burdan çıkarılacak sonuç:
Bebekinizin hareketlerini hissetmek istiosanız;
1. tatlı yiyin
2. kocacınıza sarılın
3. mutlu olun
hadi kuzu senin sezeryan olucak biz napıcaz yaa valla epidurallinormal dogumu araştırıyorum yaaa
Ege günaydın canım ama endişe etme özellikle 20-21. haftalarda bebeğin beyin dokusu gelişmesi hızlanıyormuş ve durgunlaşıyormuş hareketleri, uzun süre hareket etmezse endişe etmeyin diye yazıyordu internette, kafanı takma, birde çok yorulduysan oynamıyordur. takma hareket olayına 24. haftadan sonra anlamlı hareketler başlarmış zaten..
Bu arada kuzunun gözü aydın, bekliyordum zaten bu haberi bugün yarın.
Yada Yasin okumak işe yaradı
Günaydın kızlar,hayırlı cumalarımız olsun inşşalahh.....:80:
işte bende vazgeçtim artık başka bişi bulmam gerek birde aklımda elif var ama bakalım
Günaydın kızlar,hayırlı cumalarımız olsun inşşalahh.....:80:
Elif ismini bende çok düşündüm ve çok sevdiğim bir isimdir ama benim yaşlı bir tanıdığım vardı, çok hastalıklıydı, çocukken ondan korkardım hep bana onu çağrıştırdığı için vazgeçtim yoksa kesinlikle güzel bir isim.
öykümm seni bekliyordum
bebişim hareket etmiyor dün öğleden sonra hiç olmadı belki ben hissetmedim. seninde oluyormu seninle aynıyız ya o yüzden sana sorayım dedim.
Anammmmm ben geldimmm kızlaaar.... 2 gündür yoğunum, geçmişi okuyup bişey yaziyim diyorum okuyorum okuyorum yetişemeden çıkmak zorunda kalıyorum :) ancak şu an yetişebildiimmm :)))
Kuzuuuu çok sevindimmmmmm tekmeneee, darısı başımaaa :))))) hem de karı koca aynı anda hissetmeniz süppper olmuşşş..
Ege senin kız hareket ediyordur da sen anlamıyorsundur. Hiç sıkma canını Allah korusun... Ama hani sağlık ocaklarında kalp atışını falan mı dinletiyorlarmış ne, için rahat etmiyorsa oraya git.. Ya da bol bol çikolata ye, kesin oynaar :)
benimde büyük görümcenin ismi elif ama napiyim ben elif ismini seviyorum bende elif naz, elif nur gibi bişi koyarım :)
Sağol canım, ben de o kadar çok sevindim ki anlatamam....
Ya egeye sağlık ocağını ben de söylicektim de, hastane karşımda diyordu yaa..Hastaneye gider, hem ultrasonda da görür diye söylemedim..
ama ben eminim durudan..Kahvaltıyı yaptı ya,birazdan başlar kudurmayaa..O annesinin üzgün olmasına dayanamıyo zaten..
Bi akrabamızın kızının adı elif naz dı. 2.kızlarının adınu ela nur koydular. ikisi de çok sevimli gelmişti bana
benimde büyük görümcenin ismi elif ama napiyim ben elif ismini seviyorum bende elif naz, elif nur gibi bişi koyarım :)
kesin tepikler birazdan :)
dün ben bebek ziyaretine gittim bu arada, pembe, beyaz, sarı saçlı bi oğlancıktı maşallahhh o kadar tatlıydı ki, çıldırdım , biz de vaktimizde doğuralım da kucağımıza alalımm,
Annesi bana bakıp bakıp ağladı yalnız hamileliğimi özledimm, tekmelerini özledim , çok güzel bişey hamile olmak diye :) lohusa sendromu herhalde :) ben onun yerinde olmak isterim, o benim yerimde :)))
Benim çocuklu arkadaşımın ismi Nur Elif ve ikisini birden kullanıyordu hep, çok hoşuma giderdi ve çokta iyi bir kız.
Bende çok araştırdım isim.. Bazılarını yazayım isterseniz..
Rengin...renkli
Deran.. güzellik
Elis... güzel kokulu çiçek
İdil... aşkla ilgili şiir, yazı... (saf ve temiz aşk)
Merve... Mekke de bir dağ adı
Esra... karanlıkta yol gösteren.
Beren... güçlü kuvvetli, akıllı..
Elvin... gökkuşağının her bir tayfına verilen isim.
Cemre ....( ama pek anlamı iyi değilmiş vazgeçtim)
İmge... düş, hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?