iyidim ama iğer topiğe bakınca zırlamaya başladım. sen neden uyksuuzsunnn. bende işe gelmek istemiyorum ama ne kadar çalışırsam sonrası için daha çok bebeişime kalırım o yüzden bekliyorumm..
Tamam ağlamıycam artık :)
Dikkat etmeye başladığımdan beri kilo almıyorum. Karnım büyüyor sadece.
Bilmiyorum inşallah işe yaramıştır. Bakalım yarın doktorum ne diyecek.
fmg kocaman olmuşsun yaa hem arkadan hem önden maşallah:))))))))))çok tatlı ama
baktım cnm yazdım ama geçmiş arada herhalde çok güzel olmuşsun yakışmış hamilelik annelik:))arkadanda çıkıyor fazlalıklar ama orasıda genişlemiş:) kız olduğu baya bi belli
iyidim ama iğer topiğe bakınca zırlamaya başladım. sen neden uyksuuzsunnn. bende işe gelmek istemiyorum ama ne kadar çalışırsam sonrası için daha çok bebeişime kalırım o yüzden bekliyorumm..
kız fatma sende de ne laflar varmş edebiyatçı olman gerekirmiş halbuki.:) çok güzel yazmışsın çok beyendim.
ya yok yaaAyy şimdi gördüm canım. Kaçırmışım arada.
Evet popo o biçim büyüdü. Normalde dümdüzdür kalçam. Jeniffer Lopezi solladım valla :))))))))
göbeğimden, popomdan tutup iki yana çekmişsin gibi duruyor :)
Ben de haftaya cuma gidicem....Randevumu aldım....Sabırsızlanıyorum.....
ya yok yaaAyy şimdi gördüm canım. Kaçırmışım arada.
Evet popo o biçim büyüdü. Normalde dümdüzdür kalçam. Jeniffer Lopezi solladım valla :))))))))
göbeğimden, popomdan tutup iki yana çekmişsin gibi duruyor :)
Ben de haftaya cuma gidicem....Randevumu aldım....Sabırsızlanıyorum.....
bende senden bir hafta sonra.başladık kontrollere herhafta kontrol var artıkın..
ya yok yaa
çok tatlı duruyor allahtan boy var sende ben dibe vurdum kıçı yere yakın olandanım yani..
bende senden bir hafta sonra.başladık kontrollere herhafta kontrol var artıkın..
fmg yarın güzel haberler ver bize:)))))
birce ne yapıyor acaba yaa . 3 hafta kalıcam diyordu.. inşallah iyidir. özledim cadıyı
bende haftaya gitçem kızlar... çok heyecanlıyım bende... 2 hafta sonrada ayrıntılıya gircem.. bu aralar çok sık gitçem bende süper..
ben bu aralar iştahlandım ya, bende rejim falan mı yapsam çok alırım diye korkuyorum.. Sen neler yapıyorsun peki,, sık sık mı yiyorsun..
fmg sen yarın kontrole gidicen demi ay ne güzel ya.bende istiyorum bende bendeee
ya yok yaa
çok tatlı duruyor allahtan boy var sende ben dibe vurdum kıçı yere yakın olandanım yani..
fmg yarın güzel haberler ver bize:)))))
birce ne yapıyor acaba yaa . 3 hafta kalıcam diyordu.. inşallah iyidir. özledim cadıyı
Kız birce dedin aklıma geldi, dün akşam sevibade girdi..Diyordun ya girmiyor diyee..Ama okudu çıktı sanırım fazla durmadı....
Suzii dün de gelmedi ama..
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bu sabah
daha yeni kalktım sayılır uyandım ama yataktan çıkmak gelmedi bi türlü
çalışanlara nispet gibi olacak ama neyse
geçmişe bakıp gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?