toki den başka bi yerden alamazdık zaten kredi de çekemezdik zaten 18000 kredi çekmiştik onu ödüyoruz şuanki eve 500 kira + 70 aidat verince ağır geliyo normalde 3 yıl burda ikamet şartı arıyorlardı ama fazla talep olmayınca o şartı kaldırmışlar..9000 peşin verip gerisini kira öder gibi ödeyelim dedik hem kendi evimiz olur sonuçta gidersek burdan satarız olmazsa kira veririz daha olmaz devredebiliyormuşsun yatırdıgın ana parayı alıp hiç olmazsa öle yaparız elalleme her ay 500 vermektense dedik bakalım buün eşim bi dersine girsin çıksın bamaya gidicez 10-12 binlik de bi araba aldık mı tamamdır.. çünkü bu tokiler baya bi uzakta yürüyerek gelemem
Canım büyük ihtimal kesindir artık, çünkü 17. haftadan önce erkek olsa mutlaka görülür diyor doktorum...Sen minnoşu kızım diye sevmeye devam et,eminim onun da hoşuna gidiyordur..
bu arada dün eşimde ilk defa karnımdaki hareketleri hisseetti valla ilk defa o kadar sert bi hareket yaptı haaa yoksa hissedemezdi oda bi garip olduama benim çocuk anacı olacak gece yatana kadr eli karnımdaydı ama başka hiç hareket etmedi o çektimi elini hemen hareket ediyodu vay beeee
Canım ya, hepimiz yaşıyoruz aynı sıkıntıları, ay dediğin hemen geliyor...Alahtan ben akrabamın evindeyim de 300 kira ödüyorum, daha çoğunu zaten mümkün değil ödeyemezdim...İnşallah olur,şartlar da uygunmuş...Ev evdir, dediğin gibi satılır da, devredilir de gitmek zorunda kalırsanız eğer...İnşallah oolur canım...Çok sevindim şimdiden, güne güzel bir haberle başladık...
Kızlar benim minik kızımda dün ablası elini koyduğunda oynadı, çok şekerdi. Biz kızımla yüzyüze bakıştık, onunda çok hoşuna gittti. Anne tık etti resmen diyor. Artık çok güçlendi benim bebiş herhalde..
Kızlar benim minik kızımda dün ablası elini koyduğunda oynadı, çok şekerdi. Biz kızımla yüzyüze bakıştık, onunda çok hoşuna gittti. Anne tık etti resmen diyor. Artık çok güçlendi benim bebiş herhalde..
günaydın bayanlarrr biz geldikk
fatmacım çok güzel bir haber hayırlı olsun inşallah güzel bir ev alırsın. bebeişlerimiz uğurlu gelsin bakalım...
fatmacım çok güzel bir haber hayırlı olsun inşallah güzel bir ev alırsın. bebeişlerimiz uğurlu gelsin bakalım...
sende hissedicen kuzu daha bak o zaman görücem senide:):):):)Sabah sabah anlatma uleyynnn, psikopata bağlıcam bakkk....Biz hareket etmiyo diye biyerlerimizi yırtıyoz, hatun hergün kıpır kıpır diyo....
Desene ana kuzusu yetiştiriyon sen, yazık hilmiyeee...
Benim herif gibi o da diyor mu kız, bu 1 di 2 olacak yandım ben diye...
Günaydın oykum..
Ne güzel ya, artık hepsi de oynaşmaya başladı.... Ablasının da çok hoşuna gitmiştir...Canım benim ya..
Günaydın Duru'nun annesi..
günaydın, hoşgeldinizzz....
Evet, bebişler uğurlu geliyorlar maşallah..
Çok garip oldu kızım.. Onun için çok değişik bir tecrübe tabi. Senin Öykü de yakında tıklar
hoşbulduk teyzesi çok acıkdık bi kahvaltı yapalım gelicez yine:)
Selam kizlar,
Kismetse ben de 2011 haziranda alacagim bebeisi kucagima. Sat 20 eylul, 17 haftalik hamileyim. Bebegimiz yuzde 75 kizmis. Dun ilk defa minicik tekmeler hissettim bariz olarak. Ama bugun tik yok. Bu haftaya dek son 3 haftadir minik kipirtilar oluyordu ama emin degildim. Dunku kesinid artikama bugun yine hiic ses seda yok. Benim bir oglum var, onun tekmelerini hala cok ozluyorum, bu biraz tembel sanki. Oglum ayni haftalarda coktan kipir kipirdi. Ya bu cok tembel ya da korkuyorum bazen acaba bir sorun mu var diye. Her akintida tuvaletteyim, insallah saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.
Bu arada 32 yasindayim ve yurtdisinda yasiyorum.
aramıza hoşgeldiiinnnnn bebiklerin hayırlı ugurlu olsunSelam kizlar,
Kismetse ben de 2011 haziranda alacagim bebeisi kucagima. Sat 20 eylul, 17 haftalik hamileyim. Bebegimiz yuzde 75 kizmis. Dun ilk defa minicik tekmeler hissettim bariz olarak. Ama bugun tik yok. Bu haftaya dek son 3 haftadir minik kipirtilar oluyordu ama emin degildim. Dunku kesinid artikama bugun yine hiic ses seda yok. Benim bir oglum var, onun tekmelerini hala cok ozluyorum, bu biraz tembel sanki. Oglum ayni haftalarda coktan kipir kipirdi. Ya bu cok tembel ya da korkuyorum bazen acaba bir sorun mu var diye. Her akintida tuvaletteyim, insallah saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.
Bu arada 32 yasindayim ve yurtdisinda yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?