2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar arkadaşlar.hayırlı cumalar.dualarınız kabul olsun.bence hazırlık yaparken internetteki fiyatlarıda göz önünde bulundurun.
ben mesela akdem-avantajliurunler.com u tercih ettim.hem fiyatları uygun hem müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
hemde bebek gereçlerinden,iç giyime,pijamadan çantaya aradaığınız herşeyi bulabilirisniz.
iyi günler diliyorum şimdiden gözünüz aydın olsun.Allah bağışşlasın,analı babalı büyütsün.

Günaydın canım...Bişey yoktur yaa,endişelenme..Bak biz hiç duymadık yaa şimdiye kadar..Uyuyordur..İlk zaman hareketleri dengesiz oluyormuş ya, ondandır..

hakikatten mi..
nezaman ne yaparken
çok sevindim ohh beeeeeee

hadi gözün aydın eee anlat bakalım nasıl oldu ne zmandı saat kaçtı sen ne yaptın

ayyy çok heyecanlı tebrikleeer kuzucunaaa

Anlatıcam kızlarr....Ama patronla müşavir burda, ara ara yazabiliyorum...
Bu olayı araya sıkıştırmak istemiyorum, en ince ayrıntısına kadar anlatıcam...Bekleyin anacımmmm...
Azzz sonnnraaaaaaaa...

canım çok geçmiş olsun... bende de kronik başağrıları vardı ve hamilelikte arttı tabi. Doktorum günde 3 taneye kadar parol kullanabilirsin çok zorda kalırsan dedi. En hafif ağrıkesiciler parasetamoller cünkü. 1-2 sefer kullandım, günde 1 i geçmedim tabi:) insan korkuyo haliyle. Allah kolaylık versin:2:

Anlatıcam kızlarr....Ama patronla müşavir burda, ara ara yazabiliyorum...
Bu olayı araya sıkıştırmak istemiyorum, en ince ayrıntısına kadar anlatıcam...Bekleyin anacımmmm...
Azzz sonnnraaaaaaaa...

Allahım karıya bak dizi gibi yaaaaa :84::84::84:

sağolasın canım off dün geceyi düşünmek dahi istemiyorum

kızlarr rüyamda balık gördüm bir sürü hemde şu kırmızı süs balıkalrı oluyo ya onlardan ne demekki

Allahım karıya bak dizi gibi yaaaaa :84::84::84:

hehe ama dizi gibi oluo hareketleri sessiz sakin otururken bi anda pıt yapıoooo. bide hareket ettiğini hissettiğimde elimi karnıma koyup gözümü kapatıp hayal ediorum içerde napıo diye
taklalar atıomuş mesela, böyle amuda kalkıomuş, parmağını emiomuş, esniomuş, dans ediomuş fln die çok keyifli oluo benden tavsiye deneyin pişman olmayacaksınızzzz

yaa kızlar "ecrin" ismi nasıl bi kaç kere bakıyorum bir sürü tartışma olmu kimisi ücret anlamına gelir koymayın vs demiş kimisi yok öle gibi açıklamalar filan yapılmış sizin bilginiz var mı?

Dün gece eve geç gittim..Çalışıyordum yaa....
kociş de bana canınız çekmesin yazmayayım çok sevdiğim bi tatlı almış, yoruluyorum diye sürpriz olarak....
Ben eve gittim, bi banyo yaptım,abdestim varken topiğe bi yasin okudum....
sonra tatlımı yedim...Biraz oturdum....
Sonraaaa, büyük an geliyor !.
Canım eşime sırnaşmak istedi...Atlet vardı üzerimde ince, eşimin kucağına oturdum ben bugün çok yoruldum kociş dedim...Sarıl o zaman minnoş dedi...Sarıldım kocişe..Öyle duruyorduk....iç konuşmadan koltukta o oturuyo, ben de onun kucağına oturuyo...Tabii ikimizde de göbek maşallah, göbekler tokuşuyo....Saat 23.30.. (Erken olsaydı egeyi arıcakım zaten müjdeyi vr diyee.)
5 dakika falan oldu öyle otururken birden karnmdan pıt diye bişey geldi...Kayma gibi flan değildi, ya da kelebek gibi...Resmen tekme attı,ama tabi şiddetli değil....Ama göbeğim kocişin göbeğe yapışık olduğundan ikimiz de irkildik...Başımı kaldırdım omzundan, suratına baktım, o da bana bakıyoo...
İkimizde de şaşkın bi ifade...
Öylece baktık, ne olduğumuzu anlayamadık, sonra bi pıt daha...İkincide anca kendime gelebildim...Ağzımdan tek kelime çıktı... "BEBEĞİM...." Ve eşimle birbirimize bakarak güldük....
Ağlarım diyordum ama ağlamadım...Sadece içim bi tuhaf oldu, anlatılacak gibi bişey değilmiş gerçekten çok farklı, çok değişik....
Ve tam göbek deliğimin hizasındaydı...Demek bebeğim yukarılara ulaşabildi diye sevinip mutlu da oldum...
20 ocak 2011 perşembeyi cumaya bağlayan gece saatt 23.30 bizim için gerçekten unutulmayacak bi anı oldu....
3 ihtimal vr....
1 - Bebişim tatlıya tepki verdi...(Bunu zannetmiyorum, hergün yiyorum tatlı çünkü...)
2 - Babasıyla beni kıskandı....Ben de burdayım uleyyynnnn dedi bize...
3 - Bizim o ank huzurumuza, mutluluğumuza ortak olmak istedi..
Tepkisi bunlardan biriydi bence ama, daha bilmiyorum hangisi olduğunu....

hadı gozunaydın...askınıza ortak olmus bebısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…