geçen ay bişeyler hissettiğimi sanıyodum ama onlar bağırsak hareketiymişşimdi yeni yeni tuhaf şeyler hisssediyorum ama bebek mi anlamıyorum. sanki bi organım dönüyomuş gibi, ufak kramplar oluyo oturduğum yerden birden kalkınca. baksana tarif bile edemiyorum. halbuki gittiğim her doktor bebek çok hareketli diyor e tekme hani yaa
geçen ay bişeyler hissettiğimi sanıyodum ama onlar bağırsak hareketiymişşimdi yeni yeni tuhaf şeyler hisssediyorum ama bebek mi anlamıyorum. sanki bi organım dönüyomuş gibi, ufak kramplar oluyo oturduğum yerden birden kalkınca. baksana tarif bile edemiyorum. halbuki gittiğim her doktor bebek çok hareketli diyor e tekme hani yaa
kuzuuuuuuuu ya ne yazmıssın bebekler topıgıne ağlattın benıııııııııııııııı
canım yaaa ... Allah kabul etsin.. cuma akşamı bu akşam bende dua ediyim..Alırsın canım yaa, yarın inşallah hep güzel haberlerle geliceksiniz..İnanıyorum ben....
Eve gidicem topiktekilere yasin okuycammm, herkes iyi olsun, nzar değmesin bize..
amannn amannn sen sakın bak dikkat et kendine..evet ya koca hastaydı ona yaklaşmadım bana geçer diye o atlattı şimdide eda hanım ona mecbur yaklaşıyorum inşallah bana geçmeden atlatırda o sıkıntıdan kurtulurum ben normalde biraz ağır geçiriyorum bide ilaç alamıcam hepten mahvolurum
sus kıs susss :):):) sımdı yengom arıo bısı ıstıonmu dıe tostttttttttt dıe vagıracaktım vallaaaaaaa:)
Ya kızlar ne ağlaksınız ya, geçmişi okuyordum dayanamadım mevzuya dalayımdedim.. ne var ağlancak yaaa.. siz de mi anormallik bende mi anlayamadım. ben niye hiç duygusal değilim bu hamilelikte yaaa..
Bu arada channel nerelerdesin sen kuzum, yoktun ortalarda..
Ben o kadar bile hissetmiyom, benim bağırsaklar bile çalışmıyo herhalde, karnımda hiç bi kıpırtı olmuyor..
selamlar. bebek hareketlerini hissetmeye başlayan var mı aranızda?
Ya kızlar ne ağlaksınız ya, geçmişi okuyordum dayanamadım mevzuya dalayımdedim.. ne var ağlancak yaaa.. siz de mi anormallik bende mi anlayamadım. ben niye hiç duygusal değilim bu hamilelikte yaaa..
Bu arada channel nerelerdesin sen kuzum, yoktun ortalarda..
başlamayanları yazsak daha kolay olur herhalde canım.
Öyle deme kızzz...
Kız orda demiş armut dersem çıkma armutt diyee...
Ben ona bile ağlıyorum...sulu göz oldum vaallaa...
Sen nerdesin bugün, sende çok az girdin....
hangisiyimiş ağlak topik kızlar ben bu sıralar sadece öyle bir geçer zamankiyi seyrederken duygusallaşıyorum başka tık yok
yaaa ablacımmmm ben bgn 2 tane acık cay ıctım sımdıde cnm neskafe ıstıo ıcebılırmıyımm((normalde cay bıle ıcmıom bgn astım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?