Benim çocuklu arkadaşımın ismi Nur Elif ve ikisini birden kullanıyordu hep, çok hoşuma giderdi ve çokta iyi bir kız.
Bende çok araştırdım isim.. Bazılarını yazayım isterseniz..
Rengin...renkli
Deran.. güzellik
Elis... güzel kokulu çiçek
İdil... aşkla ilgili şiir, yazı... (saf ve temiz aşk)
Merve... Mekke de bir dağ adı
Esra... karanlıkta yol gösteren.
Beren... güçlü kuvvetli, akıllı..
Elvin... gökkuşağının her bir tayfına verilen isim.
Cemre ....( ama pek anlamı iyi değilmiş vazgeçtim)
İmge... düş, hayal
nerdesin sen yaa dün bi baktım varsın sonra kayboldun. merak ettim. bırak geçmişi bişey olsa haberin olur . bugun kızlar gelecek bakalım ne güzellikler var. ,nşallah benimkide üzmiycek beni belki ben hissetmyorum daha fazla tepkileri belli edemiyorlar ya ondandır:)))Anammmmm ben geldimmm kızlaaar.... 2 gündür yoğunum, geçmişi okuyup bişey yaziyim diyorum okuyorum okuyorum yetişemeden çıkmak zorunda kalıyorum :) ancak şu an yetişebildiimmm :)))
Kuzuuuu çok sevindimmmmmm tekmeneee, darısı başımaaa :))))) hem de karı koca aynı anda hissetmeniz süppper olmuşşş..
Ege senin kız hareket ediyordur da sen anlamıyorsundur. Hiç sıkma canını Allah korusun... Ama hani sağlık ocaklarında kalp atışını falan mı dinletiyorlarmış ne, için rahat etmiyorsa oraya git.. Ya da bol bol çikolata ye, kesin oynaar :)
sağlık ocağı uzak buraya. hastaneyede gideme şimdi. eşimde konya ya gitti bu gece yokSağol canım, ben de o kadar çok sevindim ki anlatamam....
Ya egeye sağlık ocağını ben de söylicektim de, hastane karşımda diyordu yaa..Hastaneye gider, hem ultrasonda da görür diye söylemedim..
ama ben eminim durudan..Kahvaltıyı yaptı ya,birazdan başlar kudurmayaa..O annesinin üzgün olmasına dayanamıyo zaten..
ya benimde sürekli oynamıyor endişe etme bence.. Zaten bence de bu saatten sonra kanama olmadıkça birşey olmaz canım..
Benim çocuklu arkadaşımın ismi Nur Elif ve ikisini birden kullanıyordu hep, çok hoşuma giderdi ve çokta iyi bir kız.
Bende çok araştırdım isim.. Bazılarını yazayım isterseniz..
Rengin...renkli
Deran.. güzellik
Elis... güzel kokulu çiçek
İdil... aşkla ilgili şiir, yazı... (saf ve temiz aşk)
Merve... Mekke de bir dağ adı
Esra... karanlıkta yol gösteren.
Beren... güçlü kuvvetli, akıllı..
Elvin... gökkuşağının her bir tayfına verilen isim.
Cemre ....( ama pek anlamı iyi değilmiş vazgeçtim)
İmge... düş, hayal
Bana da kızım içimden çıkınca, içerde olmasını özlüycem gibi geliyo....
aaa bak bölede olabilir tersden nur elif, naz elif falan gibi
Öykümmmm vazgeçmediin di mi İdil Mira'dan :))) ben de Mira'nın anlamlarını yaziyim :)
Mira ismi karaçay türkçesinde "prenses", rusçada da "barış" anlamına gelmektedir.
kırgız türkçesinde dünya demek ,
mitolojide kızıl saçlı yeşil gözlü kahkahalar atarak yaramazlık yapan tapılası varlık demek
Yıldızlara eşlik eden yunus balığı anlamınıda geliyormuş
Mira ismi kuranda geciyor mira ve hira mağraları vardır.
Mira lazca da sima anlamındadır
Mira bu yazilanlarin haricinde hindistanli bir kadin "sevgili" anlaminda oldugunu söyledi. Ayni zamanda okyanus anlaminda oldugunuda söylediler.
Latince’de ’harika’ anlamına gelir. İngilizce ’miracle’ sözcüğünün kökü. Ayrıca miranda gibi mira- ile başlayan isimlerin kısaltılmışıdır
Eski likya kentlerinden birinin adı.
Bir kuyruklu yıldız adı.
Ayrıca ispanyolcada da "bak" anlamındadır
Canım valla ben vazgeçmedim de onu yazmayı unutmuşum... Benim kız kesin İdil Mira... çok sağol anlamlar için bende saklıyayım bunları.. İnsanlar sinir etmeye başladı ama bir kaç kişi ısrarla olumsuz şeyler söyledi bende inadına daha da çok bağlandım isme.. Ben bu insanları anlayamıyorum, ben onlara danışsam fikir versinler tabi, herkesin beğenisi farklıdır saygı duyarım ama ben İdil Mira koycam dedikten sonra hala yok şu olsun bu olsun diyorlar ya hasta oluyorumm, ben zaten karar vermişim kime ne ya... Birde çok enteresan bir isim, eşimin ve benim arkadaşlarım bayıldı ve çok akılda kalan bir isim hepsi Mira demeye başladı, birtek aile ve bir kaç arkadaş beğenmedi ama onlar böyle yaptıkça ben inadına değiştirmeyi düşünmüyorum... Sende koy güzelim boşver..
hepimizin başına gelio mu acaba böle şeyler. Kızlaaaar isimleri koyun kapatın kulaklarıbizim çocukumuzun ismine de kimse karışmasın!
