2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bunların hepsini okudum fakat işde bi kaç yerde de ne niyetle koyduunda önemliymiş onuda söylüyorlar galiaba aklımdaki ecrin i çıkartmam gerekecek

fatma geçmiş olsun canım ...ege iyidir bebiş merak etme uyuyodur içini ferah tut

aa bak kızım ne dedi ege teyzem üzülmesin duru iyi dedi uyuyo dedi bugünlük miskinlik yapacakmış dedi

hepnize teşekkür ederim kızlar . sağolun kahvaltı yapıyorum brazdan belki hareket edr. tamam üzülmüyorum bebişim iyi...

offffffff bilmiyorum kendimi dinliyorum akşamdan beri. bugunde hareket etmezse akşam giderim polikliniğe.. huzursuz oldum..
Bebek icerde bazen ice donuk olarak duruyor canim. Yani yuzu senin sirtina dogru. O zaman tekmeleri ic organlarina gelecektir ve sen hissetmeyeceksindir. Biraz cikolata yesen? Belki hareketlnir doner. Bir de bir yerde yaziyordu, emekler pozisyonda durmak bebegin pozisyonunu degistirir diye.
Biraz dinlenme durumuna gel ve bekle yarim saat. Hareketliysen hem hissetmezsin hem de bebis uyur.

bunların hepsini okudum fakat işde bi kaç yerde de ne niyetle koyduunda önemliymiş onuda söylüyorlar galiaba aklımdaki ecrin i çıkartmam gerekecek

iyi niyet en önemlisi haklısın, ama yine de güzel isim olması önemli. Anlamının gizemli olması güzel olacağı anlamına gelmiyo bi ismin. karar vermek zor tabi kolay gesssin

Evet, benimki de otururken kıpırdadı ilk kez..
Ben de çok hareket ediyorum hiç hissetmemiştim daha önce...

iyi niyet en önemlisi haklısın, ama yine de güzel isim olması önemli. Anlamının gizemli olması güzel olacağı anlamına gelmiyo bi ismin. karar vermek zor tabi kolay gesssin

işte bende vazgeçtim artık başka bişi bulmam gerek birde aklımda elif var ama bakalım

aa olabilir bak mantıklı geldi.. teşekkürler cnm. biraz paniğim ben. bişde bu aylardan sonra bebek düşmesi olmazmış erken doğum yada gebeliğin bitmesi olurmuş kanda gelmezmiş o yüzden tırtım biraz. ama bu topik insanı biraz üzgün bile bırakmıyor ki. iyi ki varsınız rahatladım..

kızlar bugün buraya R.Tyyip Erdoğan geliyo akşam haberlerine bakın ardahanı gösterir kesin:)

işte bende vazgeçtim artık başka bişi bulmam gerek birde aklımda elif var ama bakalım

Elif güzel isim gerçekten de...Hem yeni hem eski...
Hem hiç eskimeyen, hem de modası hiç geçmeyen isimlerden...Zeynep de öyle mesela..
Ben çok severim elif ismini...
Ama ecrin bence güzel değil...

Elif güzel isim gerçekten de...Hem yeni hem eski...
Hem hiç eskimeyen, hem de modası hiç geçmeyen isimlerden...Zeynep de öyle mesela..
Ben çok severim elif ismini...
Ama ecrin bence güzel değil...

zeynep ablamın ismi abimin ismide Ömür dür elif var işde bi tarafda aklımda işde bakalım bişey bulamazsam elif koyarım o zaman :) hilmi sever elif ismini veeeee fatmadan yavaş yavaş vazgeçiyo gibi

Bişey olmucak yaa,sen niye evhamlanıyon bakayım...
Kötü şeyler duyunca etkileniyoruz ondan oluyo...
9 ay dolacak hepimiz de öyle doğuracaz hem de pıtt diye çıkıverecek bebeler...
Endişe yok, huzursuzluk yok...Karamsarlık yok....
Bak bugün bi sürü güzel haber alıcaz kızlardan...Duru da tekmeler merak etme...

hadi kuzu senin sezeryan olucak biz napıcaz yaa valla epidurallinormal dogumu araştırıyorum yaaa

hakikatten mi..
nezaman ne yaparken
çok sevindim ohh beeeeeee

Ege günaydın canım ama endişe etme özellikle 20-21. haftalarda bebeğin beyin dokusu gelişmesi hızlanıyormuş ve durgunlaşıyormuş hareketleri, uzun süre hareket etmezse endişe etmeyin diye yazıyordu internette, kafanı takma, birde çok yorulduysan oynamıyordur. takma hareket olayına 24. haftadan sonra anlamlı hareketler başlarmış zaten..

Bu arada kuzunun gözü aydın, bekliyordum zaten bu haberi bugün yarın.

öykümm seni bekliyordum
bebişim hareket etmiyor dün öğleden sonra hiç olmadı belki ben hissetmedim. seninde oluyormu seninle aynıyız ya o yüzden sana sorayım dedim.

inşalahhhhhh aminnnnnnn
bekliyim ben endişelenmeden en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…