Müjde müjde sizeeee,
kuzunuzdan müjde sizeee
kızım tekme attı, cee-eee yaptı
müjjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............
Müjde müjde sizeeee,
kuzunuzdan müjde sizeee
Müjde müjde sizeeee,
kuzunuzdan müjde sizeee
günaydın güzel anne adaylarıı
hayırlı bir cuma günü dilerimm.
ben bugun bi enteresanım sabah diyemi bilmiyorum ama bebişim akşam ve bu zamana kadar hiç hareket etmedi. huzursuz oldum.. inşallah bişey yoktur.
Günaydın canım...Bişey yoktur yaa,endişelenme..Bak biz hiç duymadık yaa şimdiye kadar..Uyuyordur..İlk zaman hareketleri dengesiz oluyormuş ya, ondandır..
hakikatten mi..
nezaman ne yaparken
çok sevindim ohh beeeeeee
hadi gözün aydın eee anlat bakalım nasıl oldu ne zmandı saat kaçtı sen ne yaptın
ayyy çok heyecanlı tebrikleeer kuzucunaaa
günaydınnn tatlı annecikler
yaa ben dün çok kötüydü başımın agrısından duramadım bugün inş. olmaz yaaa agrıdan artık anlımın damarları şişmişti agrısından ağladım hep çok agrıo diye yazık eşim koşturuyo bi kolanya döküyo bi ıslak havlu geitiryo ateşimde çıkmıştı duş falan aldım ama fayda etedi başımın agrısından duramadım artık kafamı yumruklamaya başlamıştım sonra gittim başımı buz gibi soguk suyla yıkadım havluya sardım iyice yattım öle aglaya aglaya sızmışım şimdide hafiften var ama geçer inş. yaaa dün çok kötüydü ufffffffffff
Anlatıcam kızlarr....Ama patronla müşavir burda, ara ara yazabiliyorum...
Bu olayı araya sıkıştırmak istemiyorum, en ince ayrıntısına kadar anlatıcam...Bekleyin anacımmmm...
Azzz sonnnraaaaaaaa...
Müjde müjde sizeeee,
kuzunuzdan müjde sizeee
canım çok geçmiş olsun... bende de kronik başağrıları vardı ve hamilelikte arttı tabi. Doktorum günde 3 taneye kadar parol kullanabilirsin çok zorda kalırsan dedi. En hafif ağrıkesiciler parasetamoller cünkü. 1-2 sefer kullandım, günde 1 i geçmedim tabi:) insan korkuyo haliyle. Allah kolaylık versin:2:
inşallah öyledir.. sen anlatsana ne oldu
Allahım karıya bak dizi gibi yaaaaa :84::84::84:
gunaydın ege endıselenme belkıde yorulmustur bebecık..
offffffff bilmiyorum kendimi dinliyorum akşamdan beri. bugunde hareket etmezse akşam giderim polikliniğe.. huzursuz oldum..
Dün gece eve geç gittim..Çalışıyordum yaa....
kociş de bana canınız çekmesin yazmayayım çok sevdiğim bi tatlı almış, yoruluyorum diye sürpriz olarak....
Ben eve gittim, bi banyo yaptım,abdestim varken topiğe bi yasin okudum....
sonra tatlımı yedim...Biraz oturdum....
Sonraaaa, büyük an geliyor !.
Canım eşime sırnaşmak istedi...Atlet vardı üzerimde ince, eşimin kucağına oturdum ben bugün çok yoruldum kociş dedim...Sarıl o zaman minnoş dedi...Sarıldım kocişe..Öyle duruyorduk....iç konuşmadan koltukta o oturuyo, ben de onun kucağına oturuyo...Tabii ikimizde de göbek maşallah, göbekler tokuşuyo....Saat 23.30.. (Erken olsaydı egeyi arıcakım zaten müjdeyi vr diyee.)
5 dakika falan oldu öyle otururken birden karnmdan pıt diye bişey geldi...Kayma gibi flan değildi, ya da kelebek gibi...Resmen tekme attı,ama tabi şiddetli değil....Ama göbeğim kocişin göbeğe yapışık olduğundan ikimiz de irkildik...Başımı kaldırdım omzundan, suratına baktım, o da bana bakıyoo...
İkimizde de şaşkın bi ifade...
Öylece baktık, ne olduğumuzu anlayamadık, sonra bi pıt daha...İkincide anca kendime gelebildim...Ağzımdan tek kelime çıktı... "BEBEĞİM...." Ve eşimle birbirimize bakarak güldük....
Ağlarım diyordum ama ağlamadım...Sadece içim bi tuhaf oldu, anlatılacak gibi bişey değilmiş gerçekten çok farklı, çok değişik....
Ve tam göbek deliğimin hizasındaydı...Demek bebeğim yukarılara ulaşabildi diye sevinip mutlu da oldum...
20 ocak 2011 perşembeyi cumaya bağlayan gece saatt 23.30 bizim için gerçekten unutulmayacak bi anı oldu....
3 ihtimal vr....
1 - Bebişim tatlıya tepki verdi...(Bunu zannetmiyorum, hergün yiyorum tatlı çünkü...)
2 - Babasıyla beni kıskandı....Ben de burdayım uleyyynnnn dedi bize...
3 - Bizim o ank huzurumuza, mutluluğumuza ortak olmak istedi..
Tepkisi bunlardan biriydi bence ama, daha bilmiyorum hangisi olduğunu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?