2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mehvettiniz beni yaaaaaaa yazmıycam bişey oraya deli gibi hönkürdüm burda millet diyor ne gördün habelerde ağlıyorsunn

kızlar mehvettiniz beni yaaaaaaa yazmıycam bişey oraya deli gibi hönkürdüm burda millet diyor ne gördün habelerde ağlıyorsunn

Ayy canım benim. Kıyamam sana.
Ben de tutamadım kendimi.
Salya sümük ağladım.
Topiği açan arkadaşı tebrik ediyorum.

ne güzel bir günaydın o öyleee sanada günaydın canımm

nasılsın?[/QUOTE]

iyidim ama iğer topiğe bakınca zırlamaya başladım. sen neden uyksuuzsunnn. bende işe gelmek istemiyorum ama ne kadar çalışırsam sonrası için daha çok bebeişime kalırım o yüzden bekliyorumm..

Sen ağlama sakın :)
Duygulandım çok.
Odadakileri hiç takmadım valla ağladım gitti.

Canım ağlamayın ya, ben okumadım yazmadımda hiç duygusal değilim ben ya, nasıl balık burcuysam anlamadım.. Bu arada fmg göbeğine baktım canım çok şeker ama çok kilolu çıkmamışsın.. nasıl gidiyor kilo durumu, dikkat ediyorsun değil mi hala.. işe yaramış bence

Fatma kızın mı olacak aaaaa şaşırdım.
erkektir diyordum ben valla. Hadi gözünaydın canım.

‎aY BUNU OKUYUN KIZLAR ÇOK HOŞUMA GİTTİ..

30 Yaşından sonra kadın...
Andy Rooney der ki...
" Yaşım ilerledikçe, en çok otuz yaşını aşmış bayanlara değ...er vermeye başladım."
İşte bunun sebeplerinden bir kaçı:
Otuz yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp "ne düşünüyorsun?" diye sormaz...
Umurunda degildir çünkü ne düşündüğünüz.

Otuzunu aşmış bir kadın TV deki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene TV 'nin karşısında yanınızda oturmaz.......
Yapmak istediği bir şeyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.

Otuz yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir...
Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini, ve kimden istediğini bilir.

Otuzunu asmış cok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkinda ne düşündüğünüzü önemser.

Otuz yaş üstü kadın coğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymustur.
Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey bir başka mız mız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.

Otuzunu aşmış kadın, ağırbaşlıdır.Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa
kavga etmesi cok nadirdir...
Ha tabi hakettiyseniz, size vururken de hic tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak...

Otuzunu asmış kadın övgüler yağdırmakta cok bonkördür, çoğu hak edilmemis bile olsa...
cünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.

Otuzunu asmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir...
Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.

Otuz yaşın üstündeki kadın sizin onun arkadaşına ilgi duymanızı hiç sallamaz..... arkadaşının onun aldatmayacağını bilir.

Kadınlar yasları ilerledikce medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza Hiç gerek yoktur... Onlar her haltınızı bilirler.

Otuz yaşını aşmış bir kadın Kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona cok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir. Çiğ durur...

Otuz üstü kadınlar açıksözlü, doğrucu ve dürüsttürler... Onun icin ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur...
Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir...
Eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.Devamını Gör
Ekleyen: <3 NEDENSE SUSTUM <3

Fatma kızın mı olacak aaaaa şaşırdım.
erkektir diyordum ben valla. Hadi gözünaydın canım.

dr büyük ihtimalle kız dedi ama 2 hafta sonra kesinleşir herhalde bi daha gidicem .. sağolasın canım benm

iyidim ama iğer topiğe bakınca zırlamaya başladım. sen neden uyksuuzsunnn. bende işe gelmek istemiyorum ama ne kadar çalışırsam sonrası için daha çok bebeişime kalırım o yüzden bekliyorumm..[/QUOTE]

Ne bilim ya bu aralar uykuya kanamıyorum, ki uykuyada düşkün değilimdir.Bide sabah sabah sıcakcık yataktan kalkıp gelmek bi zor oluyo kiiii

Bu arada hangi topik bu bahsettiğiniz?

Tamam ağlamıycam artık :)
Dikkat etmeye başladığımdan beri kilo almıyorum. Karnım büyüyor sadece.
Bilmiyorum inşallah işe yaramıştır. Bakalım yarın doktorum ne diyecek.

iyidim ama iğer topiğe bakınca zırlamaya başladım. sen neden uyksuuzsunnn. bende işe gelmek istemiyorum ama ne kadar çalışırsam sonrası için daha çok bebeişime kalırım o yüzden bekliyorumm..[/QUOTE]

Ne bilim ya bu aralar uykuya kanamıyorum, ki uykuyada düşkün değilimdir.Bide sabah sabah sıcakcık yataktan kalkıp gelmek bi zor oluyo kiiii
sen Doğumdan sonra çalışmaya devam edecekmisin?

Bu arada hangi topik bu bahsettiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…