2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya aynen bende çok yoruldum Palladium daydım iki saat zor dayandım, belim ağrıdı.. iyi olmuş dinlen boşver canım. bende bu gebelikte hiç duygusallaşmadım nedense.. ilk başlarda deli gibi bana progesteron dayadılar ondan mı acaba..

aman iç kızım nolcak. ben hergün iki fincan türk kahvesi içiyoeum, yoksa başım ağrıyor.. alışkanlık var bende..

bende çaysız duramam, biraz demini azalttım sadece. kahvede ara sıra içiyorum napim canım istiyo, bi yerde bişey okumuştum. bebeği faydası olmayan besinler plesenta tarafından kabul edilmez geri çevrilirmiş, plesenta sadece bebeğe yarayan şeyleri kabul edermiş... ne kadar doğru bilemem ama mantıklı gelmişti...

eğer birşeyi abartmazsanız bişey olmaz bende öyle biliyorum herşey geçmiyor zaten bebeğe.. Çay kahve vücutta su tutulumunu arttırdığı içinde pek tavsiye etmiyorlar ama kahve özellikle türk kahvesini arkadaşıma doktoru 4 fincana kadar vermişti.

bende aynını düşünüyorum.. herşeyin aşırısı zarar.. türk kahvesi bende içiyorum ama bazen günde 2 tane içince vicdan yapmıyo deilim.. 4 taneye ok derlerse ozaman, benm günde 1 -2 içmem de gayet normal.. bide benm dr. çaydaki bişeyin bebişe iyi geldiğini , az olmak kaydıyla iç demişti... çay içmek isteyenlere duyrulurr..

Çayın iyi geldiğini ilk defa duyuyorum , bende üzülüyordum zararlı diye... Bunu duyduğm iyioldu sağol canım.

Allah iyiliğinizi versin kızlar... benimde çekti canım tost.. yandaki büfeden istedim geldi yedim..

afiyet olsun canım bebişine yarasın inş.. valla benmde evde yemek var ama kocişime dedim gelirken tost ekmeği al diye.. yapcam bişiler.. o yemek yesin ben tost.. benmde canım çekti.. aaaa

su oluk gbi içiyorum anca idrar söktürüyor o, portakal evt iyi geliyor.. Aslında sabahları meyve yediğimde iyi geliyor ama belli saati var o saati atladığımda daha geri dönüşü olmuyor

kızlar elevit kullanmaya başladığımdan beri kabızlık vardı daha yeni yeni azalmaya başladı, yan etklerini okudum, nadiren kabızlık yazyıo, görüyorum ki hiç te nadiren değilmiş...

kızlar elevit kullanmaya başladığımdan beri kabızlık vardı daha yeni yeni azalmaya başladı, yan etklerini okudum, nadiren kabızlık yazyıo, görüyorum ki hiç te nadiren değilmiş...

Elevit hamileliğimin 2.ayından beri içiyorum bi sorun yoktu, son 1 haftadır kötü durumdayım. İnşallah geçer :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…