2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya zaten bı gun ılerde kızım unvtede flan oyku ve duru dıe arkadasım var derse dırek sız gelıceksınız aklımaaa:):):)

inşallah cuma günü ne gzüel bişey dedin. kızım üniversiteyi kazansın ne büyük mutluluk. bi kızım dr bi kızım öğrt. olsun. varmı daha gururlu bişey yaa

ay gercekden mi canim ozaman bunuda ekliyeyim ben listeme:)

sen 1 ay önce söyleydiysen onlarda yeni sanmış deemekki .:)) annenle konuşursan bidhaakine sende dersin kıızm olacak az kaldı diye:)şok olsun kadın

sormadıkça söylemyeceğim kendimizi zorla kabul ettiriyomuş gibi eğer öğrenmek istese sorar

evet koca kız oldu hepsi de isimleriyle hitap etmek lazım artık..

minel hanım:)) olabilir aslında evet hoş geliyor kulağa değişik.

öykümmmmmmm mira ismini nedense bi tek senin kızında beyeniyorum idil mira olmasından kaynaklanıyor sanırım

Son düzenleme:

öykümmmmmmm mira ismini nedense bi tek senin kızında beyeniyorum isil mira olmasından kaynaklanıyor sanırım

e biz biz biz , yoksa bizi beğenmiyor musunnn biz de Hande Mira olucazz :) gerçi ben de ısınamadım Handeye daha, e sen bi de Miraya bile ısınamadın henüz :)

Kızlar yine çok duygusallaştınız yaaaa... ben de de bir anormallik var bu hamilelikte hiç duygusal değilim. Sinirli de değilim ilkinde çok fena ağlardım, sinirden etrafa saldırırdım ama bunda gayet sakinim ama ben bunun neden olduğunu çözdüm, bence Omega 3 aldığım için çünkü onun sinir sistemi üzerinde çok olumlu etkileri var hatta Psikiyatristler bile veriyor, gebelik ve kohusalıktaki depresyondan koruyormuş... Ve dün yeni bişey daha öğrendim, beyin gelişimi üzerinde olumlu etkisi kanıtlanmış tek şey balık yağı ve diğer yağ türleriymiş, içim çok rahatladı.. Tavsiye edilir.

dogru dıon cnm bız bunları gerıden takıp edenlerdenız..

sormadıkça söylemyeceğim kendimizi zorla kabul ettiriyomuş gibi eğer öğrenmek istese sorar

tabi cnm sen bilirsin :)) üzme kendini bizim için bu yeter..

channellllllll seni üzmek istemedim ama gerçekten inanılmaz duygu yükü var bende bugun. bide aşık oldum resmen bağlandım bu topiğe:))))))) enteresan

tabi cnm sen bilirsin :)) üzme kendini bizim için bu yeter..

channellllllll seni üzmek istemedim ama gerçekten inanılmaz duygu yükü var bende bugun. bide aşık oldum resmen bağlandım bu topiğe:))))))) enteresan

burda herkes birbirine aşık nedense

öykümmmmmmm mira ismini nedense bi tek senin kızında beyeniyorum idil mira olmasından kaynaklanıyor sanırım

Ya Mira çok iddiali gibi geliyor ama söylenişi kolay ben sevdim. Bizde hep İdil Mira diyoruz herhalde bu gidişle ikisini birden kullancaz, tek başına olunca çok değişik geliyor. Ya bunlar biraz değişik isimler tabi insan hemen alışamıyor ama kullanıla kullanıla alışılıyor. Bende mesela hep klasik isimlerden yanaydım ama insanların fikirleri de zamanla değişiyor. Bu sefer farklı olsun istedik. Hem biz bu bebek için o kadar çok uğraştık, o kadar çok bekledik ve eziyet çektik ki bu bebek benim ilk çocuğum gibi oldu. Daha farklı anlamlar yükledik galiba..

kahvaltımı da yaptım ama benim sıpada tık yok (tam anlamıyla)
neyse biraz daha bekleriz artık

evet kızlar yaaa nasıl bir bağımlılık burası
sabah uyanır uyanmaz önce buraya bakıyorum

cnm valla bız de ınsallah okurda doktor olsun ıstıoruzzz. ama bayan ıcın en ıyısı ogretmenlıkk. ınsallah allah gonlumuze gore verır egeee.
bende ıdıl mırayı begenıyorumm oykum guzel begenmıs ıkısı nı ayrı ayrı dusunemedım ama yanyana cok uyumlu bence

Ay ben de alıyım, benim sinirler laçka çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…