kız ben ole daha duygusala cok baglamadım da bunlar bı yazmıss saıler mubarekkkk:):):)
ıyıyım cnm ya bgn bıraz keyıfsızdıım gıtmedım ıse yattım 9a kadar sonra ortalıgı toplayıp arkadasa gıttım:)) ama bgn valla ısten daha cok yoruldum:)))::):)
aman iç kızım nolcak. ben hergün iki fincan türk kahvesi içiyoeum, yoksa başım ağrıyor.. alışkanlık var bende..
kapatmam lzım müşavirim başıma dikeldi..
suzii senin sorunla yarın ilgilencem kusura bakma öpüyorum hepinizi de..İyi akşamlar...
bende çaysız duramam, biraz demini azalttım sadece. kahvede ara sıra içiyorum napim canım istiyo, bi yerde bişey okumuştum. bebeği faydası olmayan besinler plesenta tarafından kabul edilmez geri çevrilirmiş, plesenta sadece bebeğe yarayan şeyleri kabul edermiş... ne kadar doğru bilemem ama mantıklı gelmişti...
Allah iyiliğinizi versin kızlar... benimde çekti canım tost.. yandaki büfeden istedim geldi yedim..
hoşgeldin canım sende
merhaba canım... hayırlı olsun bebişin.. cinsiyet felan da bellidir dimi..
eğer birşeyi abartmazsanız bişey olmaz bende öyle biliyorum herşey geçmiyor zaten bebeğe.. Çay kahve vücutta su tutulumunu arttırdığı içinde pek tavsiye etmiyorlar ama kahve özellikle türk kahvesini arkadaşıma doktoru 4 fincana kadar vermişti.
bende aynını düşünüyorum.. herşeyin aşırısı zarar.. türk kahvesi bende içiyorum ama bazen günde 2 tane içince vicdan yapmıyo deilim.. 4 taneye ok derlerse ozaman, benm günde 1 -2 içmem de gayet normal.. bide benm dr. çaydaki bişeyin bebişe iyi geldiğini , az olmak kaydıyla iç demişti... çay içmek isteyenlere duyrulurr..
Kızlar kabızlık sorunuyla boğuşanınız var mı aranızda?
Allah iyiliğinizi versin kızlar... benimde çekti canım tost.. yandaki büfeden istedim geldi yedim..
afiyet olsun kızlar, hepinize iyi akşamlar..
olmaz mı bende de var
olmaz mı bende de var
kızlarrrr bu kabızlık bi çok hamilede var, bol su için beyaz ekmekten çavdar ekmeğine dönün hem bebişe bu ekmek faydalı, lifli şeyler yiyin, portakal da iyi gelir.. inş. geçer... çok ta sıkıntı verir o ufff...
su oluk gbi içiyorumanca idrar söktürüyor o, portakal evt iyi geliyor.. Aslında sabahları meyve yediğimde iyi geliyor ama belli saati var o saati atladığımda daha geri dönüşü olmuyor
kızlar elevit kullanmaya başladığımdan beri kabızlık vardı daha yeni yeni azalmaya başladı, yan etklerini okudum, nadiren kabızlık yazyıo, görüyorum ki hiç te nadiren değilmiş...
inş. geçer canım.. ama çavdar ekmeği epey rahatlatıyo, onu unutmayın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?