Kizlar Minel ismi nasil sizce? Cenetteki inci tanesi demek mis
ya zaten bı gun ılerde kızım unvtede flan oyku ve duru dıe arkadasım var derse dırek sız gelıceksınız aklımaaa:):):)
Çooooookk güzelllllll
Biz seninle aynıyız zaten hemen hemen :) birlikte bekleriz artık
Ege feci duygusalım zaten bugün, ben tam aynı şeyleri düşünürken senin yazını okuyunca çoook ağladım deli miyim neyimmm.. Hamileliğimden beri ilk kez bişeye böyle duygulandım... Kocam bana hep bebekle ilgili şeyler okuur o ağlar ben öyle dururum, ne duygusuzsun der.. Şimdi keşke görseydi buna ağladığımı :))
Ben de tam aman içim açıldı yine kızlar sayesinde , içim huzur doldu diye düşünürken cuk oturdu yazdıklarınn..
sen 1 ay önce söyleydiysen onlarda yeni sanmış deemekki .:)) annenle konuşursan bidhaakine sende dersin kıızm olacak az kaldı diye:)şok olsun kadın
söylenişi güzelmiş. kulağa hoş geliyor.. ama anlamını iyi araştır bence..
sizler benim arkadaşım kardeşim ablam oldunuz . burda acıyı sevinci herşeyi paylaşıyoruz. çok duygusalım bugun yine..
tecrübeli sansamda kendimi sizin yanınızda sizden gelen bilgilerle bile ben bugun çok iyi hissettim kendimi.. sizdende süperrrrrrr kelimesini duymak inanın ki gerçekten çok güzzel. hepimiz süper olalım.
sezin kızımızın ismi.
bi tek anladığım kadrıyla duru ve öyküye ismi ile hitap ediyoruz . artık alışlaım isimlerede isimle söyleyelim..
Kizlar Minel ismi nasil sizce? Cenetteki inci tanesi demek mis
minel hanım:)) olabilir aslında evet hoş geliyor kulağa değişik.
öykümmmmmmm mira ismini nedense bi tek senin kızında beyeniyorum isil mira olmasından kaynaklanıyor sanırım
Çooooookk güzelllllll
Ege feci duygusalım zaten bugün, ben tam aynı şeyleri düşünürken senin yazını okuyunca çoook ağladım deli miyim neyimmm.. Hamileliğimden beri ilk kez bişeye böyle duygulandım... Kocam bana hep bebekle ilgili şeyler okuur o ağlar ben öyle dururum, ne duygusuzsun der.. Şimdi keşke görseydi buna ağladığımı :))
Ben de tam aman içim açıldı yine kızlar sayesinde , içim huzur doldu diye düşünürken cuk oturdu yazdıklarınn..
Çooooookk güzelllllll
sormadıkça söylemyeceğim kendimizi zorla kabul ettiriyomuş gibi eğer öğrenmek istese sorar
tabi cnm sen bilirsin :)) üzme kendini bizim için bu yeter..
channellllllll seni üzmek istemedim ama gerçekten inanılmaz duygu yükü var bende bugun. bide aşık oldum resmen bağlandım bu topiğe:))))))) enteresan
öykümmmmmmm mira ismini nedense bi tek senin kızında beyeniyorum idil mira olmasından kaynaklanıyor sanırım
öykümmmmmmm mira ismini nedense bi tek senin kızında beyeniyorum idil mira olmasından kaynaklanıyor sanırım
Kızlar yine çok duygusallaştınız yaaaa... ben de de bir anormallik var bu hamilelikte hiç duygusal değilim. Sinirli de değilim ilkinde çok fena ağlardım, sinirden etrafa saldırırdım ama bunda gayet sakinim ama ben bunun neden olduğunu çözdüm, bence Omega 3 aldığım için çünkü onun sinir sistemi üzerinde çok olumlu etkileri var hatta Psikiyatristler bile veriyor, gebelik ve kohusalıktaki depresyondan koruyormuş... Ve dün yeni bişey daha öğrendim, beyin gelişimi üzerinde olumlu etkisi kanıtlanmış tek şey balık yağı ve diğer yağ türleriymiş, içim çok rahatladı.. Tavsiye edilir.
selamlar ben geldim, bende kızıma isim bulamayanlardanım((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?