2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bu sabah
daha yeni kalktım sayılır uyandım ama yataktan çıkmak gelmedi bi türlü
çalışanlara nispet gibi olacak ama neyse
geçmişe bakıp gelicem

sana çok özeniyorum ya ne güzel şanslısın. karışanın görüşenin yok uyu kalk gez ye iç süperrr.
hadi bakalım geçmişe bak

kızlar bu ne yaaaa neredeyse 60 sayfa oku oku bitmez şimdi kısa bir özet alayım bi zahmet işim var bugün akşama hastaneye gidicem yine

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bu sabah
daha yeni kalktım sayılır uyandım ama yataktan çıkmak gelmedi bi türlü
çalışanlara nispet gibi olacak ama neyse
geçmişe bakıp gelicem

yok canımmm ne nispetiiii bende sabah yataktan kalkıp işe gelmenin ne kadar zor olduğundan bahsetmiştimmm

Günaydın Bu aradaa )

Son düzenleme:
sana çok özeniyorum ya ne güzel şanslısın. karışanın görüşenin yok uyu kalk gez ye iç süperrr.
hadi bakalım geçmişe bak
canım valla bende size çok özeniyorum
hersabah uynamak için bir sebebiniz var işiniz var
bakma bende hamilelikten önce erkenden kalkar evimi temizler yemeğimi yapardım ama şimdi erken kalkarsam öğleden sonra uyumam gerekiyor o yüzden kalkmıyorum birde temizlik felan eskisi kadar yapmadığım için evde vakit geçirmek zor oluyor o yüzden bol bol sabah keyfi bebiş doğunca yapamıycam ne de olsa

canım bu sefer bende okumam çok sayfa
hemde benim işim var
neden gidiyorsun hastaeye hayırdır..

hep sen dimi kuzu. :)
kız bilsem akşam ben de girerdim 9 da işim bitmişti servisi bekledim.

Benim için hayal valla geçmişi okumak.

ya akşamın 10 kadar çalışıyorsunuz kuzu sende dahil bu enerji nereden geliyor. Ben şuan sanki sabaha kadar çalışmış gibiyim..

Mimikmucizem bizim özenecek bi yanımız yok sadece aybaşlarında maaş alınca bende bi nebze seviniyorum okadar ama sadece bir gün kalan 29 gün ağlayaark geliyorum nerdeyse:2:

Bugün kalmıycam mesaiye artık dayanamıycam kuzum. Hem akşam işim var kızımın halasının doğumgünü kutlayacağız..

Oku oku bitmez zaten. Hep bu kuzunun yüzünden :)))))))

Kalma tabi canım...Kalırsan dedim ben..Kutlayın doğum gününü...Arada sen de normal saatlerinde çalış tabi ya, hakkındır...

ya akşamın 10 kadar çalışıyorsunuz kuzu sende dahil bu enerji nereden geliyor. Ben şuan sanki sabaha kadar çalışmış gibiyim..

10 da çıktık eve gittik, sülümannı seyrettik 11.30 gibi arkadaşı aradık tatlı yemeye gittik gece 1 i geçiyordu eve gittiğimizde..6 da uyandım, eşimi geçirdim...Onun dün yediği bulaşıkları yıkadım..Giyindimm, ojelerimi sürdüm, saçımı başımı düzelttim otobüsüme bindim işe geldim bacım....
Her zamanki halim...

üçlü taramanın sonucunu alıcam canım eğer gösterebilirsem dr a da göstericem ve birdaha ki kontrol için randevu alıcam

hafta sonu kendi dr uma gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…