerçi ben hergün uykusuzum ama bugün bi ağırlık var üzerimde, daha ayılamadım...
keşke koceme ikramiye felan çıksa da işi bugün bıraksamöyle yüksek bi meblağ da istemem, ev alacak, biraz da üstüne kalacak kadar olsun yeter....
şaka bi yana bugünümüze şükürler olsun...benim kız kuzu uyuyo galiba sabah dayağımı daha yemedim
Selam kizlar,
Kismetse ben de 2011 haziranda alacagim bebeisi kucagima. Sat 20 eylul, 17 haftalik hamileyim. Bebegimiz yuzde 75 kizmis. Dun ilk defa minicik tekmeler hissettim bariz olarak. Ama bugun tik yok. Bu haftaya dek son 3 haftadir minik kipirtilar oluyordu ama emin degildim. Dunku kesinid artikama bugun yine hiic ses seda yok. Benim bir oglum var, onun tekmelerini hala cok ozluyorum, bu biraz tembel sanki. Oglum ayni haftalarda coktan kipir kipirdi. Ya bu cok tembel ya da korkuyorum bazen acaba bir sorun mu var diye. Her akintida tuvaletteyim, insallah saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.
Bu arada 32 yasindayim ve yurtdisinda yasiyorum.
GÜNAYDIN Paşaların ve hatunların anneleriiii
Oykum cok tesekkur ederimCanım hayırlı olsun benimde 8 yaşında bir kızım var bu ikinci ama merak etme kızlar biraz daha tembel oluyor, erkeklerin hareketleri daha çabuk hissediliyormuş. Hayırlı olsun şimdiden..
ayy anasına sırtını dayamış yavrucak demekkk kıyamam ben onaa ozman benimki baya bi dönüyor ya.Kızlar Günaydın ,
günaydın herkeseeeeeee
bugün çok uykusuzumm...gerçi ben hergün uykusuzum ama bugün bi ağırlık var üzerimde, daha ayılamadım...
keşke koceme ikramiye felan çıksa da işi bugün bıraksamöyle yüksek bi meblağ da istemem, ev alacak, biraz da üstüne kalacak kadar olsun yeter....
şaka bi yana bugünümüze şükürler olsun...benim kız kuzu uyuyo galiba sabah dayağımı daha yemedim
Ayyy sabah sabah ağlattınız beni yaaaa.....
Bebeğinize duygusal şeyler yazmayın bakiiiim.
Kim yazmış kız, dur bende bakayım müşavir geldi yinee bakamıyorum sık sık...
Günaydın canım..Nasılsın bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?