günaydın güzel anneler
nasılsınız bakalım bu sabah
kuzuuuuuu öyküyü mü hissettin kız
Canım sabah sabah ne hareket etçek çocuk ya sizde paranoyağa bağladınız artık. bebekler zaten anneler dinlenirken daha çok hareket eder. Büyüdüğünde daha çok anlıycaksın, daha çok gece sen uyurken oynuyacak.. Takma bak herşey yolundaymış... Allah nazardan saklasın
canımmm biraz iyi geldi güzel haberlerin.
Maşallah tosuncuğuma
fmg dün öğleden sonra akşam gece ve bu sabah olmak üzere bende hissedemiyorum şuan ruh gibi geziyorumm..
Normal demek öyküm demişti bu haftalarda yavaşlarmış hareeketleri.
Ama bi güzel haber daaha var kuzunun öyküsü hareket etti..:))
senin hareketlerin nasıl hssediyormusun yoksa durgunlaştmı. Belki usg de uyuyordu o yüzden öyle göründü yada ben sena ne diyim çalışmaktan olduğu afaki
fmg gözün aydin canim mrk etme hersey yolundadir.
Kızlarrrrrrrrrrrrr
duru hareket etti . Dikildi sanki bi tarafım semsert oldu baskı yaptı .. Oh beeeeeeeeeeee
Kuzuu gözünaydınçok sevindiiimmm...bende artık zaman geçsin istiyorumm başlasın artık hareketlere
kızlarrrrrrrrr gunaydınnnn nasılsınız guzel annelerrrrrr
dedik sana değil mi hisli çocuk o anneciğini üzmez diyee...
Hadi bakalım dağıtın kara bulutları...
gozunaydin, bak gecti iste :)
bu arada ben kafayi yemek uzereyim. Bugun midem bulandi basim dondu. Acaba dedim bebise bisey oldu beni zehirliyor mu.. ıki gundur tik yok yine. Bulundugum sehirdeki tum annelerin ortak kullandigi bir mail grubuzmuz var, oradan biri fetal doppler satiyormus. Turk parasi ile 16 lira falan. Atladim hemen. En azindan kafayi yemeden kalbini dinlerim. Onumuzdeki hafta tatile gidecegiz, en azindan orada doktor arama derdine dusmem. Biliyorum 2 hafta icin almak sacma ama dayanamiyorum artik
hehe süper!!! Afferin duruya
ohhhhhh bizde rahatladık canım, bakın gebelik.org daki 21.hafta bilgilerini okuyun rahatlarsınız, hareketlerin sürekli olmayacağını ve bu haftalardan itibaren bebeğin uyku ve uyanıklık periyotları yaşayacağını söylüyor.. Takmayın artık hareketlere..
ya önceleri çok hareketliydi ultrasonda. Bugün hep yüzünü sakladı küstü galiba kızım bana.
Akşamları hareketleniyor evet.
Zaten bu haftalarda hareketlerini hissetme konusunda istikrara beklemeyin diyor doktorlar.
çok durgunlaştı zaten. Belki bu haftalarda öyledir. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
Sağol canım. Yolunda zaten çok şükür.
Gördün mü annesi uyanıp esnemiş kızın :)))))))
maşallah ne güzel büyümüş dinleniyodur takma kafana her an hareket edecek değil yaGÜNANAYDIN KIZLAR BEN GELDİM :)
Kızım 24 cm. ağırlığı 350 gr. olmuş.
Herşey yolunda dedi doktorum.
Ama eskisi kadar hareketli değildi.
Annesi çok yorgun diye olabilir mi acaba?
Kafaya bunu taktım şimdi.
Siz napıyosunuz?
ömer benim oğlumun ismi olucak inşallah dedesinin ismini taşıcak eşim iki isim çok severben erkek olsaydı Tarık Emir koycaktım.. ama Çınar da çok güzel.. Eski isimlerden de Ömer i çok beğenirim bende..
gözünaydın bak boşuna sıkıldınKızlarrrrrrrrrrrrr
duru hareket etti . Dikildi sanki bi tarafım semsert oldu baskı yaptı .. Oh beeeeeeeeeeee
günaydıngünaydın güzel anneler
nasılsınız bakalım bu sabah
kuzuuuuuu öyküyü mü hissettin kız
Ohhhhhh bizde rahatladık canım, bakın gebelik.org daki 21.hafta bilgilerini okuyun rahatlarsınız, hareketlerin sürekli olmayacağını ve bu haftalardan itibaren bebeğin uyku ve uyanıklık periyotları yaşayacağını söylüyor.. Takmayın artık hareketlere..
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlarrrrrrrrr gunaydınnnn nasılsınız guzel annelerrrrrr
kızlar az önce ortaokul arkadaşım aradı anneme sölemiştim ya hamile oldugumu zoraki annemde anneanneme sölemiş oda köydekilere yanlız anneannem 1 aylık hamile diyomuş:d::d:d:d
Bomba gibiyizz bombaa...
Duru oynuyoo, Öykü tekmeliyoo, fmg nin kız gelinlik çağa gelmiş...
Süperiz bugün....
kizlar siz daha cok nasil hissediyorsunuz bebisi? Bende tekme gibi cok nadir oluyo genelde sanki icimde kayip duruyo gibi :)
kızlar az önce ortaokul arkadaşım aradı anneme sölemiştim ya hamile oldugumu zoraki annemde anneanneme sölemiş oda köydekilere yanlız anneannem 1 aylık hamile diyomuş:
kızlar az önce ortaokul arkadaşım aradı anneme sölemiştim ya hamile oldugumu zoraki annemde anneanneme sölemiş oda köydekilere yanlız anneannem 1 aylık hamile diyomuş:
Kizlar siz daha cok nasil hissediyorsunuz bebisi? Bende tekme gibi cok nadir oluyo genelde sanki icimde kayip duruyo gibi :)
Kizlar siz daha cok nasil hissediyorsunuz bebisi? Bende tekme gibi cok nadir oluyo genelde sanki icimde kayip duruyo gibi :)
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman fatmaaaa sakın buna üzülme cnm ne bekliyordun ki. Boşver salla gitsin.. 4 ay sonra doğunca erken doğummu derler:))))))))
Kızlarrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrr gunaydınnnn nasılsınız guzel annelerrrrrr
Benimki kayma değildi, resmen pıt diye vurdu göbeğime...ama tabi çok şiddetli falan da değildi..
Benim çocuklu arkadaşımın ismi Nur Elif ve ikisini birden kullanıyordu hep, çok hoşuma giderdi ve çokta iyi bir kız.
Bende çok araştırdım isim.. Bazılarını yazayım isterseniz..
Rengin...renkli
Deran.. güzellik
Elis... güzel kokulu çiçek
İdil... aşkla ilgili şiir, yazı... (saf ve temiz aşk)
Merve... Mekke de bir dağ adı
Esra... karanlıkta yol gösteren.
Beren... güçlü kuvvetli, akıllı..
Elvin... gökkuşağının her bir tayfına verilen isim.
Cemre ....( ama pek anlamı iyi değilmiş vazgeçtim)
İmge... düş, hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?