2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya, hepimiz yaşıyoruz aynı sıkıntıları, ay dediğin hemen geliyor...Alahtan ben akrabamın evindeyim de 300 kira ödüyorum, daha çoğunu zaten mümkün değil ödeyemezdim...İnşallah olur,şartlar da uygunmuş...Ev evdir, dediğin gibi satılır da, devredilir de gitmek zorunda kalırsanız eğer...İnşallah oolur canım...Çok sevindim şimdiden, güne güzel bir haberle başladık...

Canım büyük ihtimal kesindir artık, çünkü 17. haftadan önce erkek olsa mutlaka görülür diyor doktorum...Sen minnoşu kızım diye sevmeye devam et,eminim onun da hoşuna gidiyordur..

diyorum yaaaa kızım falan diyorum am hani diyorum erkekse çogunun dengesi şaşacak

Sabah sabah anlatma uleyynnn, psikopata bağlıcam bakkk....Biz hareket etmiyo diye biyerlerimizi yırtıyoz, hatun hergün kıpır kıpır diyo....
Desene ana kuzusu yetiştiriyon sen, yazık hilmiyeee...
Benim herif gibi o da diyor mu kız, bu 1 di 2 olacak yandım ben diye...

Kızlar benim minik kızımda dün ablası elini koyduğunda oynadı, çok şekerdi. Biz kızımla yüzyüze bakıştık, onunda çok hoşuna gittti. Anne tık etti resmen diyor. Artık çok güçlendi benim bebiş herhalde..

günaydın bayanlarrr biz geldikk

fatmacım çok güzel bir haber hayırlı olsun inşallah güzel bir ev alırsın. bebeişlerimiz uğurlu gelsin bakalım...

evt canım yaa eve temmuzda girdik eve düşün şuana kadr 4000 tl para vermişiz kömür parsınızda sayarsak 5500 tl vermiş luyoruz

günaydın cnm ay yesinler onu benim eylülde hissetti geçen bi garip oldu cocuk:)))

Günaydın oykum..
Ne güzel ya, artık hepsi de oynaşmaya başladı.... Ablasının da çok hoşuna gitmiştir...Canım benim ya..

sende hissedicen kuzu daha bak o zaman görücem senide:):):):)
günaydın bayanlarrr biz geldikk
fatmacım çok güzel bir haber hayırlı olsun inşallah güzel bir ev alırsın. bebeişlerimiz uğurlu gelsin bakalım...

hoşgeldinzi efendiiiiiiiiiimmm...amin amin inş.

Selam kizlar,
Kismetse ben de 2011 haziranda alacagim bebeisi kucagima. Sat 20 eylul, 17 haftalik hamileyim. Bebegimiz yuzde 75 kizmis. Dun ilk defa minicik tekmeler hissettim bariz olarak. Ama bugun tik yok. Bu haftaya dek son 3 haftadir minik kipirtilar oluyordu ama emin degildim. Dunku kesinid artikama bugun yine hiic ses seda yok. Benim bir oglum var, onun tekmelerini hala cok ozluyorum, bu biraz tembel sanki. Oglum ayni haftalarda coktan kipir kipirdi. Ya bu cok tembel ya da korkuyorum bazen acaba bir sorun mu var diye. Her akintida tuvaletteyim, insallah saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.
Bu arada 32 yasindayim ve yurtdisinda yasiyorum.

Hoşgeldin canım aramıza...kızlar biraz daha tembel oluyormuş ama, bak hissetmişsin..Hem de 17 haftalıksın, 20 haftalık olup hissetmeyenler var aramızda...Örnek : Ben...

aramıza hoşgeldiiinnnnn bebiklerin hayırlı ugurlu olsun

Hosbulduk, tesekkur ederim bu sicak karsilama icin
Ilk sayfaya donup baktim da, ne kadar cok hamis varmis. Bakalim haziranda kiz mi yoksa erkek mi daha cok olacak.
Bizim sulalede kiz cok az. Son nesil daha beter. Kiz kardesimin oglu var, benim ilk oglan ve kardesimin gorumcesinin oglu var. Kiz deyince millet deli oldu. Insallah sorunsuzca aliriz hepimiz de. Bos vakitlerimde forumlara takiliyorum, uzucu seyleri okuyunca kahrolup agliyorum. Bu sefer kendimde sorun aramaya basliyorum ya birsey olursa diye. Bu huyumu birakmam lazim.

Oglusa hamileyken cikolata yedikten biraz sonra icerden tepinmeye baslardi benimki. Bu kiz sevmiyor galiba. Hic tepki yok. Ultrasonlarda da omuz bukup gerdan kiriyor anca. Oglum neredeyse cit kale mac yapardi icerde. Hakikaten kizlar tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…