inşallah sağol suzicim , bakalım nolcak
kızlar ufak ufak bende kaçarrr.. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın herkese iyi akşamlar..
kızlar ufak ufak bende kaçarrr.. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın herkese iyi akşamlar..
mrb arkadaşlar. Bende 2011 haziran annesi olucam inşallah. 20+4 haftalık oğluşum. Sormak istediğim bu haftalarda ayrıntılı ultrasona giren varmı. Ben çok kararsızım bu konuda. Nedir nasıldır önerebileceğiniz doktor varmı? Fiyatları vs. ... Yani kafam çok karışık. Yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim..
ne güzel bi dua bu.. teşkkrler canım
güle güle, yine gel.. iyigecelerrrr iyi uykularr..
Tesekkur ederim, begendigine sevindimçok teşekkür ederim dua için bende çok sevdim biraznda sanki içim enerji doldu
sanada güzel ruyalar Allah rahatlık versin
Gebelik sekerini 28.hafta civarinda olcuyorlar. Bende cikmisti ve diyete girmistim. Bu konuda epey tecrubem var, insallah hicbirinizde cikmaz ama ben yine yasayacakmisim doktorum dedi.tetenoz asısını ben 21 haftalıkken oldum ama gebelik sekerını bılmıyorum bende merak ettim bişey içeriyolarmış falan o mu?
Rica ederimayy diğer topiği okudum gözlerim doldu Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın sağlıkla doğduklarını görmeyi nasip etsin
çok sağol canım rezeneyide biliyodum diğerlerini nor ettim hemen ama telefonuma yanımda dursun kaybetmiyim :)) doğumdan sonra ilk lazım olacaklardan nede olsa
Vitamin takviyesi yap annesi.(polivit cok iyi bir vitamin) Bir de bizde peditus cok ise yariyor. Guzel toparliyor salyayi sumugu.bende yani geçmişi okumadan dan diye atladım lafa iyi bari hadi inşallah benimde arada bir sancı giriyo diyom heralde ben burdayım diyor diye yorum yapıyorum
kızım çok hasta ya 1 haftadır evde okula gidemedi ara ara ateşleniyor bi iyileşseydi
Bende baslamadi henuzselamlar. bebek hareketlerini hissetmeye başlayan var mı aranızda?
Neskafenin kafeinsiz olanlari var canim, kirmizi kapakliydi neskafe markalinin. Cay kahveyi kafeinlerinden dolayi onermiyorlar, bebege zarari var diye. Ben cayi coook acik iciyorum. Kahveyi de kafeinsiz. Turk kahvesinin bile kafeinsizi var, bulabilirseniz gonul rahatligiyla icersiniz.yaaa ablacımmmm ben bgn 2 tane acık cay ıctım sımdıde cnm neskafe ıstıo ıcebılırmıyımm((normalde cay bıle ıcmıom bgn astım)
Bennnn!! Tas gibiyim. Vitamin alirsam berbatim. Bazen ikinirken cocugu da aticam diye odum patliyorKızlar kabızlık sorunuyla boğuşanınız var mı aranızda?
Dr. Atil Yuksel'e gitmistim ben ama o randevulari biraz erkenden almak gerekiyor. Yalniz asiri pahali, deger mi bilmiyorum. O zamanlar tecrubesizdik, doktorum onu onerdi benim de aklima baskasini arastirmak gelmedi. Koydekiler ayrintiliya mi giriyorlar sanki, eminim biraz tecrubeli her doktor guzelce bakacaktir yalniz ben kacinci haftada gitmistim unuttum.slm canım hayırlı olsun oğluşun ben ilk oğlumdayken 2009 da 22 haftalık girdim zaten 21 haftadan sonra öneriyor doktorlar fiyatı konusunda 150 tl dediler bana bu sene için istanbulda yaşıyorum bu arada ben belki yerine göre değişir
Bende var canim. Hatta rennie alip yatiyorum. Bebek saclaniyor mu acaba? Oyle der ya kocakarilarmide yanmasından uyuyamıyorum , çıldırmak üzereyimrennie veren doktorlar var diye duydum.. aranızda yaşayan varmı bu sorunu
netten araştırdım rennie kullanımı bi tehdit oluşturmuomuş e tabi dozunu aşmadıkça.. prospektüstede öle yazıo , aldım gittii..
su oluk gbi içiyorumanca idrar söktürüyor o, portakal evt iyi geliyor.. Aslında sabahları meyve yediğimde iyi geliyor ama belli saati var o saati atladığımda daha geri dönüşü olmuyor
Ben de de aynı sorundan var hamile olduğumu öğrenmeden önce biledoktorum magnesyum verdi. Suda eriyen tabletlerden. Bi zararı yok günde 1 ya da 2 tane alınca güzel güzel çalışıo bağırsaklarımız. Ama Ispanak, pırasa fln da iyi gelio. Posalı şeyler yemek lazım. Alışınca her gün aynı saatte gidersen alıştırıosun vücudunu
günaydınnn tatlı annecikler
yaa ben dün çok kötüydü başımın agrısından duramadım bugün inş. olmaz yaaa agrıdan artık anlımın damarları şişmişti agrısından ağladım hep çok agrıo diye yazık eşim koşturuyo bi kolanya döküyo bi ıslak havlu geitiryo ateşimde çıkmıştı duş falan aldım ama fayda etedi başımın agrısından duramadım artık kafamı yumruklamaya başlamıştım sonra gittim başımı buz gibi soguk suyla yıkadım havluya sardım iyice yattım öle aglaya aglaya sızmışım şimdide hafiften var ama geçer inş. yaaa dün çok kötüydü ufffffffffff
Gunaydin seker, gecmis olsun.günaydınnn tatlı annecikler
yaa ben dün çok kötüydü başımın agrısından duramadım bugün inş. olmaz yaaa agrıdan artık anlımın damarları şişmişti agrısından ağladım hep çok agrıo diye yazık eşim koşturuyo bi kolanya döküyo bi ıslak havlu geitiryo ateşimde çıkmıştı duş falan aldım ama fayda etedi başımın agrısından duramadım artık kafamı yumruklamaya başlamıştım sonra gittim başımı buz gibi soguk suyla yıkadım havluya sardım iyice yattım öle aglaya aglaya sızmışım şimdide hafiften var ama geçer inş. yaaa dün çok kötüydü ufffffffffff
şimdi halsizlik var tabi dünden kalan hafifde baş ağrım var gbi ama düne göre kat kat iyiyimgeçmiş olsun fatma sımdı nasılsın cnm?
bu arada profıl resmın cok tatlı olmus:)
Gunaydin seker, gecmis olsun.
Benim migrenim oldugu icin minoset kullanabilirsin demisti doktorum TR'deyken. Ama plus degil. Doktoruna danis bir istersen. Boylesi agrilarda almak daha mantikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?