2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebiştir canım o bence.. yani bende böle çok bilmiş gibi konusuyorum ama yani benimkine biraz benziyo senin anlattığın.. bendede bazen seğirme gibi , bazende içimde bişi hoop döndü gibi.. olabilir yanii.. ben meraktan dr uma sormustum telde.. o da eet hissetmeye başladın hadi hayırlı olsun demişti:))

Ben o kadar bile hissetmiyom, benim bağırsaklar bile çalışmıyo herhalde, karnımda hiç bi kıpırtı olmuyor..

kuzuuuuuuuu ya ne yazmıssın bebekler topıgıne ağlattın benıııııııııııııııı

Ya kızlar ne ağlaksınız ya, geçmişi okuyordum dayanamadım mevzuya dalayımdedim.. ne var ağlancak yaaa.. siz de mi anormallik bende mi anlayamadım. ben niye hiç duygusal değilim bu hamilelikte yaaa..

Bu arada channel nerelerdesin sen kuzum, yoktun ortalarda..

Alırsın canım yaa, yarın inşallah hep güzel haberlerle geliceksiniz..İnanıyorum ben....
Eve gidicem topiktekilere yasin okuycammm, herkes iyi olsun, nzar değmesin bize..
canım yaaa ... Allah kabul etsin.. cuma akşamı bu akşam bende dua ediyim..

amannn amannn sen sakın bak dikkat et kendine..

sus kıs susss :):):) sımdı yengom arıo bısı ıstıonmu dıe tostttttttttt dıe vagıracaktım vallaaaaaaa:)

tamam tamam sussstumm:)) ama canın çok çekityse istesene gelince ısıtır yersin, hazır gelen de var..

Öyle deme kızzz...
Kız orda demiş armut dersem çıkma armutt diyee...
Ben ona bile ağlıyorum...sulu göz oldum vaallaa...
Sen nerdesin bugün, sende çok az girdin....

Ben o kadar bile hissetmiyom, benim bağırsaklar bile çalışmıyo herhalde, karnımda hiç bi kıpırtı olmuyor..

hatta bunu nette de okumuştum, bi çok gebe erken haftalarda bebeği hissettiğini söyler ama onlar bağırsaklardır diyo. ama yanlış hissetmiyorsam bebeğin hareketi bağırsağın daha arka kısmında,iç tarafta oluyo. bu da çok nadir oldu zaten daha, tepinmiyo henüz

ilk sayfadaki listeye nasıl girdiniz. benim çocuk doğacak hala giremedim listeye ...leylaya yazıyom ecrin e yaz diyo.ecrin e yazıyorum leylaya yaz diyo...

kız ben ole daha duygusala cok baglamadım da bunlar bı yazmıss saıler mubarekkkk:):):)
ıyıyım cnm ya bgn bıraz keyıfsızdıım gıtmedım ıse yattım 9a kadar sonra ortalıgı toplayıp arkadasa gıttım:)) ama bgn valla ısten daha cok yoruldum:)))::):)

hangisiyimiş ağlak topik kızlar ben bu sıralar sadece öyle bir geçer zamankiyi seyrederken duygusallaşıyorum başka tık yok

Öyle deme kızzz...
Kız orda demiş armut dersem çıkma armutt diyee...
Ben ona bile ağlıyorum...sulu göz oldum vaallaa...
Sen nerdesin bugün, sende çok az girdin....

ben biraz alışverişe gittim ve çok yoruldum, gelince girdim ama halim olmadı yazmaya şimdi kendime geldim..

hangisiyimiş ağlak topik kızlar ben bu sıralar sadece öyle bir geçer zamankiyi seyrederken duygusallaşıyorum başka tık yok

2011 haziran annelerini bebeklerine söledikklerimiydi neydi yaaa kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kuzu bilir bunu... ben iyce leyla oldum bugün... gir bak oraya çok güzel şeyler yazmışlar..

saol canım okudum gerçektende çok duygusal bir site dellendim hem okuyorum ağlıcam ama bizim muzur arkadan sırtıma su döküyor aman gelseler bir türlü gelmeselir ayrı hasta masta ama formu yerinde bırakmıyorki bi duygusallaşak demi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…