Canım valla ben vazgeçmedim de onu yazmayı unutmuşum... Benim kız kesin İdil Mira... çok sağol anlamlar için bende saklıyayım bunları.. İnsanlar sinir etmeye başladı ama bir kaç kişi ısrarla olumsuz şeyler söyledi bende inadına daha da çok bağlandım isme.. Ben bu insanları anlayamıyorum, ben onlara danışsam fikir versinler tabi, herkesin beğenisi farklıdır saygı duyarım ama ben İdil Mira koycam dedikten sonra hala yok şu olsun bu olsun diyorlar ya hasta oluyorumm, ben zaten karar vermişim kime ne ya... Birde çok enteresan bir isim, eşimin ve benim arkadaşlarım bayıldı ve çok akılda kalan bir isim hepsi Mira demeye başladı, birtek aile ve bir kaç arkadaş beğenmedi ama onlar böyle yaptıkça ben inadına değiştirmeyi düşünmüyorum... Sende koy güzelim boşver..
nerdesin sen yaa dün bi baktım varsın sonra kayboldun. merak ettim. bırak geçmişi bişey olsa haberin olur . bugun kızlar gelecek bakalım ne güzellikler var. ,nşallah benimkide üzmiycek beni belki ben hissetmyorum daha fazla tepkileri belli edemiyorlar ya ondandır:)))
sağlık ocağı uzak buraya. hastaneyede gideme şimdi. eşimde konya ya gitti bu gece yok( bakalım bekletmez kızım beni birazdan kıpırdar..
inşallah cnm. kanama olmaz diye okudum ama hnai bebek içerde bişey olur felan amannnn aklımıza getirmeyelim. iyidir o annesini üzmez duru kızım
Evet bana da ilk duyanlar hikaye koy, roman koy demşlerdi...
Onlar öteki bebelere inşallah diyip kapamıştım konuyu ben de...
Günaydin hanimlar...Hilmi_Fatma canim Deran ismini begendim aklimda bulunsun anlamida güzelmis :)
nerdesin sen yaa dün bi baktım varsın sonra kayboldun. merak ettim. bırak geçmişi bişey olsa haberin olur . bugun kızlar gelecek bakalım ne güzellikler var. ,nşallah benimkide üzmiycek beni belki ben hissetmyorum daha fazla tepkileri belli edemiyorlar ya ondandır:)))
sağlık ocağı uzak buraya. hastaneyede gideme şimdi. eşimde konya ya gitti bu gece yok( bakalım bekletmez kızım beni birazdan kıpırdar..
inşallah cnm. kanama olmaz diye okudum ama hnai bebek içerde bişey olur felan amannnn aklımıza getirmeyelim. iyidir o annesini üzmez duru kızım
Günaydin hanimlar...Hilmi_Fatma canim Deran ismini begendim aklimda bulunsun anlamida güzelmis :)
idil mira kulaga hos gelıyor.Normalde ıkı ısım sevmem cunku okullarda problem oluyor evde baska kullanılıyor okulda baska cocukta özellıkle kucuk yaslarda karısıklıga neden oluyor ama ıdıl mıra bırbırını tamamlayan bır ısım olmus.
Günaydın canım...Nasılsın..
ya bnde duru koycam diyorum o ne öyle hacışakir koy bari sabun ismi felan millete ne . abdurrahman koyanlara ben diyormuyum çocuğu helak etme diye..hepimizin başına gelio mu acaba böle şeyler. Kızlaaaar isimleri koyun kapatın kulaklarıbizim çocukumuzun ismine de kimse karışmasın!
olabilir cnm bugun ağrımıyor ama ağrıyınca hemen ölçücem:)) işte sen demiştin ya benimki hareket etmedi bugun diye ordan aklımda kalmış..Canım ben haftasonu biraz eşime sinirlendim ve tansiyonum yükseldi, tabi tansiyon yükselince baş ağrısı falan yaptı.. iki gün bebek hareket etmedi benimde sonradan aklıma geldi, 1 limon sıktım, sulandırıp içtim, ayaklarımı uzattım, hemen kıpırdadı. limon tansiyonu düşürür çünkü ve kanı sulandırır.. Denesene sende, birde ben seni etkilemek istemiyorum ama başın sık sık ağrıyordu ya bence baktırsan iyi olur tansiyonuna..
Ege sorma kasmıycam bi daha geçmişi okuycam diye, hem sizi merak ettim hem de helak oldummm :) Duru kızın uslu kızın üzmez senii sen için rahat tut :)
Iyiyim canim ama paranoyak oldum:) Durmadim düsünüyorum simdi oynadi ay simdi niye oynamiyo bisi mi oldu:) Sonra gece oldumu basliyo galiba gece aktif olacak benim kizim :)
Sen nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?