2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya önceleri çok hareketliydi ultrasonda. Bugün hep yüzünü sakladı küstü galiba kızım bana.
Akşamları hareketleniyor evet.
Zaten bu haftalarda hareketlerini hissetme konusunda istikrara beklemeyin diyor doktorlar.

Çok durgunlaştı zaten. Belki bu haftalarda öyledir. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.

fmg gözün aydin canim mrk etme hersey yolundadir.

Sağol canım. Yolunda zaten çok şükür.

Kızlarrrrrrrrrrrrr
duru hareket etti . Dikildi sanki bi tarafım semsert oldu baskı yaptı .. Oh beeeeeeeeeeee

Gördün mü annesi uyanıp esnemiş kızın :)))))))

kızlar az önce ortaokul arkadaşım aradı anneme sölemiştim ya hamile oldugumu zoraki annemde anneanneme sölemiş oda köydekilere yanlız anneannem 1 aylık hamile diyomuş:

dedik sana değil mi hisli çocuk o anneciğini üzmez diyee...
Hadi bakalım dağıtın kara bulutları...

hehe süper!!! Afferin duruya

kızlar hepinize sonsuz teşekkürler burda olduğuma bir kere daha şükrettim. Sizleri iyi ki tanımışım..

Japones al boşver içinde kalmasın zaten çok pahalıdeğilmiş 16 lira:=
öyküm okudum bende aynen değin gibi yazıyor..
Fmg sende şirket için ödeün verme bebişinide yorma. En fazla çıkarırlar işten çokta tınnnnn

Kizlar siz daha cok nasil hissediyorsunuz bebisi? Bende tekme gibi cok nadir oluyo genelde sanki icimde kayip duruyo gibi :)

maşallah ne güzel büyümüş dinleniyodur takma kafana her an hareket edecek değil ya
ben erkek olsaydı Tarık Emir koycaktım.. ama Çınar da çok güzel.. Eski isimlerden de Ömer i çok beğenirim bende..
ömer benim oğlumun ismi olucak inşallah dedesinin ismini taşıcak eşim iki isim çok sever
bir isim daha araştırıyo hala yanına yakışacak bir bütün olucak isim bulamadı faruk dışında
zaten benim gönlüm tek isim olmasından yana bakalım ne olucak
Kızlarrrrrrrrrrrrr
duru hareket etti . Dikildi sanki bi tarafım semsert oldu baskı yaptı .. Oh beeeeeeeeeeee
gözünaydın bak boşuna sıkıldın
günaydın güzel anneler
nasılsınız bakalım bu sabah

kuzuuuuuu öyküyü mü hissettin kız
günaydın

iyi oluyo bu siteleri okumak gerçekten

kızlarrrrrrrrr gunaydınnnn nasılsınız guzel annelerrrrrr
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar az önce ortaokul arkadaşım aradı anneme sölemiştim ya hamile oldugumu zoraki annemde anneanneme sölemiş oda köydekilere yanlız anneannem 1 aylık hamile diyomuş:d::d:d:d

aman fatmaaaa sakın buna üzülme cnm ne bekliyordun ki. Boşver salla gitsin.. 4 ay sonra doğunca erken doğummu derler:))))))))

Bomba gibiyizz bombaa...
Duru oynuyoo, Öykü tekmeliyoo, fmg nin kız gelinlik çağa gelmiş...
Süperiz bugün....

ayyyyyy bıraz okudummmm canımmmmmmmm gozun aydınnnn sonunda oyku hanım kış uykusundan uyanmıssss ayy maşallahh darısı BENIM BASIMAA
YA kuzu farklı bısı dımı hısedılıo yanı yoksa ben anlamıo deılımdır heralde::):):)

kizlar siz daha cok nasil hissediyorsunuz bebisi? Bende tekme gibi cok nadir oluyo genelde sanki icimde kayip duruyo gibi :)

bazen tekme bazen kayma bazende sertleşiyor idrar yoluna baskı yapıyor belim ağrıyor sonra ovalıyorum karnımı hemen düzeliyor.. Acı versede harika bişey ya

kızlar az önce ortaokul arkadaşım aradı anneme sölemiştim ya hamile oldugumu zoraki annemde anneanneme sölemiş oda köydekilere yanlız anneannem 1 aylık hamile diyomuş:

canım çok yorum yapıp üzülmesini istemiyorum ama gerçekten çok inatçı ailen varmış
ne olucak bir ay olsa 5 ay olsa

Kizlar siz daha cok nasil hissediyorsunuz bebisi? Bende tekme gibi cok nadir oluyo genelde sanki icimde kayip duruyo gibi :)

okuduklarıma göre çokd eğişkenmiş. ben 16. haftamda bile hissettim hareketlerini. ama bazı anneler 22.haftaya kadar hissedemiyormuş. mide hareketi sandığın minik hareketlerin bebekinden geldiğini bilmek lasım artık sessizlik olduğunda, uzandığımda ya da ona şarkı söyledikten sonra oynadığını hissediyorum ben

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aman fatmaaaa sakın buna üzülme cnm ne bekliyordun ki. Boşver salla gitsin.. 4 ay sonra doğunca erken doğummu derler:))))))))

yok kızzz üzülmüyorum ki annem kimseye sölemez sanıyordum bana sormuyo ki hiç :)

benim kızımın ismide elvin olacak inşallah

son birkaç sayfayı okuyamadım ama kuzunun mutluluğunu egenin geç uyanan (benim gibi tembel)kızını okudum bende bişeyler yesem benim kızımda oynar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…