2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Günaydın ,

O kayma hissi sırtını karnımıza sürttüğü için oluyormuş , dün doktorum öyle söyledi , elleri yada ayakları değil dedi sırtını sürtüyor dönerken dedi :))

o minicik sırtını yerim ben yerim ben sürtsün anacıgına

Bende üzülüyorum mahidevrana. Ama yaptığı hareketler çok aptalca. Süleymanı daha da uzaklaştırıyor kendinden. Daha akıllı davranması lazım. Çocuk gibi zırlıyor sürekli.

Kızlar Günaydın ,

O kayma hissi sırtını karnımıza sürttüğü için oluyormuş , dün doktorum öyle söyledi , elleri yada ayakları değil dedi sırtını sürtüyor dönerken dedi :))

Günaydın :)
Ayy ne güzel demek sırtını sürtüyor :)))))

günaydın herkeseeeeeee
bugün çok uykusuzumm...gerçi ben hergün uykusuzum ama bugün bi ağırlık var üzerimde, daha ayılamadım...
keşke koceme ikramiye felan çıksa da işi bugün bıraksam öyle yüksek bi meblağ da istemem, ev alacak, biraz da üstüne kalacak kadar olsun yeter....
şaka bi yana bugünümüze şükürler olsun...benim kız kuzu uyuyo galiba sabah dayağımı daha yemedim

günaydın sanada bende uykusuzum baş ağrısındann ve sürekli wc kalkmaktan uyuyamadım gözlerim şişti ve şuanda yanıyo yaa ufff

Canım hayırlı olsun benimde 8 yaşında bir kızım var bu ikinci ama merak etme kızlar biraz daha tembel oluyor, erkeklerin hareketleri daha çabuk hissediliyormuş. Hayırlı olsun şimdiden..

Canım hayırlı olsun benimde 8 yaşında bir kızım var bu ikinci ama merak etme kızlar biraz daha tembel oluyor, erkeklerin hareketleri daha çabuk hissediliyormuş. Hayırlı olsun şimdiden..
Oykum cok tesekkur ederim Annem ve anneannemle konusmustum iki gun once, daha hareketlerini hisstemiyorum deyince birbirlerine baktilar, gec kalmamis mi anne diye sordu annem anneanneme. Ben de killandim :) Gece gunduz aklim karnimda. Kocam bile bekliyor basladi mi baslamadi mi diye. Ben kocalara aciyorum. Dis kapinin dis mandali gibiler :) Kucaklarina gelene dek disaridan bakmakla idare ediyorlar

Kızlar Günaydın ,

ayy anasına sırtını dayamış yavrucak demekkk kıyamam ben onaa ozman benimki baya bi dönüyor ya.

GÜNAYDIN Paşaların ve hatunların anneleriiii

ne güzel bir günaydın o öyleee sanada günaydın canımm

Günaydın canım...
O ikramiye bize de çıksa iyi olacak valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…