2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyidim ama iğer topiğe bakınca zırlamaya başladım. sen neden uyksuuzsunnn. bende işe gelmek istemiyorum ama ne kadar çalışırsam sonrası için daha çok bebeişime kalırım o yüzden bekliyorumm..

Ne bilim ya bu aralar uykuya kanamıyorum, ki uykuyada düşkün değilimdir.Bide sabah sabah sıcakcık yataktan kalkıp gelmek bi zor oluyo kiiii
sen Doğumdan sonra çalışmaya devam edecekmisin?

Bu arada hangi topik bu bahsettiğiniz?[/QUOTE]
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...inize-soylemek-istersiniz-2.html#post17226281
canım burası

Tamam ağlamıycam artık :)
Dikkat etmeye başladığımdan beri kilo almıyorum. Karnım büyüyor sadece.
Bilmiyorum inşallah işe yaramıştır. Bakalım yarın doktorum ne diyecek.

ben bu aralar iştahlandım ya, bende rejim falan mı yapsam çok alırım diye korkuyorum.. Sen neler yapıyorsun peki,, sık sık mı yiyorsun..

fmg kocaman olmuşsun yaa hem arkadan hem önden maşallah:)))))))))) çok tatlı ama

baktım cnm yazdım ama geçmiş arada herhalde çok güzel olmuşsun yakışmış hamilelik annelik:))arkadanda çıkıyor fazlalıklar ama orasıda genişlemiş:) kız olduğu baya bi belli

Ayy şimdi gördüm canım. Kaçırmışım arada.
Evet popo o biçim büyüdü. Normalde dümdüzdür kalçam. Jeniffer Lopezi solladım valla :))))))))
göbeğimden, popomdan tutup iki yana çekmişsin gibi duruyor :)

iyidim ama iğer topiğe bakınca zırlamaya başladım. sen neden uyksuuzsunnn. bende işe gelmek istemiyorum ama ne kadar çalışırsam sonrası için daha çok bebeişime kalırım o yüzden bekliyorumm..

Ne bilim ya bu aralar uykuya kanamıyorum, ki uykuyada düşkün değilimdir.Bide sabah sabah sıcakcık yataktan kalkıp gelmek bi zor oluyo kiiii

Bu arada hangi topik bu bahsettiğiniz?[/QUOTE]
2011 haziren anneleri bebeğinize bugun ne söylemek istersiniz topiği

fmg sen yarın kontrole gidicen demi ay ne güzel ya.bende istiyorum bende bendeee

kız fatma sende de ne laflar varmş edebiyatçı olman gerekirmiş halbuki.:) çok güzel yazmışsın çok beyendim.

ya yok yaa
çok tatlı duruyor allahtan boy var sende ben dibe vurdum kıçı yere yakın olandanım yani..

Ben de haftaya cuma gidicem....Randevumu aldım....Sabırsızlanıyorum.....

bende senden bir hafta sonra.başladık kontrollere herhafta kontrol var artıkın..

ya yok yaa
çok tatlı duruyor allahtan boy var sende ben dibe vurdum kıçı yere yakın olandanım yani..

Ben de haftaya cuma gidicem....Randevumu aldım....Sabırsızlanıyorum.....

bende senden bir hafta sonra.başladık kontrollere herhafta kontrol var artıkın..

fmg yarın güzel haberler ver bize:)))))

birce ne yapıyor acaba yaa . 3 hafta kalıcam diyordu.. inşallah iyidir. özledim cadıyı

ya yok yaa

bende haftaya gitçem kızlar... çok heyecanlıyım bende... 2 hafta sonrada ayrıntılıya gircem.. bu aralar çok sık gitçem bende süper..

birce ne yapıyor acaba yaa . 3 hafta kalıcam diyordu.. inşallah iyidir. özledim cadıyı

Kız birce dedin aklıma geldi, dün akşam sevibade girdi..Diyordun ya girmiyor diyee..Ama okudu çıktı sanırım fazla durmadı....
Suzii dün de gelmedi ama..

bende haftaya gitçem kızlar... çok heyecanlıyım bende... 2 hafta sonrada ayrıntılıya gircem.. bu aralar çok sık gitçem bende süper..

çok sık gidince seviniyor insan. bi gör bidaha 1 ay sonra off çok uzn oluyor.. doğuralım hemenn vakit geçsin bi an önce hayırlısı ile..

ben bu aralar iştahlandım ya, bende rejim falan mı yapsam çok alırım diye korkuyorum.. Sen neler yapıyorsun peki,, sık sık mı yiyorsun..

Canım bence yapma rejim falan. Ne gerek var. Doktorum söylemese ben hayattta yapmazdım.
Bak keyfine boşver tadını çıkar.

fmg sen yarın kontrole gidicen demi ay ne güzel ya.bende istiyorum bende bendeee

Evet kızlar yarın sabah randevum var. Geç gelirim merak etmeyin.

ya yok yaa

Daha hamile olduğumu öğrenmeden kızlar senin popon büyüdü demeye başladı bana biliomusun.
:)))))) Dışa doğru birden aşırı büyüdü popom. Annemde ilk popomdan anladı sen hamilesin dedi. Çok ilginç yaaa.

İnşallah canım güzel haberlerle gelirim.
Ya seldadan hala haber yok dimi?

Kız birce dedin aklıma geldi, dün akşam sevibade girdi..Diyordun ya girmiyor diyee..Ama okudu çıktı sanırım fazla durmadı....
Suzii dün de gelmedi ama..

selda ya baktım bende 16 ocakta saat 11 de girmiş . bence onun başına bişey geldi yazamıyor belki.. artık umudum kalmadı çünkü..
suzinn işi olmuş olabilir. biraz dahh bekleyelim girmezse merak edriz:))))

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bu sabah
daha yeni kalktım sayılır uyandım ama yataktan çıkmak gelmedi bi türlü
çalışanlara nispet gibi olacak ama neyse
geçmişe bakıp gelicem

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bu sabah
daha yeni kalktım sayılır uyandım ama yataktan çıkmak gelmedi bi türlü
çalışanlara nispet gibi olacak ama neyse
geçmişe bakıp gelicem

Günaydın canım.
Ahhhh Ahhhhh derin iç çekiyorum valla. hasretim sabah uykusuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…