2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek isimi olarak ben Emir, Tarık, Çınar falan düşündüm.. ya bide eşimin ismini de ben çok beğenirim ... yani erkek annelerine duyurulur. Bilgehan

Iyiyim canim ama paranoyak oldum:) Durmadim düsünüyorum simdi oynadi ay simdi niye oynamiyo bisi mi oldu:) Sonra gece oldumu basliyo galiba gece aktif olacak benim kizim :)
Sen nasilsin canim?

selam cnmm. bende öyleyim dn akşamdan beri deli pozisyonunda elim karnımda uzanıyorumkarnımı sallıyorum sıkıştırıyorum. yok hareket yok. deli oldum valla. amn yaa bu üzden sevmiyorum hamileliği

ya bnde duru koycam diyorum o ne öyle hacışakir koy bari sabun ismi felan millete ne . abdurrahman koyanlara ben diyormuyum çocuğu helak etme diye..

uheuheuheue duru benim de favori ismim. taa orta okuldaydım kızım olursa duru koyucam diodum
şimdilik adı şimal kızımın ama babasını 2 isme ikna edebilirsem duru da olcak kızımın adı.

Erkek isimi olarak ben Emir, Tarık, Çınar falan düşündüm.. ya bide eşimin ismini de ben çok beğenirim ... yani erkek annelerine duyurulur. Bilgehan

cok guzel ısımler ama cok yakınlarımız emır tarık koydu esımde cınardan yana ben daha geleneksel ısımler sevıyorum ali, ömer, alp, mete gibi ama kararsız ıkımızınde ıste tbu olsun dıyecegı ısım koyacagız..

yok uslu prenses o, annesi üzülünce hisseden içli prenses üzer mi hiç :)

Ben de erkek sandım ya 1 ay, yiğit emre düşünüyorduk o zamanlar :) daha doğrusu eşim... Ben Efe'yi de çok severim erkekte..

yok uslu prenses o, annesi üzülünce hisseden içli prenses üzer mi hiç :)

ben de erkek sandım ya 1 ay, yiğit emre düşünüyorduk o zamanlar :) daha doğrusu eşim... Ben efe'yi de çok severim erkekte..

bende 1 ay erkek sanmıştım:)) sonra anlaşıldı hanımefendi:))
efe biim komşumuzun kedisi yaa bende severdim ta ki o kediyi görene kadar..

GÜNANAYDIN KIZLAR BEN GELDİM :)
Kızım 24 cm. ağırlığı 350 gr. olmuş.
Herşey yolunda dedi doktorum.
Ama eskisi kadar hareketli değildi.
Annesi çok yorgun diye olabilir mi acaba?
Kafaya bunu taktım şimdi.
Siz napıyosunuz?

bende 1 ay erkek sanmıştım:)) sonra anlaşıldı hanımefendi:))
efe biim komşumuzun kedisi yaa bende severdim ta ki o kediyi görene kadar..

ben erkek olsaydı Tarık Emir koycaktım.. ama Çınar da çok güzel.. Eski isimlerden de Ömer i çok beğenirim bende..

İyiyiz canım, maşallah büyümüş koca kız olmuş seninki...
Allah nazardan saklasın... Maşallah kuzucuğa.
Herkes iyi, dün Öykü kıpırdadı ben ekstra iyiyim, yazdım önceki sayfalarda varr..
Duru da kıpırdamıyormuş, ege biraz onu dertlendi ama, bak sende diyorsun eskisi kadar hareketli değil diye...Durunun kıpırtı haberini bekliyoruz....

aman dert edecek yer arıyorsunuz haa iyimiş bak sıkma canını tatlım yaaaaa

yaaa maşallaahhh kocaman olmuşş
rapor falan alsan biraz dinlensen fmg sen olma mı?

kızlar Asila nasıl bi isim ?Benim hoşuma gitti ama fikir alayım sizden de...
ANLAMI;
(Asila'nın geçtiği ayet: وَاذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (Vezkurisme rabbike bukreten ve asîlâ)
Türkçe’de anlamı: Sabah akşam Rabbinin adını an)

Canım sabah sabah ne hareket etçek çocuk ya sizde paranoyağa bağladınız artık. bebekler zaten anneler dinlenirken daha çok hareket eder. Büyüdüğünde daha çok anlıycaksın, daha çok gece sen uyurken oynuyacak.. Takma bak herşey yolundaymış... Allah nazardan saklasın

canımmm biraz iyi geldi güzel haberlerin.
Maşallah tosuncuğuma
fmg dün öğleden sonra akşam gece ve bu sabah olmak üzere bende hissedemiyorum şuan ruh gibi geziyorumm..
Normal demek öyküm demişti bu haftalarda yavaşlarmış hareeketleri.
Ama bi güzel haber daaha var kuzunun öyküsü hareket etti..:))
senin hareketlerin nasıl hssediyormusun yoksa durgunlaştmı. Belki usg de uyuyordu o yüzden öyle göründü yada ben sena ne diyim çalışmaktan olduğu afaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…